Įkraunama...
Įkraunama...

Vakaris

QUOTE(Radvyle @ 2008 11 08, 00:21)
Kažkaip įsivaizduoju, kad visi vakariai - širdžių ėdikai  wub.gif

Super fainas vardas  4u.gif

sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
man gražus drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai grazus vardas berniukui wub.gif ir nieko jam netruksta schmoll.gif
Atsakyti
laaaaaabai gražus vardas wub.gif ir jis buvo mūsų sąraše, kai rinkom vardą sūneliui, bet nugalėjo džiaugsmas lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Labai gražus, labai solidus vyrui vardas. Kartais iš tiesų klausiama, ar vakare gimė, bet galima atsakyt, kad vakarų vėjas tada pūtė. mirksiukas.gif
Kiek pažįstu Vakarių, jie išmintingi žmogučiai. Savo vardu, kiek žinau, jie patenkinti.
Šiaip tai vėjo vakarinio vardas. O pas mus (Lietuvoje) vakariniai vėjai šilti, nuo jūros. smile.gif Todėl ir šie žmogiukai, man rodos, tokie. Nuoširdūs jie. 4u.gif
Atsakyti
Tikrai gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai gražus vardas, nu bet labai jau 'ant bangos' dabar ax.gif Manau vardeliai turėtų būt retesni, kad paskui ir patiems vaikučiams mažiau painiavos būtų, nes kai darželio grupėje 3 vienodi vardai ir dar kokiam būrely su 2 tokiais susipažįsta tai doh.gif Man kai dukra nori kažką papasakot, tai pirmiausia 5min. reik aiškintis apie kurį vaiką kalba blush2.gif
Atsakyti

Gražus vardas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,man patinka
Atsakyti
pardzioje vakaris buvo nelabai koks,bet daruge susilauke sunelio ir pavadino Vakariu ,laikui begant vardukas tikrai labai garzus pasidare 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif prie vardo reikia ir priprasti doh.gif
Atsakyti
Man gražus 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus, siltas vardas. 4u.gif
Atsakyti