Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 28, 19:33)
kaip man nepatinka tamsoj per dulksna vairuot doh.gif  kaip akla vista jauciuos blush2.gif o dar pestieji isivaizduoja kad jiems virs galvu gal aureoles sviecia ar kazka- nu taip nesaugot saves- baisu unsure.gif

Jeigu taip ir toliau savęs nesaugos, gali tikrai pradėt šviest biggrin.gif Aš irgi jų nematau tamsoj. Jau kai prie perėjos artėju, tai visada taip atsargiai važiuoju... O dar visi taip tamsiai apsirengę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 28, 22:22)
Jeigu taip ir toliau savęs nesaugos, gali tikrai pradėt šviest  biggrin.gif Aš irgi jų nematau tamsoj. Jau kai prie perėjos artėju, tai visada taip atsargiai važiuoju... O dar visi taip tamsiai apsirengę  doh.gif

smile.gif as irgi prie perejos suletinu, nes is tikruju visai nesimato, dar masinos is priekio vaziuodamos paakina, dar jei lietus - tai tikrai gali nepastebet
ypac kad dabar laika persuko, tai jau 5 val tamsoka...o ziema kas bus doh.gif
Atsakyti
Siryt ateinu prie masinos, ziuriu is abieju pusiu gal po pusmetri vietos palikta, bet kazkaip baisiai nepasirode. Jau seduosi vaziuot, privaro prie manes toks zmogelis, sako as padesiu jums isvaziuot. Ir pradejo lakstyt aplink masina, rodydamas, kiek pirmyn, kiek atgal pasiduot smile.gif Nei man to reikejo nei ka, buciau ir pati isvaziavus, bet is kitos puses malonu, kad atsiranda zmoniu, kurie net neprasyti pagelbeja.
O perejos tai ir man baisi vieta tamsoje doh.gif Jau mintinai visas zinau kelyje iki darbo ir automatiskai priletinu. Per kazkuria laida apie vairavima moke, kad pries sustojant praleist zmogaus per pereja, reikia paziuret, kas darosi kitoj juostoj ir jei ten matai, kad greitai atlekia masina, tai negalima sustot ir praleidinet pesciojo, nes taip tu ji gali pakist po ta kita masina. Bet man iki tokios reakcijos dar toli, kad speciau susiorientuot ir ivertint, kokiu greiciu jis vaziuoja ir ar spes sustot, kad praleistu zmogu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 10 29, 07:37)
Siryt ateinu prie masinos, ziuriu is abieju pusiu gal po pusmetri vietos palikta, bet kazkaip baisiai nepasirode. Jau seduosi vaziuot, privaro prie manes toks zmogelis, sako as padesiu jums isvaziuot. Ir pradejo lakstyt aplink masina, rodydamas, kiek pirmyn, kiek atgal pasiduot smile.gif  Nei man to reikejo nei ka, buciau ir pati isvaziavus, bet is kitos puses malonu, kad atsiranda zmoniu, kurie net neprasyti pagelbeja.

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

bandė geru pasirodyt lotuliukas.gif perduok jam balionėlį 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
aš šiandien kaifa gaudžiau biggrin.gif hihihi.gif važiavau viena,tai buvo antras kartas ,visalaik ar su vaikais ar su diedu...o šiandien vieną , pripratus prie šurmulio (vaiku) tai buvo per tylu važiuot biggrin.gif
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 28, 17:33)
pas mane prie darzelio beveik visad buna vietos thumbup.gif  cool.gif ir daznioausiai buna vieta tiesiai tik ivaziavus, po to apsisukti irgi placiausia vieta, tai nereikia daug manevruoti  thumbup.gif

ir pas mus prie darželio buna vietos, aš šiandien net galu prisiparkavau prie bortelio ,mašinų buvo mažai vietos daug tai daviau sau laisves hihihi.gif
Papildyta:
doh.gif
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 28, 18:33)
kaip man nepatinka tamsoj per dulksna vairuot doh.gif  kaip akla vista jauciuos o dar pestieji isivaizduoja kad jiems virs galvu gal aureoles sviecia ar kazka- nu taip nesaugot saves- baisu

