QUOTE(mamaSandra @ 2008 10 28, 21:26)
[i] Paruošiam tešlą: margarino 300-400 gr., grietinės stiklinę, pora kiaušinių, druskos ir miltų. Galima iš tų pačių produktų daryti kapotą, galima minkyti- kaip kam patinka. Galima kiek pakeisti recepto proporcijas- tiesiog su laiku atrandi savo mėgstamiausią nesaldžios trapios tešlos receptą smile.gif. Taigi, paruoštą tešlą dedi į šaldytuvą.
Kiek mazdau miltu dedi? stikline, dvi?
ir dar...Mergaites, gal turit krepseliu receptu, na kaip pagamint tokius kaip IKI parduotuvej prekiauja, tokie saldus su vaisiais, o ant virsaus dar zele uzpilta buna...
Niam niam ten tokia liuks tesla tu krepseliu ne per kieta ir ne per minksta
Nezinau ar tiks receptukai, bet pas save radau siuos:
3 kiausiniai
125g cukraus
150g miltu
1 saukstelis kepimo milteliu
sviesto kepimo formelems patepti.
zinau viena idara, reikia karamelizuoto pieno su cukrumi, butent'rududu' ir sumaisai su graikiniais riesutais. fantastiskas skonis
krepseliai su obuoliu salotomis
1 violetinis svogunas
2 obuoliai
2 virtos bulves
4 saukstai koncervuotu kukuruzu
2 sauksteliai krienu
3saukstai majonezo
alyvu be kauliuku ir obuolio papuosti
viska susmulkiname ir sudedame i krepselius, papuosiame alyvomis ir pjaustytais obuoliais.
ir dar vienas:
120 g miltu,
60 g sviesto,
2 tryniai.
Sviesta sutarkuoti ir isminkyti tesla. Ja padeti 2 val. i saldytuva. Po to kocioti apskritimus pagal formeliu dydi.