Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(DODAITE @ 2008 10 27, 20:29)
Abejoju, kad bus pigiau schmoll.gif

Apie šitą kalbat ?
user posted image

Tai jam nuolaida kartu su semtuvėliais 4u.gif
user posted image
Kaina: 95 (123) Lt
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 10 27, 21:34)
Apie šitą kalbat ?
user posted image

Tai jam nuolaida kartu su semtuvėliais 4u.gif
user posted image
Kaina: 95 (123) Lt

taip, apie šitą. Žinau, kad jam dabar nuolaida, todėl abejoju ar dar verta laukti Kalėdų ir tikėtis didesnės nuolaidos. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=vixiuke,2008 10 27, 20:13]
Pamidorų garstyčių ir bri torčiukai

Tešlai : (12 tartalečių)
100g sviesto arba margarino, 220g miltų, 50g vandens, žiupsnelis druskos.

Tartaletės su obuoliais ir kondensuotu pienu

Tešlai : (12 tartalečių)
100g sviesto arba margarino, 220g miltų, 50g vandens, žiupsnelis druskos.

Špinatų rokforo tartaletės

Tešlai : (12 tartalečių)
100g sviesto arba margarino, 220g miltų, 50g vandens, žiupsnelis druskos.
Iškočiojame tešlą. Išspaudžiame su tartalečių spaustuku ir išklojame formelę.

Tartaletės su tunu

Tešlai : (12 tartalečių)
100g sviesto arba margarino, 220g miltų, 50g vandens, žiupsnelis druskos.




Pastebėjot? Tešla ta pati, skiriasi tik įdaras...
Kažkas minėjo, kad kepė pagal šį receptą ir šalti labai kieti pyragaičiai buvo:(
Gal kas kokią kitą tešlą yra išbandę...Prisipirkau formų, vakar morkų pyragą iškepiau Princesėje, siūlomą tw puslapiuose, tai mano vyrai pasiraukė ir nevalgė, sakė pačiai valgyt tokį šedevrą...ir nesistebiu, man irgi neskanu:(...
Tai nesinori dar vieno nesėkmingo bandymo:(
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2008 10 28, 09:42)
QUOTE(vixiuke @ 2008 10 27, 20:13)

Pamidorų garstyčių ir bri torčiukai

Tešlai : (12 tartalečių)
100g sviesto arba margarino, 220g miltų, 50g vandens, žiupsnelis druskos.

Tartaletės su obuoliais ir kondensuotu pienu

Tešlai : (12 tartalečių)
100g sviesto arba margarino, 220g miltų, 50g vandens, žiupsnelis druskos.

Špinatų rokforo tartaletės

Tešlai : (12 tartalečių)
100g sviesto arba margarino, 220g miltų, 50g vandens, žiupsnelis druskos.
Iškočiojame tešlą. Išspaudžiame su tartalečių spaustuku ir išklojame formelę.

Tartaletės su tunu

Tešlai : (12 tartalečių)
100g sviesto arba margarino, 220g miltų, 50g vandens, žiupsnelis druskos.


Pastebėjot? Tešla ta pati, skiriasi tik įdaras...
Kažkas minėjo, kad kepė pagal šį receptą ir šalti labai kieti pyragaičiai buvo:(
Gal kas kokią kitą tešlą yra išbandę...Prisipirkau formų, vakar morkų pyragą iškepiau Princesėje, siūlomą tw puslapiuose, tai mano vyrai pasiraukė ir nevalgė, sakė pačiai valgyt tokį šedevrą...ir nesistebiu, man irgi neskanu:(...
Tai nesinori dar vieno nesėkmingo bandymo:(



aš darau panašią, tik darau svogūnų pyragą, rastą SM platybėse, Norges parašytą:

Paruošiam tešlą: margarino 300-400 gr., grietinės stiklinę, pora kiaušinių, druskos ir miltų. Galima iš tų pačių produktų daryti kapotą, galima minkyti- kaip kam patinka. Galima kiek pakeisti recepto proporcijas- tiesiog su laiku atrandi savo mėgstamiausią nesaldžios trapios tešlos receptą smile.gif. Taigi, paruoštą tešlą dedi į šaldytuvą.
Tuo metu supjaustai daug svogūnų, na, kilogramą-pusantro. Pakepini keptuvėje ant trupučio sviesto ar aliejaus, kol gražiai pagels.
Imi rūkytos šoninės (o jei nemėgstat šoninės, tai kokio kumpio), supjaustot plonom juostelėm.
Tada skardą išklojate tešla, užlenkiate kraštus. Ant viršaus dedate svogūnus. Ant jų- šoninę. Šoninės tikrai nedaug, tik kur-nekur po juostelę uždėti.
Viską kepti orkaitėje gal pusvalandį.
Tada iš grietinėlės, poros-trejeto žalių kiaušinių, druskos, prieskonių padaryti makaliūzę (aš grietinėlę skiedžiu pienu, nes mes, atseit, riebiai nevalgom smile.gif , bet pagal orginalų receptą- tik grietinėlė. Ją užpilti ant kepinio, skardą vėl dėti i orkaitę, kepti dar 10-15 min., kol masė sutirštėja ir gražiai apskrunda (galima su griliu pagreitint reikalą, jei yra tokia funkcija orkaitėje).

