Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(vataipva @ 2008 10 09, 12:06)
neverti tiek.. bet! kai nusiperki daiktą, kur viskas iki smulkmenų apgalvota vartotojo patogumui, pasiduodi  biggrin.gif
čia kaip paprastas PC ir MAC  lotuliukas.gif iš principo lyg ir tas pats, bet jei galimybės leidžia, renkiesi patogesnį ir mielesnį daiktą  ax.gif

Kai paskaitinėju čia rašančių atsiliepimus, tai pradedu gundytis po truputi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mataite @ 2008 10 09, 11:11)
Kai paskaitinėju čia rašančių atsiliepimus, tai pradedu gundytis po truputi  lotuliukas.gif

tai lieka arba nebeskaityti, arba galutinai susigundyti thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 10 09, 11:09)
blush2.gif  tai jeigu 2 dl, tai bus 200 ml (vandens) blush2.gif

taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Saunu...is 15 uzsakytu silikonu gavau 4..... Paciu populiariausiu ir nera... verysad.gif
Nelabai suprantu, kaip jie taip nepaskaiciavo, kad Princesiu, kurios brangiausios, visi daugiausiai ir pirks?!
Atsakyti
O aš silikonus gavau visus.Tik puodo negavau nei vieno.
Man taip rodos,kad jie net nebando prognozuoti tų akcijų,išsiunčia tai ką turi, o paskui atsivežinėja kiek trūksta.
Pasidalinkit patirtim,ar kai negaunat daug prekių arba sakysim kaip mano atveju-puodai du,bet suma tai įspūdinga,ar mokat už negautas prekes ar palaukiat kol jas atveš.
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 10 09, 11:09)
blush2.gif  tai jeigu 2 dl, tai bus 200 ml (vandens) blush2.gif

Taip, ir nebūtinai vandens. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandė31 @ 2008 10 09, 09:27)
Man irgi šis dubuo patinka  drinks_cheers.gif
Dar labai džiaugiuosi žirklėmis, puikiai kerpa vištieną, o mėsytę sukarpo kokiomis gražiomis juostytėmis  wub.gif

Aš irgi neatsidžiaugiu žirklėmis thumbup.gif , tikrai nesitikėjau, kad tokios geros bus thumbup.gif , o dubenų plakimui mačiau yra Kalėdiniuose pasiūlymuose, tik reikia pirkti tris ir brangoki. Nors kai pagalvoji - maistui ne tiek išleidi, o čia visam gyvenimui....
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2008 10 09, 15:19)
Man taip rodos,kad jie net nebando prognozuoti tų akcijų,išsiunčia tai ką turi, o paskui atsivežinėja kiek trūksta.
Pasidalinkit patirtim,ar kai negaunat daug prekių arba sakysim kaip mano atveju-puodai du,bet suma tai įspūdinga,ar mokat už negautas prekes ar palaukiat kol jas atveš.

Ne, tokiais atvejais nemoku schmoll.gif . Ir manau, kad neprivalom mokėti už negautas prekes avansu. Na, nebent trūksta kokio menkniekio.
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2008 10 09, 17:19)

Galima laukti kol atsius visas prekes ir susimoketi kiek zinau, thumbup.gif o jei nenori galima isminusuoti ko negavai g.gif ir ta pinigu suma kuria turi gali nusiusti, thumbup.gif salygos gan geros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiukas @ 2008 10 09, 16:12)
Saunu...is 15 uzsakytu silikonu gavau 4..... Paciu populiariausiu ir nera...  verysad.gif
Nelabai suprantu, kaip jie taip nepaskaiciavo, kad Princesiu, kurios brangiausios, visi daugiausiai ir pirks?!

O kurios savaitės užsakymas buvo? g.gif
Atsakyti
40-tos g.gif
Atsakyti
Aš gavau visą pilną savo užsakymą, netruko nieko-visos 9 silikoninės formos. Čia 40 sav . užsakymas Kaune
Atsakyti