Įkraunama...
Įkraunama...

Vytauto Didžiojo gimnazija

Mielos mamos, gal galite pasidalinti mintimis apie Vytauto Didžiojo gimnaziją Vilniuje? Būtų didelis ačiū.
Atsakyti
Gaila,kad apie sia mokykla mazai yra atsiliepimu, nes ja buciau pasirinkus iskart.I ja uzsirasem atsitiktinai. Tiesiog ji mums buvo patogi, na ir vienos mergaites replika labai uzkrito "jei jus pateksite i sia mokykla jums labai pasiseks, nes ji labai gera..labai" I ja uzsiraseme vasario men. - ir tai praktiskai pagrindinis argumentas kodel mus prieme, nes mes negyvename senamiesti- o tai pagal juos pirmuma teikianti butinybe. Labai ieskojau informacijos apie ja, bet visi kaip susitaria tylejo... Nuvaziavome su vaiku i ja...mums buvo sokas, nes pries tai mokemes Lentvario mokykloje. Visa suremontuota, skoningai irengta, visur geles (kai kurios ant grindu!!!!), nuotraukos, paveikslai.Tualete popierius, muilas... doh.gif , visi malonus...Kalbu labai primytyviai todel, kad jus suprastumete is kur mes atvykome. Kai mus prieme apsidziaugem. Viduje as labai pergyvenau, nes labai bijojau Vilnieciu, o ka jei mano sunus taps "kaimo Jurgis"?O ka jei jo zinios, kurios buvo vertinamos 9-10, sioje mokykloje bus nieko vertos..na ir t.t.Rugsejo pima stebejau susirinkusius: kas is ju narkomanas, sadistas, isterikas?. Kiekviena diena buvo pilna nerimo. Visi manes klausinejo kaip sekasi, o as nieko negalejau papasakoti. Viskas pas sunu gerai!!! Klase labai draugiska, stengiasi visi bendrauti. Mokytojai super! O aukletoja mane pakerejo! Sioje mokykloje yra tokia tvarka: aukletoja yra viena visom 5klasem! Ir jinai tik aukletoja.Todel jinai su viskuo susitvarko. Labai maloni, demesinga ir kompetetinga.
Mokykla turi budetoja, kuri neisleidzia ir neileidzia bet ko ir bet kada.Yra persirengimo spineles. Turi savo labai jauku kiemeli. Yra socialinis pedagogas kuris seka jusu vaiko buvima mokykloje, jei jis neatvyks - jums paskambins. Yra psichologas, kuris tarkim per tevu susirinkima pateike savo isvadas apie klases atmosfera( dare testus).
Vaikai per vasaros atostogas bus vezami i stovykla.
Maistas kokybiskas ir pigus. Jei mano sunus valgo - tai rodiklis, nes jis niekur nevalgo...arba neskanu, arba neestetiskai atrodo.O cia karta atbego lamingas: mama ten tokios skanios bandeles!!! O kijevo kotletas toks skanus ir taip pigiai!!
Na nezinau kas dar jum rupi. Klaukite.Mes tik pradedam pazinti sia mokykla, gal ateityje kas negero ir islys - tai tuomet papasakosiu ir apie kita medalio puse.
Atsakyti
QUOTE(Ledukas @ 2008 10 15, 12:11)
Sioje mokykloje yra tokia tvarka: aukletoja yra viena visom 5klasem! Ir jinai tik aukletoja.Todel jinai su viskuo susitvarko. Labai maloni, demesinga ir kompetetinga.



Sveiki, norėjau paklausti kokia jūsų auklėtoja , kokį dalyką dėsto 4u.gif
Atsakyti
Mano du sunus mokosi sitoj gimnazijoj. Labai patenkinti. Vienas pirmokas, tai jo aukletoja etikos mokytoja, o trecioko muzikos. Vyresnis senoj mokykloj buvo linkes praleidineti pamokas, is sitos nenori iseiti. Mes visai netycia suzinojom apie sita gimnazija, ir pazymiai mazojo buvo nekokie (ir ketvirtuku turejo), ir gyvenam kitame rajone, bet per kazkoki stebukla prieme. Labai dziaugiames
Atsakyti
kiek klasėje mokinių?uniformos lyg yra įvestos ar klystų ax.gif
Atsakyti
Klesese po 30 mokiniu. Uniformos privalomos. Sutartyje kuri pasirasoma stojant i gimnazija nurodyta kad mokiniai privalo nesioti unuforma. Tamsiai melynos spalvos kelnes ir svarka (pusvilne).
Atsakyti
Laba diena, norėčiau paklausti su kokiais vidurkiais/pažymiais ten galima įstoti? 4u.gif
Ir kada ten reikia jau siųsti paraiškas?

Labai lauksiu atsakymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Prašymai stoti į gimnaziją priimami nuo kovo mėnesio. reika raštinėje arba internete užpildyti prašymą ir perduoti sekretorei kuri užregistruos į įtrauks į konkurso sąrašus. beje reikia nepamiršti pristatyti ir kitus dokumentus.
vidurkis įvairus. šiaip nemažai informacijos yra jų tinklalapyje www.vytautodidziojo.vilnius.lm.lt
Atsakyti
Reikia nebijoti ir jeigu yra noras bandyti stoti. Mes atnesem prasymus paskutine diena ir buvo pasakyta kad sansu istoti mes neturim. Priima tik 150 vaiku, o prasymu jau virs 300, bet mes vistiek dokumentus pridavem. Ir istojom, nors senoj mokykloj vaikas turejo ir ketvirtuku (vidurkio net neskaiciavom).
O prasymus priimdavo man atrodo iki birzelio pabaigos.
Atsakyti
Gal kas turit svieziu ziniu apie sia mokykla? Dukra siemet bandys i ja stoti, kazkaip puse klases ten eina (is A.Vienuolio), bet netgi ir vaikai nelabai ka zino apie ta mokykla - tiek kad grazi viduj smile.gif
Atsakyti
Na mokykloje yra griežta tvarka nešioti uniformas, mokiniai dalyvauja socialiscijos projekte - patys tvarko mokyklos patalpas, mokytojai reiklūs, administracija šauni, direktorė labai aktyviai bendadarbiauja su tėvais, vekia daug būrelių, mokiniai pamokų metu neišleidžiami į gatvę tik su tėvų leidimais, tėvam pastoviai skambinama jei vaikas pradeda prasčiau mokytis ar praleidžia pamokas be pateisinamos priežasties. jei kas dar domina - klauskite mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai įdomu pasidarė, kad į šią gimnaziją gali įstoti vaikai su labai įvairiais vidurkiais. Tai koks tada yra svarbiausias kriterijus priimant į ją??? Ar A. Vienuolio mokyklos vaikai turi pirmenybę net su mažesniu vidurkiu???? Nelabai suprantu g.gif
Atsakyti