Mes šitą pyragą darome placiose neaukštose skardose, iškepęs jis būna gana plonas.
Laaaabai skanu. Ir neišsigąskit tu svogūnų gausybės. Pyragas tikrai puikaus skonio. thumbup.gif


vyrui pirmą kartą kai papsakiau, kad svogūnų pyragą darysiu, tai pakikeno, kad ilgam užteks man, nes viena ir valgysiu.
kai padariau, tai maždaug ir neatsibosta kas savaitgalį hihihi.gif

mano "paturbinimai": svogūnus kepu ant silpnos ugnie (svarbu nesudegint!) - tada pasidaro su svogūnais nieko bendro neturinti saldoka masė. šoninę sumaišau su tai ssvogūnais dar karštais. atvėsinus tą masę paskleidžiu ant tešlos, tada sasykų ( unsure.gif ) pjaustytų pribarstau (kad ir vaikis valgytų, ir sočiau būtų). ir užpilu ta kiaušinių su grietinėle mase (į ją pridedu "picos" žolių (raudonėlis, bazilikas, mairūnas)), į kurią pritarkuoju nemažai sūrio.
viska gražiai išsipučia, apskrunda. kepu žemesnėj jei princesė (fui koks negražus pavadinimas) formoj, kur krašteliai vingiuoti tokie.
nu ir žemai lenkiu galvą silikoninėm formom - na taip gražiai išsiima tas pyragas, nei sulūžta nei ką. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vataipva: 28 spalio 2008 - 10:15
Rusų forume radau štai tokį receptą. Kol kas neišbandžiau , nes negavau dar savo silikoninės formos verysad.gif
user posted image
recepto orginalas
Состав
на 8 крзиночек диаметром 8 см:
тесто:
250 г муки
125 г сливочного масла
1 яйцо
1 ст.л. сметаны
1 ч.л. соли

начинка:
2 больших помидора
150 г моцареллы
1 яйцо
2/3- 1 ст. сливок
соль
перец
листики петрушки

Приготовление
Приготовить тесто:
Замороженное масло натереть на крупной терке, перемешать с просеянной мукой и растереть руками в крошку. Взбить яйцо с солью и сметаной, добавить в муку с маслом и замесить тесто. Тесто скатать в шар, завернуть в пищевую пленку и поставить в холодильник на 30 минут.

Начинка.
Помидоры помыть. "Попку" помидоров слегка надредать крест на крест, положить в глубокую миску и залить кипятком. Минут через 5-7 обдать их холодной водой и снять кожуру.
Помидоры нарезать кубиками, положить в сито, чтобы стек лишний сок.
Сыр моцареллу нарезать кубиками.
Яйцо взбить, залить сливками, тщательно перемешать, посолить.

Формочки смазать сливочным маслом, обсыпать мукой. Если печем в силиконе, этот пункт пропускаем. Формы достаточно сбрызнуть водой. Выложить в них тесто, равномерно распределяя по дну и бокам формы.
Распределить помидоры по всем формам, сверху посыпать кубиками сыра и листиками петрушки.
Каждую корзиночку залить 2-3-4 ст.л сливочно-яичной массы.

Выпекать в разогретой до 180° С духовке 30 минут.

Vertimas
tešlai
250 gr miltų
125 gr sviesto
1 kiaušinis
1 v.š. grietinės
1 v.š druskos

Įdarui
2 dideli pomidorai
150 gr mozarelos sūrio
1 kiaušinis
2/3-1 stiklinė grietinėlės
druska, pipirai, petražolės
Sušalusį sviestą sutarkuoti" burokine" tarka, sumaišyti su persijotais miltais . Turi gautis " trupiniai" .Išplakti kiaušinį su druska ir grietine, sumaišyti su miltais.Gautą masę suvynioti i plėvelę ir palaikyti šaldytuve 30 min
Įdarui pomidorus apiplykyti karštu vandeniu ir nulupti. Supjaustyti kūbeliais ir sudėti į kiauraindį, kad nulašėtų sultys.Mozarelos sūrį supjaustyti kūbeliais, kiaušinį išplakti, supilti grietinėlę, įdėti druskos.
Dėti tešlą į formeles po įo pomidorus , sūrį, pabarstyti petražolėmis ir užpilti greitinėlės-kiaušinio mase. Kepti 30 min 180 C

Kai tik gausiu savo užsakymą, būtinai išbandysiu šį receptą mirksiukas.gif
Tikiuosi išverčiau suprantamai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 10 27, 21:34)
Tai jam nuolaida kartu su semtuvėliais 4u.gif
Kaina: 95 (123) Lt

