Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas banke

QUOTE(Lialium @ 2010 05 25, 11:40)
Laba diena. Gal kas patartumete, papasakotumėte apie darbą dnb Norde valdymo palaikymo padalinio Raštinės skyriuje?
Noriu pabandyti atlikti praktiką savo noru, kad paskiau turėčiau daugiau galimybių įsidarbinti banke... ir šiuo metu ieškomas praktikantas į šį skyrių..g.gif
Būčiau labai dėkinga  ax.gif

Raštinėj ir dirbsi smile.gif laiškų registracija ir t.t. Jei turi siekį darbintis ne raštinėje, tai gal geriau pasiieškoti praktikos kituose skyriuose 4u.gif
Atsakyti
Neseniai kalbejau su keliom pazystamon, dirbanciom banke, tai sake ziauru. cia konreciai darbas swedbank banke akropolyje. atseit algos minimalios, dirbi vos ne 12 valandu per diena, dirbi ir savaitgaliais, klientu begale, o dar ta itampa del klaidu, uz kurias turi moket is savo kisenes. Sake tas pats yra ir kituose bankuose, kadangi darbuotoju sumazino, o kruvis nesumazejo. o dar tie planu vykdymai, kad dabar ypac sunku.. o as dar galvojau pati ieskotis darbo banke, bet jau persigalvojau. kazkaip yra ir lengvesniu darbu uz ta pacia minimalia alga. beje, is tiesu koks atlyginimas dabar siulomas pradedantiesiems? gal ne visur taip blogai?
Atsakyti
QUOTE(teledema @ 2010 07 09, 17:11)
Neseniai kalbejau su keliom pazystamon, dirbanciom banke, tai sake ziauru. cia konreciai darbas swedbank banke akropolyje. atseit algos minimalios, dirbi vos ne 12 valandu per diena, dirbi ir savaitgaliais, klientu begale, o dar ta itampa del klaidu, uz kurias turi moket is savo kisenes. Sake tas pats yra ir kituose bankuose, kadangi darbuotoju sumazino, o kruvis nesumazejo. o dar tie planu vykdymai, kad dabar ypac sunku.. o as dar galvojau pati ieskotis darbo banke, bet jau persigalvojau. kazkaip yra ir lengvesniu darbu uz ta pacia minimalia alga. beje, is tiesu koks atlyginimas dabar siulomas pradedantiesiems? gal ne visur taip blogai?

manau visur siulomas minimumas tokiose pareigose..Sunkiausia pakelti ta spaudima- ir banko vadovybes ir klientu.. teisybe apie klaidas, viskas is tavo kisenes..Zinoma, neram darbo kur nebutu atsakomybes, bet mano patarimas butu, ieskotis darbo, kur butu maziau "prota knisanciu veiksniu". Nes banke daug nervu viska pavezti kainuoja. O kaip zinia, zmogui visos ligos prasideda nuo nervu. Kur dar tai, kad atlyginimo dydis tai palyginus su tomis pinigu sumomis, su kuriomis dirbi, tai tik asaros.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
na algos tai tikrai ne visur minimalios smile.gif kai kuriuose bankuose toli gražu nuo minimalaus atlyginimo smile.gif gal pirmą mėn ir būtų mokamas minimumas, kol apmokymai vyksta. Už minimumą tokio darbo neverta eiti dirbti schmoll.gif
Atsakyti
dirbau Swedbanke ir džiaugiuosi iš ten pabėgusi į valstybinę įstaigą thumbup.gif
kas dėl atlyginimo banke, tai tikrai krūviai dideli, planai ir baisiniai..o atlyginimas tikrai menkas doh.gif o dar kiek nervų kainuoja viskas...
Atsakyti
Aš pati neseniai kai dar ieškojau darbo, buvau gavusi kvietima i swedbank, į pokalbį. Kalbant apie Swedbank man ir šiaip visada atrodė, kad tai pats žiauriausias bankas, darbo ten požiūriu. Žmonių visada pilna, eilės, tos kasininkės laksto, administratorės lanksto, kažkoks chaosas. Na, o kai nuėjau į pokalbį ir valandą laiko ten mane kalbino, tai po pusvalandžio aš jau drąsiai būčiau galėjus pasakyt, kad ačiū, nenoriu aš to darbo, bet buvo nei šiaip nei taip pasakyt, tad atkentėjau tą likusį pusvalandi jau pati specialiai rodydama daug mažiau iniciatyvos ten dirbt...baisiai man tie pardavimų kišimai pasirodė, nes juos būtent kaip svarbiausią dalyką akcentavo, o tai jau tikrai ne man... Paskui tik meldžiau kad nepriimtų, nes labai nenorėjau, bet turbūt būčiau vis tiek prisivertus eit nes darbai nesimėto, gyvent reikia. verysad.gif Bet išėjo gerai, gavau kitą darbeli, o po kelių dienų paskambino ir iš Swedo, kad negavau aš to darbo pas juos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonine @ 2010 07 23, 15:40)
Aš pati neseniai kai dar ieškojau darbo, buvau gavusi kvietima i swedbank, į pokalbį. Kalbant apie Swedbank man ir šiaip visada atrodė, kad tai pats žiauriausias bankas, darbo ten požiūriu. Žmonių visada pilna, eilės, tos kasininkės laksto, administratorės lanksto, kažkoks chaosas. Na, o kai nuėjau į pokalbį ir valandą laiko ten mane kalbino, tai po pusvalandžio aš jau drąsiai būčiau galėjus pasakyt, kad ačiū, nenoriu aš to darbo, bet buvo nei šiaip nei taip pasakyt, tad atkentėjau tą likusį pusvalandi jau pati specialiai rodydama daug mažiau iniciatyvos ten dirbt...baisiai man tie pardavimų kišimai pasirodė, nes juos būtent kaip svarbiausią dalyką akcentavo, o tai jau tikrai ne man... Paskui tik meldžiau kad nepriimtų, nes labai nenorėjau, bet turbūt būčiau vis tiek prisivertus eit nes darbai nesimėto, gyvent reikia. verysad.gif  Bet išėjo gerai, gavau kitą darbeli, o po kelių dienų paskambino ir iš Swedo, kad negavau aš to darbo pas juos cool.gif

