Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(orchidejaa @ 2008 10 19, 23:25)
Sveikos tupperwarietės smile.gif  pamačiau ir užsinorėjau dubenėlių kuriais galima maistą gaminti mikrobangų krosnelėje thumbup.gif  gal galite plačiau apie juos papasakoti? tik va nežinau per ką galiu juos įsigyt ir  daugiau gaut informacijos Klaipėdoje g.gif  atsiliepkit kas iš Klaipėdos  blink.gif

Keletas išbandytų receptų yra mano svetainėje 4u.gif mirksiukas.gif
www.tupper.lt
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 10 19, 22:38)
Sveikos, noreciau jusu pasiklausti smile.gif
Ar tas dekoravimo maiselis jau kazkuom skiresi nuo kitokiu maiseliu na ne TW firmos gaminiu, kuom jis kitoks?
Ir dar, ar silikonine mentele 0564 negalima naudoti tik keptuvej, ar ji apskritai neatspari karsciui? tik saltiems gaminiams galima ja naudot? smile.gif
Siu dalyku noriu tai galvoju ar as juos galesu panaudoti ten kur noriu tai noriu is jusu informacijos  blush2.gif

o aš vat be jos neįsivaizduoju gyvenimo, ji superinė thumbup.gif
bet aš vat skaitau aprašymą apie ją, tai tiesiai šviesiai rašoma, kad ją galima naudoti iki +120laipsniu temp. ir negalima naudoti tada, kai keptuvės ir puodai yra karšti g.gif merginos gerai sakė, svarbiausia nepalikt jos karšto keptuvėj ....

o del dekoravimo maiselio tai manau skirtumas ir yra, kad jis tuperwarinis biggrin.gif aš turėjau paprastą tai bėgdavo tiek pat pro šalį kaip ir per antgalius. O apie šį rašo, kad yra 5 antgaliai, kurie lengvai nusiima ir uzsideda, išroinėje pusėje iy skalė, lengva pripildyti ir dirbti, LENGVA plauti. Aš jį griebsiu, nes labai noriu.....
tik su tom nuolaidom tai ką aš žinau, tas suporavimas su tais samteliais doh.gif
Atsakyti
merginos, gal kas gali parašyti išmatavimus:
“Micro Plus” 1 litro apvalus
“Micro Plus” 2,25 litro apvalus 4u.gif
Atsakyti
1l ąsotėlio: 14cm - skersmuo, aukštis - 13,5 cm
1l. apvalus: skersmuo20,5cm, aukštis - 9cm
2,25l: skersmuo24,5cm, aukštis - 12cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2008 10 20, 10:11)
merginos, gal kas gali parašyti išmatavimus:
“Micro Plus” 1 litro apvalus
“Micro Plus” 2,25 litro  apvalus  4u.gif

user posted image
Turi papildomą dangtį transportavimui talpa 2,25 l; aukštis 12,0 cm; Ø: 21,0 cm

user posted image
Taip pat turi papildomą dangtį transportavimui talpa 1,0 l; aukštis 8,7 cm; Ø: 17,0 cm
Išmatavimus radau čia/ Nuspauskit ant norimo gaminio ir atsidarys kitas langas su nuotrauka bei išmatavimais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 20 spalio 2008 - 10:18
spiglys, o kaip čia suprast , kad mūsų parametrai skiriasi? g.gif lotuliukas.gif
aš matavimus nurašiau iš katalogo, TW SHOW HOW, ruduo-žiema 2008/2009,
gal tavieji adaptuoti vokiečiams g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 10 20, 10:43)
spiglys, o kaip čia suprast , kad mūsų parametrai skiriasi? g.gif  lotuliukas.gif
aš matavimus nurašiau iš katalogo, TW SHOW HOW, ruduo-žiema 2008/2009,
gal tavieji adaptuoti vokiečiams g.gif

Aga , pamačiau, kad skirisi ir įdėjau nuorodą. Patikrinimui reiktų išmatuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 10 20, 10:52)
Aga , pamačiau, kad skirisi ir įdėjau nuorodą. Patikrinimui reiktų išmatuoti mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
o gal kuri turit gyvai ir galit išmatuoti? pas mus mikrobanginė nedidelė... tai nesinori apsigauti ax.gif
Atsakyti
Pas mane didysis- 2,25l: skersmuo24,5cm, aukštis - 12cm Skiriasi duomenys, nes ranjenele ne visur paskaiciuota, parasytas tik diametras. O cia jau su rankenelem. 4u.gif
Manau, kad turetu net ir i pacia maziausia tilpti.
Atsakyti
QUOTE(svarelis @ 2008 10 19, 20:50)
As tai ja nuolat laikau ant stalo padeta - ji tokia plona, kad netrukdo ir bet kada galima pjaustyti - nereikia medines lenteles traukti. Ji nera tokia minksta, kad butu galima susukta laikyti kaip padekla teslos kociojimui. Bet man labai patogu, kad supjauscius pvz darzoves sriubai sulenkus labai patogu supilti tiesiai i puoda  thumbup.gif

Pritariu!!Superines!!!!! smile.gif
Atsakyti
Vakar išbandžiau formeles "Džiaukis ir formuok" - tikrai tos niekutis, bet thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(orchidejaa @ 2008 10 20, 00:25)
Sveikos tupperwarietės smile.gif  pamačiau ir užsinorėjau dubenėlių kuriais galima maistą gaminti mikrobangų krosnelėje thumbup.gif  gal galite plačiau apie juos papasakoti? tik va nežinau per ką galiu juos įsigyt ir  daugiau gaut informacijos Klaipėdoje g.gif  atsiliepkit kas iš Klaipėdos  blink.gif

Man tai verčiausias 1 litro ąsotukas: viską jame darau. Ir bulves, ir sriuką, ir košytę ar dribsnius vaikams verdu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mielos SM ax.gif , gal kuriai reikia žalios spalvos 1 litro asotėlio "Mikroplius"?verysad.gif Man netinka aukštis konvekcinėj doh.gif
Galiu atiduoti pigiau - a.ž.

user posted image
Atsakyti