Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(Betti @ 2008 10 15, 10:50)
O kur lapkricio naujienas nuziurejot?

www.tupper.lt
mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergytes- mamytes, gal kuriai reikia žalios spalvos 1 litro asotėlio "Mikroplius"?verysad.gif Man netinka aukštis konvekcinėj doh.gif
Galiu atiduoti pigiau - a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruzilona: 15 spalio 2008 - 16:15
Sveikos mergaitės.Gundausi pirkti 19 perliukų silikoninę formą.Sakykit gal kuri ja naudojatės?Gal turit kokių receptinių idėjų ką joje ruošti. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2008 10 16, 10:22)
Sveikos mergaitės.Gundausi pirkti 19 perliukų silikoninę formą.Sakykit gal kuri ja naudojatės?Gal turit kokių receptinių idėjų ką joje ruošti. Ačiū.

Aš joje kepu mažus kotletukus, ypač tinka vaikų gimtadieniams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2008 10 16, 10:22)

Aš perliukų formelėje darau guminukus, pagal vienos forumietės receptą smile.gif . Ačiū jai 4u.gif
Receptukas: (

3 kiaušinių baltymų
250g cukraus
20 g želatinos
25 g gliukozės sirupo arba toks pat kiekis gliukozės milteliais
75 g vandens
sirupo (nebūtinai)
maistinių dažų (nebūtinai)
cukraus pudros
druskos
citrinos sulčių
4 - 6 lašai aromato (ar kvapų esencijos)

Taigi:
pamerkiame želatiną su trupučiu vandens (aš merkiau puodelyje arbatos, užpyliau pusę puod. vandens)
Išplakame baltymus su trupučiu druskos ir keliais lašais citrinos sulčių iki standžios fomą palaikančios masės.

Į indą sulipti curkų, gliukozę ir vandenį. Užvirti. Kaip sirupas pasiekia 130 laipsnių ( reiktų skaičiuoti apie 10 min., ir patikrinti galima lašą sirupo įvarvimus į stiklinę su šaltu vandeniu: jei burbuliukai išlaukia ir paėmus tarp pirštų sukietėja, vadinasi jau išvirė) Išbrinkusią želatiną supilti į kitą puodą su aromatu , pakaitinti iki išsilydys iki skyčio ir supilti į sirupą (nukėlus nuo ugnies) išmaišyti ir pilti plona srovele į baltymų masę nuolat plakant. Plakti reikia galingesniu režimu apie 10 ir daugiau minučių iki masė taps vienalytė ir tokia standi, palaikanti formą. beplakant galima įlašinti truputį maistinių dažų. Perliukų formelę apibarstyti cukraus pudra, sukrėsti masę ir palikti kambario temperatūroje singti visai nakčiai. Kitą dieną išimti iš formos ant stalo paviršiaus pabarstyto cukraus pudra, gerai apvolioti cukraus pudroje ir palikti dar vienai nakčiai (geriau 2- 3 dienoms, vis pavartant) džiūti.
P.s. pati nelaikiau ir iš karto ragavau wub.gif dieviškas skonis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2008 10 16, 09:22)

jau atsakiau kitoje temoje mirksiukas.gif
saldainių video receptas
Viena iš idėjų panaudot Karališką ir 19 perliukų formas kartu
user posted image
user posted image

19 perliukų forma labai tinka pikantiškam sviestui formuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 16 spalio 2008 - 10:30
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(ruzilona @ 2008 10 15, 16:53)
Mergytes- mamytes, gal kuriai reikia žalios spalvos 1 litro asotėlio "Mikroplius"?verysad.gif    Man netinka aukštis konvekcinėj    doh.gif
Galiu atiduoti pigiau - a.ž.

user posted image
Atsakyti
Mergaitės mirksiukas.gif , visoms atsakiusioms ačiū 4u.gif ačiū 4u.gif ačiū 4u.gif .
Atsakyti
prisiduodu po vakarėlio smile.gif zodziu gaminom zuvies pyraga, putesiu deserta, meduoli mikrobangej ir kiausinius keksiuku formoj bigsmile.gif
Tai mergaites rekomenduoju zuvies pyraga, aš kaip nevalgiusi tokių dalykų buvau sužavėta:
200ml. majonezo
200ml. grietinės
150gr.sūrio
250gr. miltų
3kiaušiniai
500gr. žuvies filė
svogūnai

Tešlai skirtus produktus sudedam į quickshefą ir padarom tešlą smile.gif Puse tešlos sudedam į Princesę, ant viršaus dedam karpytą lotuliukas.gif filė gabaliukais, svogūnus kokiam pageidaujam pavidale, tarkuotą sūrį, supilam likusią tešlą. ant viršaus dar sūrio ir kepam apie 40min. thumbup.gif
Atsakyti
Kaip idomu g.gif Nesu niekada valgius tokio patiekalo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 10 17, 09:33)
prisiduodu po vakarėlio smile.gif zodziu gaminom zuvies pyraga, putesiu deserta, meduoli mikrobangej ir kiausinius keksiuku

Kokią žuvį naudojot ? Kaip tik turiu lašišos. Kaži ar tiks ? Meduolio ir putėsių receptą prašau parašyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 17 spalio 2008 - 09:45
Žuvį naudojau pengasijų filė, paprieskoniuotą truputį mirksiukas.gif

meduolio recepto tikslių proporcijų nežinau doh.gif kai turėsiu receptą - paskelbsiu mirksiukas.gif

bet va putėsių desertas bigsmile.gif
reikės 1 indelio nesaldinto kondencuoto pieno ir vaisių želė vieno pakelio. Kondencuotą pieną išplakam quickshefe kol padvigubėja ir supilam ištirpintą vaisių želė (tik ją tirpinam kokiam 200-250ml. kiekio vandens), sumaišom ir į želė žiedą ir porai valandų į šaldytuvą. thumbup.gif gaunasi paukščių pienas, o jei norim galim gardint šaldytom uogom ar sausainiais, fantazijos reikalas....
Atsakyti