Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(malvea @ 2008 10 08, 18:30)
panos gal žinot ar įregistruojant ar perregistruojant automobilį jis butinai turi būt apdraustas  g.gif

privalo.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 08, 19:53)

asiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 10 07, 15:27)
Sveikos 4u.gif
Ar galima prie jūsų prisijungti? Šiandien išsilaikiau praktiką iš pirmo karto blush2.gif Tuoj gausiu teises ir pradėsiu raliuot thumbup.gif

sveikinu 4u.gif saunuole mirksiukas.gif

QUOTE(l'eau @ 2008 10 08, 18:06)
sveikos smile.gif
klausimas iškilo - ar jungiate rankinį sustojusios prie šviesoforo? aš savo poliuke jungiu tik sustojusi, bet mačiau kaip viena moteris jungė prie šviesoforo g.gif

kelis kartus teko panaudoti, kai ikalne buna, kad nepariedeciau ax.gif

QUOTE(malvea @ 2008 10 08, 18:30)
panos gal žinot ar įregistruojant ar perregistruojant automobilį jis butinai turi būt apdraustas  g.gif

pamenu, kaip pirkau masina, tai pries vaziuojant i regitra, turejau sutvarkyt draudima
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 10 08, 19:33)
man rodos, kad nebutinas  g.gif mes pamenu kai pirkom...tai perregistravom ir be draudimo ir be tech.apziuros  smile.gif

ai cia as susimakaliavau blush2.gif sorry doh.gif blush2.gif
Atsakyti
registruoja tai tikrai prieš techninę apžiūrą. nuvarai apdraustą mašiną regitron, ją apžiūri ar tvarkinga, nevogta, tada registruot ir tada į eilutę techninei apžiūrai.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 08, 18:06)
klausimas iškilo - ar jungiate rankinį sustojusios prie šviesoforo? aš savo poliuke jungiu tik sustojusi, bet mačiau kaip viena moteris jungė prie šviesoforo g.gif

Jetau, o kam dabar? Nebent įkalnėj g.gif , bet aš ir ten naudoju tik sankabą ir stabžių pedalą, rankinio nenaudoju iš viso.
Atsakyti
man irgi iškilo klausimas kodėl ir ar kiti taip daro biggrin.gif aš rankinio išvis nemėgstu, naudoju tik sustojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 08, 17:06)
sveikos smile.gif

as kartais ijungiu jei pvz ilgai tenka stoveti ikalneje prie sveisoforo ar pan,koja pailsinu g.gif
Atsakyti
Sveikutes,as vakar vakare isikisau vyra i masiniuka ir veziausi i miesta pasivazineti biggrin.gif
mmmmm kaip smagu buvo,bet tamsoje nors ir miestas,visai kitoks vaziavimas unsure.gif bet vistiek labai smagu buvo smile.gif
Atsakyti
Vakar vaziavom misko keliuku ir isgirdom garsa, kaip kazkoks akmuo barkstelejo i dugna. Na, aisku, nekreipem demesio, juk daznai taip pasitaiko, bet uz kokio 100 metru uzsidege tepalo lempute. Vyras iskart sustojo, islipo is masinos, o ten visas sniuras tepalo ant kelio is paskos doh.gif Situacija nekokia - vakaras, mes vidury misko, nupasakot, kur esam be sansu, vaziuot negalim nei metro smile.gif Gerai, kad pro sali vaziavo kazkoks zmogelis, kuris patempe iki artimiausio kaimo, o is ten jau atvaziavo draugas ir nutempe i servisa. Pasirodo pramuse karteri, o skyles dydis doh.gif Tai tas dziaugsmas minimum 500 Lt kainuos. Ir cia tik su ta salyga, kad varikliui nieko. O moralas butu toks - jei tik uzsidege tepalo lempute, iskart sustokit - nors ir vidury kelio.
Tai va likau keliom dienom be masiniuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 10 09, 09:18)
Pasirodo pramuse karteri, o skyles dydis doh.gif  Tai tas dziaugsmas minimum 500 Lt kainuos. Ir cia tik su ta salyga, kad varikliui nieko. O moralas butu toks - jei tik uzsidege tepalo lempute, iskart sustokit - nors ir vidury kelio.
Tai va likau keliom dienom be masiniuko verysad.gif

console.gif vargsiuke.... musu masiniukui kazkada kazkas varikliui buvo atsitike,kazkaip nesamoningai man ta beda skambejo.... tai suplojom virs 600lt,bet ir tai tik delto pigiau ,kad rado vyras pazystama meistriuka ir ne klp o siluteje ..... seip neisivaizduoju kiek butumem palike
Atsakyti
šiandien pirma kartą mašiniuką kieman stačiaus blush2.gif
viskas čiki thumbup.gif tik . kad vietą kaip ant estakados pasirinkau unsure.gif tai uoj uždūmijau rolleyes.gif
Atsakyti