Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(vovere74 @ 2008 10 15, 11:23)
lotuliukas.gif  Aha, ne vairuotoja draudziam, bet vadinasi - VAIRUOTOJO CIVILINES ATSAKOMYBES DRAUDIMAS. Net ir ta pacia masina vazinejantis yra skirtumas.

nu kaip vadinas..tai ne tame esme..nes jei drsautume vairuotoja tai vadinas su tuo paciu draudimus vairuotojas galetu vairuot bet kuria masina ar ne taip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kukutiene @ 2008 10 16, 14:35)
Va pirma karta kai reikejo is savo kiemo isvaziuot tai buvo juoko: sukinejuos as pirmyn atgal, bet efekto jokio. Cia kur buves kur nebuves, kaimynas viska mates, nusisypsojo, priejo ir sako, duokit as jums isvarysiu is kiemo ja.

aš tai net pati vieną kart prašiau, kad mašiniuką pastatytų, parlkiau vakare namo, jau nemaniau, kad kur vietos bus, važiuoju žvalgydamasi, o gi žiūriu po mano langais, bet plotelis, kad veidrodelius užlenkus varyt ir per liuką išlipt doh.gif na , bet nėra dagiau kur, stumdžiaus stumdžias, trepsėja trepėsjau, žiūriu vienoj mašinytėj virukas sėdi, priėjau paprašiau ir įvarė, pradžiai net nusijuokė blush2.gif jam taip viens du ir gavos ir aš kažkada taip mokėsiu thumbup.gif ax.gif
Papildyta:
ai dar šiandienos įvikio nepapasakojau, važioju namo (užmiestį) , o ten trasa kaip slalume doh.gif posukis po posukio ir visi vertikalūs, na ir kokius tris km iš paskos mylimi policininkai g.gif va matau, kad jau suka savo mirgalkę, aišku ant posūkio stot nenoriu tai riedu toliai, po pusės km įjungė garsinį, bet jau tiesus kelias buvo bigsmile.gif sustojau, prieina pareignas ir sako "kas automobiliui negerai?" blink.gif na kaip ir viskas gerai, pasakiau jam , o man anas , "tai ko ant 25 važiuojat?" lotuliukas.gif net pati nepastebejau, kad bebijodama, net gazo nepamygau smarkiau blush2.gif tik posūkius sūkinėjau ax.gif paaiškinau pareigūnui, tai jis pasakė, kad eismui netrugdau, tik, kad taip susirūpino, dar pridėjo, kad visada geriau lečiau nes saugiau, o su laiku ir gazą labiau spustelt galėsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 16, 14:57)
aš tai net pati vieną kart prašiau, kad mašiniuką pastatytų,....

.....  , "tai ko ant 25 važiuojat?"  lotuliukas.gif  net pati nepastebejau, kad bebijodama, net gazo nepamygau smarkiau  blush2.gif  tik posūkius sūkinėjau  ax.gif  paaiškinau pareigūnui, tai jis pasakė, kad eismui netrugdau, tik, kad taip susirūpino, dar pridėjo, kad visada geriau lečiau nes saugiau, o su laiku ir gazą labiau spustelt galėsiu  thumbup.gif

as irgi paprasyciau ir nesigedinciau visai schmoll.gif jau geriau pasirodyti dar biskiuka zaliai nei masinas apdauzyti doh.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai kad geri pakliuvo
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 15, 19:15)
man irgi parkavimas siaubas! nemoku ir viskas, nejauciu tos masinos, nejauciu kada cia man sukti  doh.gif 
manau praktika padarys savo, teises gavau 08.10.08. dar tik 3 kart vaziavau  blush2.gif

sveika prisijungusi!!!! thumbup.gif 4u.gif sveikinu su teisem thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip sekesi prasau papasakoti,mokeis pas instruktoriu kur rekomendavau? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
na as irgi prie pradedanciuju, teises turiu nuo balandzio men... siaip jau jauciuosi normaliai uz vairo, Kaune masinu nebijau biggrin.gif bet siandien kazko streso apturejau... matyt kaltas lietus, kruva avariju ant kiekvienos sankryzos, o gal ekipazas - direktore, pavaduotoja ir buhltere bigsmile.gif tai paskaiciusi irgi pagalvojau, kad (kas zinot Roku vingiuotais kalnais) vaziavau mazdaug 25 km/h... mirksiukas.gif na ka, moralas - amzina tiesa - atsarga gedos nedaro drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš taip laukiuuuu savaitgalio rolleyes.gif Taip norisi išbandyti tą VP lotuliukas.gif
Ir noras, ir baimė kartu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blink*blink @ 2008 10 16, 19:58)
na as irgi prie pradedanciuju,  teises turiu nuo balandzio men... siaip jau jauciuosi normaliai uz vairo, Kaune masinu nebijau  biggrin.gif  bet siandien kazko streso apturejau... matyt kaltas lietus, kruva avariju ant kiekvienos sankryzos, o gal ekipazas - direktore, pavaduotoja ir buhltere  bigsmile.gif  tai paskaiciusi irgi pagalvojau, kad (kas zinot Roku vingiuotais kalnais) vaziavau mazdaug 25 km/h...  mirksiukas.gif  na ka, moralas - amzina tiesa - atsarga gedos nedaro  drinks_cheers.gif

jo zmones per lietu vairuot nebemoka doh.gif ziauru- jau kaip siandien vaziavau namo tai baisu- isvaziavau puse penkiu - kol ne pikas- bet jau kai papuoliau tai papuoliau- teko narbuto gatvej draudziamoj vietoj apsisukinet- nes jau maciau kad valanda laiko stovesiu, tai bet ir ukmerges g. avarija buvo- bet pravaziuojamai blush2.gif
Atsakyti
O aš šiandien su klevukais papuolusį avarijon mačiau, tai taip nugailėjau... bais nemaloni kažkam pradžia ir mašiniuką smarkiai sulamdė; visas sparnas, bamperis, durelės, atrodo, net ir ratas unsure.gif
QUOTE(malvea @ 2008 10 16, 14:57)
įvarė, ....  jam taip viens du ir gavos ir aš kažkada taip mokėsiu  thumbup.gif  ax.gif

