Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvele žiedams

si savaitgali pasisiuvau va tokia pagalvele:

http://public.fotki....pike/pagalvele/
blush2.gif
Atsakyti
o mum tikrai labai pasiseke.pasiuvo drauge.ir labai grazi ir tikrai is sirdies padaryta 4u.gif
Atsakyti
laba,
ar pagalveles su masina siuvote ar rankomis?kur galeciau gauti pigiai medziagos kaune pagalvelei? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2007 08 20, 09:13)
laba,
ar pagalveles su masina siuvote ar rankomis?kur galeciau gauti pigiai medziagos kaune pagalvelei? schmoll.gif

Aš saviškę siuvau rankomis, paskuj dar karoliukais siuvinėjau. O medžiagai tai panaudovau dvi šampanines servetėles, kurias pirkau už 40ct. Dalmetoj lotuliukas.gif buvau ankščiau įkėlus saviškę. ax.gif
nu ir nemanau, jog labai ten atrodo, kad medžiaga kokia prastesnė blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, auksarankes bigsmile.gif

As norejau paprasyti, gal turit kas padarytas ziedeliams pagalveles, labai noreciau padovanoti tokia dovanele savo draugams suzadetuviu proga, labai lauksiu atsakymo az.
Aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gp0629 @ 2007 09 03, 22:24)
Sveikos, mamytes, auksarankes bigsmile.gif

As norejau paprasyti, gal turit kas padarytas ziedeliams pagalveles, labai noreciau padovanoti tokia dovanele savo draugams suzadetuviu proga, labai lauksiu atsakymo az.
Aciukas  smile.gif

Pabandyk palandžioti skelbimų lenta-rankdarbiai, ten tikrai kiek mačiau yra mamyčių kurios siuva tokias pagalvėles, galėsi užsisakyti arba išsirinkti iš jau paruoštų 4u.gif
Atsakyti
Mums kunigas sakė, kad galime nevargti ir neieškoti pagalvėlės, nes bažnyčioje prieš ceremoniją galima pasiimti ir laikinai ja pasinaudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
jei kam reikia pagalveles ziedams, galiu paskolinti, per mano vestuves man pasiuvo, ir nese mazyliai, nuostabiai atrode. jei kas susidomes, galiu atsiusti nuotrauka i meila.
Atsakyti
sveikos smile.gif
as pati pasiuvau pagalvele blush2.gif pagalvele sampano spalvos, aplink apsiuta auksine juostele, kampuose bantukai.
jei kam idomu galesiu ikelti rytoj foto.
medziaga ir papuosimus pirkau gariunuose, uzpilda turejau namie.
labai sunku issirinkt medziaga- ypac jei zinai kokios nori biggrin.gif
be to liko medziagos dar vienai ar net daugiau pagalveliu. kazkas labai norejo- jei patiks galesiu uz skanu sokolada padovanot mirksiukas.gif Kaune.

Dar norejau paklaust- ar ta pagalvele nesantis vaikas turi eit prieky jaunuju? o po to kur turi stovet? ir kai atiduoda ziedus kur jam toliau detis? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 05 rugsėjo 2007 - 07:57
QUOTE(sharoonas @ 2007 08 20, 09:13)
laba,

as emiau pagalvele salone. Aisku, savo rankom daryta - zymiai geresne, bet nei laiko tam neturejau, nei gebejimu wink.gif Sumokejau ir turejau - baltutele su ruzavais kaspinukais (buvo ir kreminiu, mano sukne irgi buvo sampanine, bet sita balta labiausia is visu patiko)
Atsakyti
Kauno bazese maciau kazkelintam sandely viska vestuvems- pagalveles, palinkejimu knygos, pakvietimai, papuosimai, krepsiukai, pizamos ir tt. thumbup.gif
Atsakyti
Stai mano pagalvele: http://public.fotki....0709060004.html
niekas nepaprase parodyt tai pati pasirodau biggrin.gif
sitos sampano apalvos medziagos liko dar vienai ar net dviem pagalvelems ir dekoratyvines juosteles beveik tiek pat kiek ant mano pagalveles, gal siek tiek maziau ir auksinio siulo liko ax.gif
Atsakyti