skaitau ir prisimenu tokia pat situacija Seb'e..ten isnarsto tavo mastyma iki nezinau kokio lygio doh.gif ir mazdaug- jeigu reiktu eitum per gatve siulydama musu paslaugas doh.gif gavau kitam banke darba,ten pokalbis buvo malonus..Bet ka galiu pasakyti,manau visuose bankuose klientu aptarnavimo skyriuose chaosas..ypac tada kai eiles..
ir dar..tie planai..isiulai tai mociutei kortele, kuri nesupranta isvis kas cia per daiktas ir kur ji det, o jei dar kainuoja, tai ohoho...suma pakels, kad net iki valdzios nueina.ir galu gale kaltos liekame mes.
zinot, gali siulyti atlyginima ir ne minimalu, dviguba, triguba ir t.t. bet daugiau niekada niekada neiciau i tokias pareigas. net i vadoves tokio skyriaus schmoll.gif
Atsakyti
Skyriaus vadovės pareigos yra dar bjauresnės, negu sėdėti su tais pensininkais ir jiems šypsotis. Juk vadovai prisiima visa "proto plovimą" iš viršaus: dėl planų, probleminių klientui, o kur dar klaidos, vidaus tvarkos ir visa kita. doh.gif
Atsakyti
vadovas tam ir yra kad suburtų komandą lyderių, o ne perdegusių pardavėjų mirksiukas.gif

o planai net labai normalūs yra, bent jau didžiuosiusoe LT bankuose, padaromi ir viršijami lūkesčius žmonių kurie dirba, ir siūlo.

kai išejau iš banko, pasidariau turėdama laiko ir vis dar prijaučianti tam darbui, sl. shoping'o reviziją, mergaitės dirbančios kasose mane šokiravo, buvau per dieną keliuose bankuose, išdėsčiau ko noriu, o iš jų nulis reakcijos, pora variantų nepaklausus nieko papildomai? nu sorry bet schmoll.gif
tai taip ir išeina kad daugiau ašarojimų dėl sąlygų nei imti ir dirbti.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 07 27, 23:38)
vadovas tam ir yra kad suburtų komandą lyderių, o ne perdegusių pardavėjų  mirksiukas.gif

o planai net labai normalūs yra,  bent jau  didžiuosiusoe LT bankuose, padaromi ir viršijami lūkesčius  žmonių kurie  dirba, ir siūlo.

kai išejau iš banko,  pasidariau turėdama laiko ir  vis dar prijaučianti tam darbui,  sl. shoping'o reviziją, mergaitės dirbančios kasose mane šokiravo,  buvau  per dieną keliuose bankuose, išdėsčiau ko noriu, o iš jų nulis reakcijos, pora variantų  nepaklausus nieko papildomai? nu sorry bet  schmoll.gif
  tai taip ir išeina kad daugiau ašarojimų dėl sąlygų nei imti ir dirbti.

Uztat mes banke jau nebedirbame wink.gif
Atsakyti
taip
Atsakyti
Sveiki smile.gif gal kas buvo pakviestas į pokalbį dėl vadybininko pareigų į banką? Gal galėtumėte papasakoti kokius užduoda klausimus ir gal žinote kokių atsakymų jie tikisi, tam kad galėtų priimti į darbą smile.gif)
Ačiū!
Atsakyti