Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(1RUGILE @ 2008 10 08, 15:43)
Sveikos, merginos. Sakykit ar tesingai girdėjau kad yra indai plakimui.Turiu omeny kad būtų indas plakti su mikseriu bet kartu su dangteliu.Mat sūnus labai nori mokytis gaminti ir niekaip neišmoksta kad plakti reikia tešlą, o ne sienas...............Jis paplakęs, pasideda mikserį, įsimuša kiaušinį  ir neįkišęs mikserio į tešlą pradeda plakti, tai galit įsivizduoti kur dingsta pusę mūsų kepamo pyrago tešlos.Pavargau su juo kariauti.Galvoju jei yra toks dalykas, nupirkčiau  jam. Beje gal žinot kokios taplos jis būna ir kokia bent maždaug kaina būna.Ačiū.

Šiuo atveju nepadės ir tw lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2008 10 08, 16:43)
Sveikos, merginos. Sakykit ar tesingai girdėjau kad yra indai plakimui.Turiu omeny kad būtų indas plakti su mikseriu bet kartu su dangteliu.Mat sūnus labai nori mokytis gaminti ir niekaip neišmoksta kad plakti reikia tešlą, o ne sienas...............Jis paplakęs, pasideda mikserį, įsimuša kiaušinį  ir neįkišęs mikserio į tešlą pradeda plakti, tai galit įsivizduoti kur dingsta pusę mūsų kepamo pyrago tešlos.Pavargau su juo kariauti.Galvoju jei yra toks dalykas, nupirkčiau  jam. Beje gal žinot kokios taplos jis būna ir kokia bent maždaug kaina būna.Ačiū.

Man tai pats geriausias toks geltonas TW dubuo 3,5 l. Jis turi du dangčius: vienas užsidaro sandariai, kitas su skyle plakimui thumbup.gif . Prie jo dar buvo kiauraindis - puikus dalykėlis, kai nuplaunu, sudedu vaisius ar daržoves, kiauraindį į dubenį, uždengiu sandariu dangčiu ir į šaldytuvą thumbup.gif . Nesuvysta thumbup.gif
O dėl plakimo: aš ir pati sienas aptaškydavau, kol neturėjau to dubens blush2.gif
Atsakyti
Nu bet ir kainos blink.gif Ar tikrai tie daiktai tiek verti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mataite @ 2008 10 09, 00:17)
Nu bet ir kainos  blink.gif Ar tikrai tie daiktai tiek verti? g.gif

Nepabandžius nesužinosi mirksiukas.gif
o kas pabando, tas negali sustot lotuliukas.gif bent man taip buvo, kol nepabandžiau labai skeptiškai žiūrėjau ir net girdėt nenorėjau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Likka: 08 spalio 2008 - 23:16
As irgi pirma karta pasakiau, kad uz plasmase tokiu pinigu nemokesiu schmoll.gif O dabar jau pilni namai, greit pati nebetilpsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2008 10 08, 16:43)
Sveikos, merginos. Sakykit ar tesingai girdėjau kad yra indai plakimui.

ne per seniausiai issigijau as ta "asoteli" plakimui, nes dažnai ka plaku, kepu...
vienas kas jame man nepatinka, kad mikserio negaliu palikti pastatyto jame, virsta jis, tenka pastoviai ji istraukti ir deti ant lekstutes, kaip nori kokiu produktu ideti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 10 09, 08:11)
ne per seniausiai issigijau as ta "asoteli" plakimui, nes dažnai ka plaku, kepu...
vienas kas jame man nepatinka, kad mikserio negaliu palikti pastatyto jame, virsta jis, tenka pastoviai ji istraukti ir deti ant lekstutes, kaip nori kokiu produktu ideti doh.gif

drinks_cheers.gif Ąsotėlis plakimui man irgi nelabai, dažniausiai plakimui naudoju BtBdubenį, man jis tikrai patinka thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vižma @ 2008 10 09, 08:45)
drinks_cheers.gif Ąsotėlis plakimui man irgi nelabai, dažniausiai plakimui naudoju BtBdubenį, man jis tikrai patinka  thumbup.gif
user posted image

Man irgi šis dubuo patinka drinks_cheers.gif
Dar labai džiaugiuosi žirklėmis, puikiai kerpa vištieną, o mėsytę sukarpo kokiomis gražiomis juostytėmis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vižma @ 2008 10 09, 08:45)
drinks_cheers.gif Ąsotėlis plakimui man irgi nelabai, dažniausiai plakimui naudoju BtBdubenį, man jis tikrai patinka  thumbup.gif

turiu irgi šį dubenį, jį dažniausiai naudoju kai reikia tešla minkyti ir mėsytes marinavimui drinks_cheers.gif

gal galit man patikslinti... šiandien pagaliau gaunu savo net 5 silikonines formas... priminkit, jas geriau dėti ant grotelių ar galima ir ant kepimo skardos det blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 10 09, 09:31)
turiu irgi šį dubenį, jį dažniausiai naudoju kai reikia tešla minkyti ir mėsytes marinavimui drinks_cheers.gif

gal galit man patikslinti... šiandien pagaliau gaunu savo net 5 silikonines formas... priminkit, jas geriau dėti ant grotelių ar galima ir ant kepimo skardos det blush2.gif  4u.gif

Geriau ant kepimo skardos, lygiau pasiskirsto siluma 4u.gif As, aisku, kepu ir ant groteliu, tai mano princeses dugnas paliko dryzuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 10 09, 09:45)
Geriau ant kepimo skardos, lygiau pasiskirsto siluma 4u.gif As, aisku, kepu ir ant groteliu, tai mano princeses dugnas paliko dryzuotas lotuliukas.gif

blink.gif
wsio, desiu tada i skarda...
anksciau nesu naudojusi silikoninių kepimo formu, nzn kaip man seksis...kazkaip net baisu siek tiek unsure.gif
Atsakyti
Svarbiausia persiskaityk instrukcijas ir naudok, kaip parasyta, svarbiausia, neimk karsto uz rankeneliu ir nenaudok peilio, silikonine mentele tam tinka geriau 4u.gif
Atsakyti