Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(simoselis @ 2008 10 18, 13:00)
blink.gif tai tu ir demonstruotoja ir seimininke vienam asmeny? ax.gif

na jei demonstruotoja daro vakarėlį pas save, tai ji ir yra šeimininkė mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal as cia truputi neitema, bet kad jau cia visos naudojancios ir zino kas tai "Tupperware", noriu pasiulyti "Mini Quick Chef" smulkinti svogunams ir panasiai, labai gera daikta uz beveik puse kainos (50 Lt), visiskai nauja.
As nusipirkau, o man drauge netiketai toki pat padovanojo, tai kaip ir dvieju man tikrai per daug.
O daigciukas superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kas tur turbut visos dziaugiasi, ypac vyrai, kai nereik pjaustyt svoguno ir verkt tongue.gif

rasykit i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidnux: 18 spalio 2008 - 15:18
QUOTE(simoselis @ 2008 10 18, 14:00)
blink.gif tai tu ir demonstruotoja ir seimininke vienam asmeny? ax.gif

o ką negalima mirksiukas.gif ir dar pirkėja biggrin.gif trečiam asmeny.....

pyragas su lašiša bigsmile.gif aš apie jį kalbėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės 4u.gif
gal galite daugiau informacijos apie akcijines lentutes? Keturios lanksčios pjaustymo lentutės (višta, žuvis, jautis, daržovės). Kaip suprasti lanksčios? Kokios dydžio ir panašiai bigsmile.gif Dėkoju iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja: 18 spalio 2008 - 20:22
QUOTE(Alatėja @ 2008 10 18, 20:16)
Sveikos mergytės  4u.gif
gal galite daugiau informacijos apie akcijines lentutes? Keturios lanksčios pjaustymo lentutės (višta, žuvis, jautis, daržovės). Kaip suprasti lanksčios? Kokios dydžio ir panašiai  bigsmile.gif  Dėkoju iš anksto  4u.gif

na lanksčios, lenki ir lenkiasi mirksiukas.gif jos yra plonos, man daugiau priimtinos naudoti kaip padėkliukai arba reikia jau laaaabai atsargiai pjaustyti, nes susipjausto. Turiu vieną, darinėju ant jos žuvį.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 10 18, 21:24)
na lanksčios, lenki ir lenkiasi  mirksiukas.gif jos yra plonos, man daugiau priimtinos naudoti kaip padėkliukai arba reikia jau laaaabai atsargiai pjaustyti, nes susipjausto. Turiu vieną, darinėju ant jos žuvį.

aa, tai vadinasi, labai jau susipjaustys jos pas mane blush2.gif Vadinasi man jos netinkamos ax.gif Dėkui už informaciją 4u.gif
Atsakyti
O ka reiskia susipjausto? g.gif kiaurai lentute?...
Na, tiek medines, tiek kietos plastmasines pjaustosi. Ant situ plonu tai as viska kapoju kaip reikiant, ir nieko biggrin.gif ten tie ibrezimai netrukdo...
Atsakyti
QUOTE(Mingailiukas @ 2008 10 19, 10:44)
O ka reiskia susipjausto?  g.gif  kiaurai lentute?...
Na, tiek medines, tiek kietos plastmasines pjaustosi. Ant situ plonu tai as viska kapoju kaip reikiant, ir nieko  biggrin.gif  ten tie ibrezimai netrukdo...

Tai ar jos susipjausto, ar tiesiog susiraižo? g.gif
Atsakyti
Tiesiog susiraižo,skylių neatsiranda biggrin.gif .Naudoju jau koks pusmetis-ir lygtais viskas gera.JI tokia plona,permatoma,ir pirmas įspūdis man buvo,kad čia visiškas š..Naudoju gana dažnai,bet įbrėžimai man netrukdo,o daugiau nieko jai nesidaro.
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2008 10 19, 11:06)
Tiesiog susiraižo,skylių neatsiranda biggrin.gif .Naudoju jau koks pusmetis-ir lygtais viskas gera.JI tokia plona,permatoma,ir pirmas įspūdis man buvo,kad čia visiškas š..Naudoju gana dažnai,bet įbrėžimai man netrukdo,o daugiau nieko jai nesidaro.

O kokie jų išmatavimai (ilgis, plotis) g.gif ? Kaip jūs jas laikote, ar ištiestas, ar suvyniotas? Gal geriau atdėti pinigus ir nusipirkti tą vieną iš katalogo g.gif ?
Atsakyti
Laikau ištiestą,išmatavimus tai gal kitas kas pasakys,neturiu kuo pamatuoti.
Atsakyti
aš tai pagaliau pribrendau ir pasiėmiau iš katalogo lentą bigsmile.gif ji 99lt, o šitos 4 - berods 80lt g.gif Šitų plonų dydis panašiai kaip A4 formatas, tik gal truputį didesnės, jei vizualinė atmintis nepaveda blush2.gif
mano senikę medinikę lentą TW peiliai baigia damušt doh.gif
Atsakyti