Įkraunama...
Įkraunama...

Vakaris

man grazus 4u.gif
Atsakyti
Labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
liuks.norejau sunui duoti biggrin.gif
Atsakyti
Tokia tema buvau uzvedusi,ji kazkur netoli.
Maniskis Vakaris... smile.gif
Papildyta:
[quote=pelkių Monas,2008 10 07, 12:19]
Labai šlykštus vardas, ir dar toks paplitęs dabar. Fuij... fear.gif
O tavo dukra monika?HMM koks retas lotuliukas.gif
Kiek kartu moterom jau sakiau,kad galima issireikst kitaip.Bet kur tau ....slykstus ir taskas doh.gif
Atsakyti
[quote=Smilga222,2008 10 10, 00:44]
Tokia tema buvau uzvedusi,ji kazkur netoli.
Maniskis Vakaris... smile.gif
Papildyta:
[quote=pelkių Monas,2008 10 07, 12:19]
Labai šlykštus vardas, ir dar toks paplitęs dabar. Fuij... fear.gif
O tavo dukra monika?HMM koks retas lotuliukas.gif
Kiek kartu moterom jau sakiau,kad galima issireikst kitaip.Bet kur tau ....slykstus ir taskas doh.gif
[/quote]
grazus vardukas 4u.gif
Atsakyti
Dukros neturiu ohmy.gif , kai turesiu ir vardas bus koks patinka.
Tema uzvesta ne tik tam , kad visos rasytu: "koks grazus" wub.gif Man negrazus, tai ir rasau - negrazus laugh.gif O kodel tada ne Dieniu, Nakciukas, Pavakarys ir tt. g.gif

O visu Vakariu mamoms visiskai nesvarbu ka as galvoju, joms patinka na ir puiku 4u.gif Ar ne? 4u.gif 4u.gif laugh.gif
Atsakyti
Smilga222, vakaris- pagal mane, tai juk nesuristas su vakaru ar naktimi , o senovej zmones vakariu veja vadino tai noto manau ir vardas , cia senas pagoniu dievas. taip kad Vakaris yra senas lietuviskas vardas ,dar ir prasme turi . Del skambesio. tai kiekvienas savo nuomone turim .
Atsakyti
Labai gražu tiek Vakaris, tiek Vakarė. Aš pati vaikystėj po eilėm pasirašinėdavau kaip Vakarė... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2008 10 10, 12:34)
Labai gražu tiek Vakaris, tiek Vakarė. Aš pati vaikystėj po eilėm pasirašinėdavau kaip Vakarė...  blush2.gif

Ogogo kokia diskusija uzvire smile.gif

Aciu mamytes uz nuomones... Siaip pirmam suneliui norejau Vakario varda duoti wub.gif , bet su vyru turejim toki susitarima, kad pirmam jis vardeli des..Antram as...taigi manau, kad antraji suneli pavadinsime Vakariu 4u.gif
Atsakyti
labai labai grazus! thumbup.gif
Atsakyti
Man labai grazus vardas. Kaip tik renku dukrai ir galvoju apie Vakare. ax.gif
Atsakyti
Kažkaip įsivaizduoju, kad visi vakariai - širdžių ėdikai wub.gif

Super fainas vardas 4u.gif
Atsakyti