Kaip man smagu skaityt tokius, va, pozityviaus pasisakymus thumbup.gif Tikrai mokėsi, tavo nusiteikimas nė kiek tuo neleidžia neabeajoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 16 spalio 2008 - 21:30
Na as kai tik pradejau vairuoti tai kokias dvi savaites ar net ilgiau (nepamenu jau) masina tik ivarydavau i kiema ir medziodavau kaimynus,kad pastatytu man ja (nu milimetrovkes ten pas mus),kartais ir isvaziuot prasydavau kad paziuretu,pareguliuotu.Gana daznai pamate kad sunkiai sukuosi patys uzmate ateidavo padeti thumbup.gif Kaimynus fantastiskus turiu thumbup.gif Ir,beje,manau,kad nieko cia gedingo nera,kaip vienas zmogus pasake,niekas kosmonautais negime,visi is pradziu buvo pilotais mirksiukas.gif
Tiesa sakant,dabar sypsena kelia tie prisiminimai,masina galiu ivaryti bet kur bet kokiu budu smile.gif O mieste daznai pasitaiko kad jei uzblokuoji autobusu moteriske ne vietoj atsistojusia(jos daznai i priesinga eisma ilenda doh.gif ) tai reikia kist galva pro langa ir parodyti kurion pusen vaira susukti,nes gal pasimeta ir nezino kaip pasitraukti kad as pravaziuociau,o vyrukai kazkaip greiciau susiorientuoja smile.gif
Atsakyti
O aš šiandien vos nuo kelio nenuvažiavau unsure.gif Pasirodo ir antroj juostoj yra gilių vėžių, kurios pilnos vandens. Bandė mane nuo kelio nutraukti viena tokia, bet kažkaip išlaviravau, gerai, kad niekas šalia nevažiavo.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

koks šaunus būrys čia thumbup.gif paskaitau ir užsimanau greičiau sėst prie vairo rolleyes.gif
kažkaip keista... prieš sėsdama vairuot drebu, bandau prisimint kur kokie pedalai, kaip bėgiai junginėjasi... nu atrodo nieko nemoku, nesugebėsiu blush2.gif
bet...atsisėdu ir viskas pasimiršta, darau kažką kartais net pati nesuvokdama kaip, bet padarau.... ax.gif
o jūs sakykit vairuojat taip kaip ir mokė instruktorius ? mane vyras mokino kaip "įsimetus" laisvą bėgį stabdyt.... nu man sunkoka... vis vien sankabą išmynus laikau ir bijau atleist, atrodo užgesiu unsure.gif

mieste vairavau tik kartą ir tai naktį,kai grįžinėjom iš baliuko.... hihihi.gif labai patiko, vis galvoju kokį vakarą prašyt vyro, kad vėlai vakare pasivažinėtume....

tiesa, kažkur buvo nuoroda dėl greičių nerandu, o savo KET nukišau kažkur.... ax.gif gal galit kas netingi primint kur kokiu greičiu galima važiuot? pvz Kaunas -Vilnius galima važiuot 90 km/h? juk taip? blush2.gif

siaubas kokia gėda, juk teoriją iš pirmo karto išlaikiau, bet nebeprisimenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2008 10 17, 08:36)
labas rytas  4u.gif

koks šaunus būrys čia  thumbup.gif  paskaitau ir užsimanau greičiau sėst prie vairo  rolleyes.gif 
kažkaip keista... prieš sėsdama vairuot drebu, bandau prisimint kur kokie pedalai, kaip bėgiai junginėjasi... nu atrodo nieko nemoku, nesugebėsiu  blush2.gif 
bet...atsisėdu ir viskas pasimiršta, darau kažką kartais net pati nesuvokdama kaip, bet padarau....  ax.gif
o jūs sakykit vairuojat taip kaip ir mokė instruktorius ? mane vyras mokino kaip "įsimetus" laisvą bėgį stabdyt.... nu man sunkoka... vis vien sankabą  išmynus laikau  ir bijau atleist, atrodo užgesiu  unsure.gif

mieste vairavau tik kartą ir tai naktį,kai grįžinėjom iš baliuko....  hihihi.gif labai patiko, vis galvoju kokį vakarą prašyt vyro, kad vėlai vakare pasivažinėtume....

tiesa, kažkur buvo nuoroda dėl greičių nerandu, o savo KET nukišau kažkur....  ax.gif  gal galit kas netingi primint kur kokiu greičiu galima važiuot? pvz Kaunas -Vilnius galima važiuot 90 km/h? juk taip?  blush2.gif

siaubas kokia gėda, juk teoriją iš pirmo karto išlaikiau, bet nebeprisimenu  blush2.gif

zalias vairuotojas gali vaziuoti max 70, keliu, greitkeliu
max 90 autostrada, o autostrada pas mus tik link klaipedos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 17 spalio 2008 - 07:45