Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvele žiedams

Kadangi pas mus buvo 2 ziedu nesejai tai jiems pasiuvome po atskira pagalvele. Berniukas nese maniskio zieda ir paskui prie manes priejo kai reikejo uzmauti zieda, o mergaite nese mano zieda ir ejo prie maniskio.
http://public.fotki....ofdscn2613.html
Pagalveles siuvo mama ir mociute, tik gaila kad vienam kartui o tiek darbo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(belebele @ 2007 10 05, 13:57)
Kadangi pas mus buvo 2 ziedu nesejai tai jiems pasiuvome po atskira pagalvele. Berniukas nese maniskio zieda ir paskui prie manes priejo kai reikejo uzmauti zieda, o mergaite nese mano zieda ir ejo prie maniskio.
http://public.fotki....ofdscn2613.html
Pagalveles siuvo mama ir mociute, tik gaila kad vienam kartui o tiek darbo 4u.gif

vauuuuuuu blink.gif Dar tokio grozio nemaciau, va ia tai tikrai mane suzavejo... Tavo mama ir mociute tikrai auksines rankas turi, neispasakyta grozybe tau padare...eleganciaj ir subtilumas taip pavadinciau....negaliu atsiziureti wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Dar ziurejau chriupikes ir mazuleles pagalveles irgi labai grazios....Bet tikrai ranku darbo net nera ko lyginti su pirktomis... Saunuoles merginos...as ir prasysiu, kad man mama pasiutu, nes pati tai niekaip tokiu grzozybiu nepasiuciau rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyte @ 2007 06 28, 14:41)
Pincius - o šita gal tavo bus pagalvėlė kur įkėlei? Kur turėtų laikytis žiedai? Prisirištų už tų virvelių?  smile.gif
Čia daug nuostabių pagalvėlių žiedams  smile.gif http://s175.photobuc...Indressirdutes/

o cia tu pati viska ir darai???? Jau nusiziurejau keleta patinkanciu....grazus darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 05, 16:48)
vauuuuuuu  blink.gif  Dar tokio grozio nemaciau, va ia tai tikrai mane suzavejo... Tavo mama ir mociute tikrai auksines rankas turi, neispasakyta grozybe tau padare...eleganciaj ir subtilumas taip pavadinciau....negaliu atsiziureti  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
Dar ziurejau chriupikes ir mazuleles pagalveles irgi labai grazios....Bet tikrai ranku darbo net nera ko lyginti su pirktomis... Saunuoles merginos...as ir prasysiu, kad man mama pasiutu, nes pati tai niekaip tokiu grzozybiu nepasiuciau rolleyes.gif  wub.gif

Pas mane abi siuva ir mezga ax.gif Nu jos labai stengesi kad tik viskas butu lygiai graziai. Tikrai pasistenge. Paciai man neuzteko laiko siut tai nupiesiau kaip turi atrodyt ir supirkau medziagas visas.
Atsakyti
Gal kas galite pasakyti, ar pagalvele ziedam butina ar ne?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2007 10 08, 09:59)
Gal kas galite pasakyti, ar pagalvele ziedam butina ar ne?

pagalvele nebutina. ziedukus gali tureti liudininkas ar pirslys ir prie altoriaus juos ideti i specialia lekstute.
as labai norejau suteikti kazkoki vaidmeni savo penkiametei duktereciai, taigi pasiuvau pagalvele, kuria ji kartu su ziedukais nese per baznycia link altoriaus. grazu tiesiog...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chriupike: 08 spalio 2007 - 09:10
QUOTE(Chriupike @ 2007 10 08, 09:09)
pagalvele nebutina. ziedukus gali tureti liudininkas ar pirslys ir prie altoriaus juos ideti i specialia lekstute.
as labai norejau suteikti kazkoki vaidmeni savo penkiametei duktereciai, taigi pasiuvau pagalvele, kuria ji kartu su ziedukais nese per baznycia link altoriaus. grazu tiesiog...

Tai gerai, o tai jau susirupinau, vestuves si sekmadieni o as neturiu pagalveles smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 05, 18:10)
o cia tu pati viska ir darai???? Jau nusiziurejau keleta patinkanciu....grazus darbeliai  wub.gif

labai grazios pagalveles wub.gif ,as jau viena nusiziurejau,o kur butu galima uzsakyti?gal galima kontaktus?please thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 09 05, 09:48)
Kauno bazese maciau kazkelintam sandely viska vestuvems- pagalveles, palinkejimu knygos, pakvietimai, papuosimai, krepsiukai, pizamos ir tt.  thumbup.gif

gal atsimeni konkreciau kuriam sandely.....Aciu
Atsakyti
Jei neklystu tai 4 ar 6... Siaip pasiklausius ten pasako, nes "vietiniai" zino mirksiukas.gif Tam sandely kur ivaziavus gaunasi po kaire smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 09 05, 09:48)
Kauno bazese maciau kazkelintam sandely viska vestuvems- pagalveles, palinkejimu knygos, pakvietimai, papuosimai, krepsiukai, pizamos ir tt.  thumbup.gif

O gal kuri zinote kokia parduotuve ar ka panasaus kur viska butu galima gauti vestuvems Klaipedoje? g.gif
Atsakyti
aš tai radau labai įdomią idėja žiedams ... smile.gif
gal kuri auksarankė pati susikurs... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgeete: 13 lapkričio 2007 - 15:26