Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvele žiedams

Petneseliu reikia tam,kad saugiau jaustumeisi rankas keldama,bet siaip manau graziau be, todel jei nebijai rizikuoti... biggrin.gif
Ir tikrai nereikia tu 2 gelyciu viduriuke schmoll.gif
Atsakyti
Dėl pagalvėlės tai pritriu merginų nuomonei.
O dėl petnešėlių mano pamergytėm salone pasiūlė prisiūti petnešėles, bet tik šokiams pokiams, oficialioj dalyje jos bus kažkaip paslėptos. Manau ir tau šis variantas tiktų.
Atsakyti
aciu panos, bet ziu kaip su tom vidurinem gelytem yra, as ant ju desiu ziedus, nes medziagyte is kurios siuvau labai slidi ir bijau, kad kai vaikuciai nes pagalvele kad ziedai nenuslystu, tai uzdejau tas rozytes, o ant ju ziedus... gal tik spalva kita reiketu deti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Intriga @ 2008 03 06, 10:05)
aciu panos, bet ziu kaip su tom vidurinem gelytem yra, as ant ju desiu ziedus, nes medziagyte is kurios siuvau labai slidi ir bijau, kad kai vaikuciai nes pagalvele kad ziedai nenuslystu, tai uzdejau tas rozytes, o ant ju ziedus...  gal tik spalva kita reiketu deti?  unsure.gif

kiek žmonių tiek nuomonių smile.gif Aš vidurines rožytes dėčiau tokios pat spalvos kaip ir kraštinių, rožines wink.gif
O suknutei, jei gorsetas laiko gerai petnešėlių nedėčiau ax.gif
Atsakyti
na laikosi gerai, bet kadangi mano krutine maza tai tie trikampiukai virsuje atsikise labai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Intriga @ 2008 03 05, 13:09)
vat pasistojo tokis klausimukai smile.gif  pasisiuvau ziedams pagalvele ir noreciau jusu nuomones ko dar truksta ir gal ko perdaug...?  4u.gif
ir dar reiketu jusu nuomones apie vestuvine suknele, nes iskilo dilema prisiuti petneseles ar ne.
as sakau siuti, o mama ne....  g.gif  blush2.gif

nuotraukytes cia smile.gif

http://public.fotki....e-ir-pagalvele/

Tik nesiuk jokiu petneseliu, nes ir taip suknele perkrauta...(beje, bent pora kartu soliariume apsilankyk, nes nelabai ziurisi prie balto kuno balta suknele)
o pagalvyte...jeigu jau tiek gelyciu visokiu sugalvojai prisiuti, tai geriau is vis ja spalvota padaryk.. ax.gif
Cia mano nuomone 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 03 06, 11:53)
Tik nesiuk jokiu petneseliu, nes ir taip suknele perkrauta...(beje, bent pora kartu soliariume apsilankyk, nes nelabai ziurisi prie balto kuno balta suknele)
o pagalvyte...jeigu jau tiek gelyciu visokiu sugalvojai prisiuti, tai geriau is vis ja spalvota padaryk.. ax.gif
Cia mano nuomone 4u.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif as irgi uz nuomone be petneseliu,pati sukenle ganeti perkrauta...nereikalingos tos petneseles,tik soliarumo reiktu nuotaikai mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui, bet deja i soliariuma negaliu eiti, nes nuo jo buna nekas, oda tik parasuta,poto ismeta raudonom dem rudom, atrodau kaip dalmantinas tik ne baltas su juodom, o ruda su raudonom demem..... verysad.gif
Atsakyti
mano nuomone, kad ant pagalveles per daug gelyciu. o suknele - na, manau, kad ant "sijono" gelyciu nereiketu...
Atsakyti
Aš tai už petnešėles. Ypač jei priekis truputį atsikišęs. Labai neestetiškai atrodo, kai nuotaka kas penkias minutes tempia už korseto suknelę į viršų. Bet svarbiausia, kad pati patogiai jaustumeisi. Aš savo suknelei petnešėles segsiu, nes taip man bus ramiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 06 kovo 2008 - 21:33
QUOTE(Samira @ 2008 03 06, 23:32)
Aš tai už petnešėles. Ypač jei priekis truputį atsikišęs. Labai neestetiškai atrodo, kai nuotaka kas penkias minutes tempia už korseto suknelę į viršų. Bet svarbiausia, kad pati patogiai jaustumeisi. Aš savo suknelei petnešėles segsiu, nes taip man bus ramiau.

o kokias tiu petneseles desi? plonytes ar storesnes\? ax.gif
Atsakyti
o kodel siomis temomis ne atskirose sukneliu ir pagalveliu temose kalbate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paliulaite: 07 kovo 2008 - 11:07