Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas banke

QUOTE(Lialium @ 2010 08 11, 20:42)
Sveiki smile.gif gal kas buvo pakviestas į pokalbį dėl vadybininko pareigų į banką? Gal galėtumėte papasakoti kokius užduoda klausimus ir gal žinote kokių atsakymų jie tikisi, tam kad galėtų priimti į darbą smile.gif)
Ačiū!

O gal geriau tiesiog būti savimi, ateiti pasidomėjus kiek apie patį banką, turėti savo nuomonę ir jos laikytis. Jei per pokalbį atsakinėsi taip, kaip negalvoji, tas ir darbo metu pasimatys. Nuoširdus ir savaip mąstantis žmogus visada labiau patrauklus nei akivaizdžiai sakydamas, tai "ką reikia".
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialium @ 2010 08 11, 21:42)
Sveiki smile.gif gal kas buvo pakviestas į pokalbį dėl vadybininko pareigų į banką? Gal galėtumėte papasakoti kokius užduoda klausimus ir gal žinote kokių atsakymų jie tikisi, tam kad galėtų priimti į darbą smile.gif)
Ačiū!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
likau be žodžių.... egi manote kad per fuksą įšokusi į tą lekiantį traukinį jame ir išbūsite bent krizę?
jau gavot patarimą, aš prie jo prisidedu, geriau nusiraminkite, nemikčiokite ir būkite savimi, tada galbūt ir praeisite atranką į tą mėsmalę kuri kadaise (kol nepraleidau jame tam tikro laiko) buvo ir mano svajonių darbdavys mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif
tiesiog per paskutinį laiką pamačiau daug vaidmainiškų žmonių ir kaip viskas nenaturaliai vyksta, mano nuomone..
labai norėčiau pabandyt šitą darbą.. todėl ir klausiau.. bet visiškai su jumis, Ingakalnis, Carpe diem, sutinku, dėl buvimo savimi.. tačiau matau, kad šiais laikais gal to ir nepakanka.. nu pažiūrėsim kaip čia viskas klostysis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialium @ 2010 08 12, 18:44)
Ačiū už patarimus  4u.gif 
tiesiog per paskutinį laiką pamačiau daug vaidmainiškų žmonių ir kaip viskas nenaturaliai vyksta, mano nuomone..
labai norėčiau pabandyt šitą darbą.. todėl ir klausiau.. bet visiškai su jumis, Ingakalnis, Carpe diem, sutinku, dėl buvimo savimi.. tačiau matau, kad šiais laikais gal to ir nepakanka.. nu pažiūrėsim kaip čia viskas klostysis.. g.gif

jus ruosiates i pirmaji tura eiti? ar jau i antra, trecia ar net ketvirta?

is tiesu pirmas buna paprastas su personalo vadybininku, veliau kai jau su vadovais tai tuomet tureciau patarimus kelis, bet manau ir taip viskas aisku, bankai visada o siandien ypac iesko pardaveju, zmoniu, kurie idealizuoja darba banke ir nori jo bet kuria kaina, todel eina dirbti uz siek tiek daugiau nei minimuma ir aria po 10 ar daugiau val. nepaisant to kad oficialus darbo laikas 8h smile.gif