QUOTE(comep @ 2008 10 28, 19:01)
pestiesiems baudas uz ejima tamsiu paru metu be atsvaito
taip kaip dviratininkams liemenes, atsvaitai ant dviracio, kaip ant vezimu ir tt
pati esu raliuotoja, arba vezama,bet atsvaita turiu, o ir grazutis, ne toks kaip kad seniau plastmases blynai, dabar net grazu ziuret, bet ne-pestieji yra dievai, kai kurie net nepaziureje i tavo puse eina per pereja, arba pasislepe po skeciu  :

100% sutinku
o dar buna kai pradeda koks girtuoklelis po pereja metytis,tai vienąar kitą pusę doh.gif
Papildyta:
1.Siryt ateinu prie masinos, ziuriu is abieju pusiu gal po pusmetri vietos palikta, bet kazkaip baisiai nepasirode. Jau seduosi vaziuot, privaro prie manes toks zmogelis, sako as padesiu jums isvaziuot. Ir pradejo lakstyt aplink masina, rodydamas, kiek pirmyn, kiek atgal pasiduot Nei man to reikejo nei ka, buciau ir pati isvaziavus, bet is kitos puses malonu, kad atsiranda zmoniu, kurie net neprasyti pagelbeja.

2.O perejos tai ir man baisi vieta tamsoje doh.gif  Jau mintinai visas zinau kelyje iki darbo ir automatiskai priletinu. Per kazkuria laida apie vairavima moke, kad pries sustojant praleist zmogaus per pereja, reikia paziuret, kas darosi kitoj juostoj ir jei ten matai, kad greitai atlekia masina, tai negalima sustot ir praleidinet pesciojo, nes taip tu ji gali pakist po ta kita masina. Bet man iki tokios reakcijos dar toli, kad speciau susiorientuot ir ivertint, kokiu greiciu jis vaziuoja ir ar spes sustot, kad praleistu zmogu doh.gif

1. lotuliukas.gif lotuliukas.gif koks šaunuolis biggrin.gif

2, oho kaip gudriai beto ir reakcija turi buti superinė...o beto piesteji buna naglai lenda į kelią tai kažkaip mastau.gif ar teisinga unsure.gif na reikia pgl situacija vertinti
ir važiuot
vovere74 smagu, kad pataise mašinuką ir neišmetei 50lt į šiukslinę biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAMA XL: 29 spalio 2008 - 08:25
QUOTE(DAMA XL @ 2008 10 29, 08:13)
100% sutinku
o dar buna kai pradeda koks girtuoklelis po pereja metytis,tai vienąar kitą pusę doh.gif

gerai kai tas girtuoklis per perėją einą, o kai skersai judrios gatvės trys žingsniai priekin du atgal trys į vieną pusę, du į kitą doh.gif jetus kiek tokių jau sutikau blink.gif
Atsakyti
Prie mano darbo yra 2 sviesoforai,vienas masinoms kitas pestiesems,neseniai pastate tai kai uzsidega zalia masinoms,tie ir varo neziuredami,paskui soka gauna kai masinos pradeda lekti ir stovi vidury issizioje doh.gif negaliu kaip nervina,tai gi ziuretu atidziau, Siulyciau visiems pestiesiems taip pat sugrieztinti,ir baudas skirti dazniau,dabar kartais pagaudo policija,sumoka 20lt ir toliau begioja umn.gif
Atsakyti
Per kazkuria laida apie vairavima moke, kad pries sustojant praleist zmogaus per pereja, reikia paziuret, kas darosi kitoj juostoj ir jei ten matai, kad greitai atlekia masina, tai negalima sustot ir praleidinet pesciojo, nes taip tu ji gali pakist po ta kita masina. Bet man iki tokios reakcijos dar toli, kad speciau susiorientuot ir ivertint, kokiu greiciu jis vaziuoja ir ar spes sustot, kad praleistu zmogu doh.gif

