QUOTE(davija @ 2008 10 17, 09:55)
Žuvį naudojau pengasijų filė, paprieskoniuotą truputį
meduolio recepto tikslių proporcijų nežinau
kai turėsiu receptą - paskelbsiu
bet va putėsių desertas
reikės 1 indelio nesaldinto kondencuoto pieno ir vaisių želė vieno pakelio. Kondencuotą pieną išplakam quickshefe kol padvigubėja ir supilam ištirpintą vaisių želė (tik ją tirpinam kokiam 200-250ml. kiekio vandens), sumaišom ir į želė žiedą ir porai valandų į šaldytuvą.
gaunasi paukščių pienas, o jei norim galim gardint šaldytom uogom ar sausainiais, fantazijos reikalas....

meduolio recepto tikslių proporcijų nežinau


bet va putėsių desertas

reikės 1 indelio nesaldinto kondencuoto pieno ir vaisių želė vieno pakelio. Kondencuotą pieną išplakam quickshefe kol padvigubėja ir supilam ištirpintą vaisių želė (tik ją tirpinam kokiam 200-250ml. kiekio vandens), sumaišom ir į želė žiedą ir porai valandų į šaldytuvą.

turėtų būti laaaabai skanu, reikės išbandyti

