sveikos
aš šiandien kaifa gaudžiau

važiavau viena,tai buvo antras kartas ,visalaik ar su vaikais ar su diedu...o šiandien vieną , pripratus prie šurmulio (vaiku) tai buvo per tylu važiuot
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 28, 17:33)
pas mane prie darzelio beveik visad buna vietos

ir daznioausiai buna vieta tiesiai tik ivaziavus, po to apsisukti irgi placiausia vieta, tai nereikia daug manevruoti
ir pas mus prie darželio buna vietos, aš šiandien net galu prisiparkavau prie bortelio ,mašinų buvo mažai vietos daug tai daviau sau laisves
Papildyta:
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 28, 18:33)
kaip man nepatinka tamsoj per dulksna vairuot

kaip akla vista jauciuos o dar pestieji isivaizduoja kad jiems virs galvu gal aureoles sviecia ar kazka- nu taip nesaugot saves- baisu
QUOTE(comep @ 2008 10 28, 19:01)
pestiesiems baudas uz ejima tamsiu paru metu be atsvaito
taip kaip dviratininkams liemenes, atsvaitai ant dviracio, kaip ant vezimu ir tt
pati esu raliuotoja, arba vezama,bet atsvaita turiu, o ir grazutis, ne toks kaip kad seniau plastmases blynai, dabar net grazu ziuret, bet ne-pestieji yra dievai, kai kurie net nepaziureje i tavo puse eina per pereja, arba pasislepe po skeciu :
100% sutinku
o dar buna kai pradeda koks girtuoklelis po pereja metytis,tai vienąar kitą pusę
Papildyta:
QUOTE(Liniuka @ 2008 10 29, 07:37)
1.Siryt ateinu prie masinos, ziuriu is abieju pusiu gal po pusmetri vietos palikta, bet kazkaip baisiai nepasirode. Jau seduosi vaziuot, privaro prie manes toks zmogelis, sako as padesiu jums isvaziuot. Ir pradejo lakstyt aplink masina, rodydamas, kiek pirmyn, kiek atgal pasiduot Nei man to reikejo nei ka, buciau ir pati isvaziavus, bet is kitos puses malonu, kad atsiranda zmoniu, kurie net neprasyti pagelbeja.
2.O perejos tai ir man baisi vieta tamsoje

Jau mintinai visas zinau kelyje iki darbo ir automatiskai priletinu.
Per kazkuria laida apie vairavima moke, kad pries sustojant praleist zmogaus per pereja, reikia paziuret, kas darosi kitoj juostoj ir jei ten matai, kad greitai atlekia masina, tai negalima sustot ir praleidinet pesciojo, nes taip tu ji gali pakist po ta kita masina. Bet man iki tokios reakcijos dar toli, kad speciau susiorientuot ir ivertint, kokiu greiciu jis vaziuoja ir ar spes sustot, kad praleistu zmogu
1.

koks šaunuolis
2, oho kaip gudriai beto ir reakcija turi buti superinė...o beto piesteji buna naglai lenda į kelią tai kažkaip

ar teisinga

na reikia pgl situacija vertinti
ir važiuot
vovere74 smagu, kad pataise mašinuką ir neišmetei 50lt į šiukslinę