aš irgi tą laidą spoksau mirksiukas.gif
pradedančiąjam vairuotojui labai padeda thumbup.gif
tikrai gerus patarimus duoda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 29, 08:25)
aš irgi tą laidą spoksau  mirksiukas.gif
pradedančiąjam vairuotojui labai padeda  thumbup.gif
tikrai gerus patarimus duoda  bigsmile.gif

kada ji rodoma ir kaip vadinasi?na vnz kur kada?
kažkaip noriu irgi pažiurėt drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Pauling @ 2008 10 29, 08:22)
Prie mano darbo yra 2 sviesoforai,vienas masinoms kitas pestiesems,neseniai pastate tai kai uzsidega zalia masinoms,tie ir varo neziuredami,paskui soka gauna kai masinos pradeda lekti ir stovi vidury issizioje doh.gif  negaliu kaip nervina,tai gi ziuretu atidziau, Siulyciau visiems pestiesiems taip pat sugrieztinti,ir  baudas skirti dazniau,dabar kartais pagaudo policija,sumoka 20lt ir toliau begioja umn.gif

aš kažkada rašiau kad mano dieda pagavo kaip piestyji tai 50 lt išrase...o jai butu nepirmas karat nusižengimas tai butu 100lt
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 29, 08:22)
gerai kai tas girtuoklis per perėją einą, o kai skersai judrios gatvės trys žingsniai priekin du atgal trys į vieną pusę, du į kitą  doh.gif  jetus kiek tokių jau sutikau  blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
as viena kart taip issigandau: vaziuoju su drauge ir taip staigiai ji tik susiubavo ir man pries nosi i gatve naaaaa ir isvinguriavo doh.gif doh.gif kaip as dejau ant stabdziu,gerai kad is paskos ne taip arti manes vaziavo tokia DAMUTE,tai i subine neivaziavo...... tas diedas pasitrauke as pravaziavau,o ta ponia lenkiant mane taip spitrijo,tipo ko cia stovineji unsure.gif
Isvis tie girtuokliai man patys baisiausi "eismo" dalyviai fear.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 29, 08:25)
aš irgi tą laidą spoksau  mirksiukas.gif
pradedančiąjam vairuotojui labai padeda  thumbup.gif
tikrai gerus patarimus duoda  bigsmile.gif

Man cia irgi viena is geresniu laidu drinks_cheers.gif

QUOTE(DAMA XL @ 2008 10 29, 08:32)
kada ji rodoma ir kaip vadinasi?na vnz kur kada?
kažkaip noriu irgi pažiurėt drinks_cheers.gif

Jei gerai prisimenu tai ja rodo per LNK sekmadienio vakarais apie 17 val. "ne vienas kelyje". Kiekvienoj laidoj rodo kaip Aiste Pilvelyte vairuoja kartu su instruktorium ir aiskina jos klaidas, dalina patarimus ir t.t.

Kas liecia bomzus, tai esu girdejusi, kad jie specialiai lenda po ratais, kad juos nudauztum, o tada uz tai, kad nekviest policijos, issireikalauja pinigu doh.gif

O vakar koki vaizda maciau doh.gif Staneviciaus gatvej laukiu prie sviesoforo, ziuriu is paskos atleke mentai su mirgalkem ir per raudona net nemazindami greicio priespriesine juosta praleke. O sviesoforas tai pesciuju ir zmoniu nemazai tuo metu per pereja ejo. Tik stebuklo deka nei vieno nenudauze, praleke per tarpa doh.gif Tai kur atsakomybe? Vydamiesi koki pazeideja ar skubedami i ivykio vieta galejo tokios bedos padaryt gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 10 28, 22:56)
o as visada taip einu tik.... baisu man nes viena kart vos nenukale ant perejos,viena masina sustojo pradejau eiti,o kazkoks "ariolas" parleke ir vos nenudauze  doh.gif  .......
O per lietu man pats baisiausias vaziavimas yra,nes nieko as nematau  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif vat ir man tas baisiausia doh.gif
Atsakyti