Jetus kaip noriu, ir Lazanijos UltraPlus indas tik 349Lt (vietoj 399Lt)
"Lazanijos apatinę dalį ir dangtį Jūs galite naudoti kartu ir atskirai kaip 2 kepimo formas . Indas atsparus temperatūrai nuo -25C iki +220C. Šiame inde Jūs galėsite iškepti lazaniją, žuvį, daržovių patiekalus, supjaustytą vištą ar antį, įvairius pyragus...
Gaminant orkaitėje, ją visada reikia iš anksto įkaitinti. Iš orkaitės ar mikrobangų krosnelės indą visada išimkite su apsauginėmis pirštinėmis"

brač, irgi noriu bigsmile.gif Ką daryti doh.gif Reiks eiti banko plėšti lotuliukas.gif
Atsakyti
UltraPlus tikrai vertas grieko thumbup.gif

dažnai naudoju ir be galo patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 10 28, 11:34)

Oooo bigsmile.gif cia jauciu bus skanu nes ir kiausas ir grietine dedas, liux thumbup.gif reiks butinai isbandyt, gan net ir snd, didelis aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 10 28, 10:34)
Rusų forume radau štai tokį receptą.
тесто:
250 г муки
125 г сливочного масла
1 яйцо
1 ст.л. сметаны
1 ч.л. соли


Vertimas
tešlai
250 gr miltų
125 gr sviesto
1 kiaušinis
1 v.š. grietinės
1 v.š druskos



Merginos, nenusūdykit tešlos - ten turėtų būti 1 arbatinis šaukštelis druskos biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2008 10 28, 15:54)
Merginos, nenusūdykit tešlos - ten turėtų būti 1 arbatinis šaukštelis druskos  biggrin.gif .

aga doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Varpelis,2008 10 28, 08:42]
[quote=vixiuke,2008 10 27, 20:13]
Pamidorų garstyčių ir bri torčiukai

Tešlai : (12 tartalečių)
100g sviesto arba margarino, 220g miltų, 50g vandens, žiupsnelis druskos.

Tartaletės su obuoliais ir kondensuotu pienu

Tešlai : (12 tartalečių)
100g sviesto arba margarino, 220g miltų, 50g vandens, žiupsnelis druskos.

Špinatų rokforo tartaletės

Tešlai : (12 tartalečių)
100g sviesto arba margarino, 220g miltų, 50g vandens, žiupsnelis druskos.
Iškočiojame tešlą. Išspaudžiame su tartalečių spaustuku ir išklojame formelę.

Tartaletės su tunu

Tešlai : (12 tartalečių)
100g sviesto arba margarino, 220g miltų, 50g vandens, žiupsnelis druskos.
Pastebėjot? Tešla ta pati, skiriasi tik įdaras...
Kažkas minėjo, kad kepė pagal šį receptą ir šalti labai kieti pyragaičiai buvo:(
Gal kas kokią kitą tešlą yra išbandę...Prisipirkau formų, vakar morkų pyragą iškepiau Princesėje, siūlomą tw puslapiuose, tai mano vyrai pasiraukė ir nevalgė, sakė pačiai valgyt tokį šedevrą...ir nesistebiu, man irgi neskanu:(...
Tai nesinori dar vieno nesėkmingo bandymo:(
[/quote]
o man labai skani ši tešla... gal kanors ne taip padarė ar perkepė, todėl ir gavosi kieta.
Dažnai klausiate silikonų receptų... gaminkit juosa viską, ką jų neturėdamos gamindavot... nebūtina ieškoti pyragų kad ir morkų, kepkit tuos, kuriuos visuomet kepat. Yra nuostabūs Sonatinos receptai, ten galite prisigaudyti idėjų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 10 28, 12:05)
Jetus kaip noriu, ir Lazanijos UltraPlus indas tik 349Lt (vietoj 399Lt)
"Lazanijos apatinę dalį ir dangtį  Jūs galite naudoti kartu ir atskirai kaip 2 kepimo formas . Indas atsparus temperatūrai nuo -25C iki +220C. Šiame inde Jūs galėsite iškepti lazaniją, žuvį, daržovių patiekalus, supjaustytą vištą ar antį, įvairius pyragus...
Gaminant orkaitėje, ją visada reikia iš anksto įkaitinti. Iš orkaitės ar mikrobangų krosnelės indą visada išimkite su apsauginėmis pirštinėmis"

brač, irgi noriu   bigsmile.gif   Ką daryti  doh.gif  Reiks eiti banko plėšti  lotuliukas.gif

Aš ir labai noriu to indo drinks_cheers.gif Jau antrą kart jam nuolaidos, daugiau neaišku kada bebus doh.gif Vakar dar jį susirinkime nužiūrėjau, nučiupinėjau bigsmile.gif eisim kartu bankan lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 28 spalio 2008 - 17:51