QUOTE(Kajuko mama @ 2010 12 02, 18:41)
o Jūs man parodytumėt, kur taip nėra..juk Lietuva švogerių kraštas, liaudiškai tariant..ir gyvenant mažam miestelyje ypač dažnai tenka su tuo susidurti..net dirbant prekybcentryje kasoje iš jos gali neišeit ir iki pensijos, jei nelaižai užpakalio atitinkamiems asmenims.. kur dirbau visur tas pats
šudukas..todėl ir manau, darbas banke, ar parduotuvėje yra su savo pliusais ir minusais..vat pvz. aš neįsivaizduoju kaip atsiranda žmonių dirbančių policijoje, ar gydytojai, ypač tie darbuotojai kur susiduria su visokiais "padugnėm", kai jie padeda kažkam , o juos plūsta visokiais bjauriausiais žodžiais, nu žinokit lenkiu žemai galvą prieš šių profesijų žmones

..tai taip pat kažkam yra jų svajonių darbas, bet padirbę, manau, jau daugelis mano kitaip..o visa tai susiję su mūsų jaunatvišku idealizmu, kol nepradedi dirbt tam savo svajonių darbe ir tik tada pamatai ar pajauti savo kailiu visus minusus

..
kad jau prakalbo visos apie pazintis ir ju itaka beieskant darbo, tai ir as nenutylesiu, kad siuo metu bandau isidarbinti pasitelkiant visus imanomus budus, is kuriu vienas yra pazintys

na, o ka daryt... mokslus baigiau, o darbo nera

tikrai manau, kad esu verta gana neblogos pozicijos, nes gyvenimiskos ir darbo patirties jau turiu visokios, nors man dar tik 23... bandau patekti i viena is banku, kur alga tikrai manes netenkina, nors siuo metu maziausiai apie tai galvoju, nes svarbiausia dabar yra gauti ta darba. istorija tokia, kad visai to nenoredama tam tikroje kompanijoje palikau gana nebloga ispudi keletai vieno banko aukstesnes pareigas uzimanciu moteriskiu. kagi, viena diena paskambina viena teta ir sako, ar tu vis dar ieskai darbo.. o pasirodo, kad tos "bankininkes" pacios kazkaip issiaiskino kad as ieskau darbo (nedideliame miestelyje) ir per pazystamus kazkaip dasikase iki manes. siuo metu laukiu pakvietimo i pokalbi. nors man paciai kolkas ir neitiketini visi tie dalykai, bet teta uztikrino, kad del manes viskas sutarta

kad ir kaip durnai skambetu, bet koklas jauciuosi labai nepatogiai, del tu visu "uztarimu"