norite patikti, turite atrodyti taip kad tikite ir esate lojali to banko kliente, mokate ikisti preke reikia to ar ne, jei ne tai kisti taip kad rezultate klientas pats galvotu kad vis tik reikia...
kad esate maximaliste, uzsidegusiomis akimis ir ne perdegusi pardaveja o tik uzsidegusi ir t.t.
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif aš ne visai apie darbą noriu paklausti. Žodžiu ieškau vietos, kur atlikti praktiką, t.y. kokiame banke. Esu visiškai pasimetusi ką daryti, nes renkuosi tarp dviejų bankų - didesnio ir mažesnio. Taip svarstau, nes praktiką sieju šiek tiek ir su busimu darbu, pasisekimo atveju, jeigu būčiau pakviesta užsibūti jų banke.
Ką rinktis? biggrin.gif vienu atveju, būtų viskas nauja, tikra praktika, kitu atveju turėčiau pažįstamą žmogų. Nesugalvoju kokį banką bei situaciją pasirinkti. Aišku, norėčiau banko, kuris būtų orientuotas į darbuotoją, jo gerovę ir t.t. Taigi, bankas rinkos lyderis bei liūtas ar tiesiog konkurentas? blush2.gif
Atsakyti
nu ir žiauri tema blink.gif studijuoju bankininkystę, žiauriai man nepasisekė g.gif gal kol baigsiu(po poros metelių) situacija pasikeis neliks vergovės LT.. aišku naivu to tikėtis, bet..kaip tik mano kaimelyje yra tik Swedbankis..nu ir vėl nepasisekė..šiaip tai manau, visi darbai su savo pliusais ir minusais..bet jei už didelę atsakomybę gauni kapeikas, tai nekas..bet aš girdėjus neblogų atsiliepimų apie darbą banke, nu nesiskundė žmonės, bet tai labai protingos asmenybės..gal ir nuo to kažkas priklauso bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kajuko mama @ 2010 10 14, 11:31)
nu ir žiauri tema blink.gif  studijuoju bankininkystę, žiauriai man nepasisekė g.gif gal kol baigsiu(po poros metelių) situacija pasikeis neliks vergovės LT.. aišku naivu to tikėtis, bet..kaip tik mano kaimelyje yra tik Swedbankis..nu ir vėl nepasisekė..šiaip tai manau, visi darbai su savo pliusais ir minusais..bet jei už didelę atsakomybę gauni kapeikas, tai nekas..bet aš girdėjus neblogų atsiliepimų apie darbą banke, nu nesiskundė žmonės, bet tai labai protingos asmenybės..gal ir nuo to kažkas priklauso bigsmile.gif

Bijau, kad ne protas karjerą banke lemia, o pažinčių aukštesniuose sluoksniuose skaičius bigsmile.gif Nustebtumėte, kiek itin protingų žmonių, kelio iš kasų neranda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2010 10 20, 09:31)
Bijau, kad ne protas karjerą banke lemia, o pažinčių aukštesniuose sluoksniuose skaičius  bigsmile.gif Nustebtumėte, kiek itin protingų žmonių, kelio iš kasų neranda  bigsmile.gif

Pritariu visu 100% drinks_cheers.gif
Pati dirbau Hansabanke, Medicinos banke ir dabratinio etikos sumetimais neminesiu, tai tikrai 99% viskas vyksta pazinciu principu, na o likusi 1 laisva vieta tikrai buna uzimta sekmes lankomo kandidato biggrin.gif
Atsakyti
Bijau, kad ne protas karjerą banke lemia, o pažinčių aukštesniuose sluoksniuose skaičius  bigsmile.gif Nustebtumėte, kiek itin protingų žmonių, kelio iš kasų neranda  bigsmile.gif

Butent sitam banke protingi zmones nereikalingi, o ka jau kalbeti apie psichologine atmosfera darbe, zodziu, darba Swedbanke svajoniu darbu galima laikyti tik tol, kol ten naepadirbi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kometaa: 01 gruodžio 2010 - 11:36

o Jūs man parodytumėt, kur taip nėra..juk Lietuva švogerių kraštas, liaudiškai tariant..ir gyvenant mažam miestelyje ypač dažnai tenka su tuo susidurti..net dirbant prekybcentryje kasoje iš jos gali neišeit ir iki pensijos, jei nelaižai užpakalio atitinkamiems asmenims.. kur dirbau visur tas pats šudukas..todėl ir manau, darbas banke, ar parduotuvėje yra su savo pliusais ir minusais..vat pvz. aš neįsivaizduoju kaip atsiranda žmonių dirbančių policijoje, ar gydytojai, ypač tie darbuotojai kur susiduria su visokiais "padugnėm", kai jie padeda kažkam , o juos plūsta visokiais bjauriausiais žodžiais, nu žinokit lenkiu žemai galvą prieš šių profesijų žmones 4u.gif ..tai taip pat kažkam yra jų svajonių darbas, bet padirbę, manau, jau daugelis mano kitaip..o visa tai susiję su mūsų jaunatvišku idealizmu, kol nepradedi dirbt tam savo svajonių darbe ir tik tada pamatai ar pajauti savo kailiu visus minusus 4u.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Kajuko mama @ 2010 12 02, 18:41)
o Jūs man parodytumėt, kur taip nėra..juk Lietuva švogerių kraštas, liaudiškai tariant..ir gyvenant mažam miestelyje ypač dažnai tenka su tuo susidurti..net dirbant prekybcentryje kasoje iš jos gali neišeit ir iki pensijos, jei nelaižai užpakalio atitinkamiems asmenims.. kur dirbau visur tas pats šudukas..todėl ir manau, darbas banke, ar parduotuvėje yra su savo pliusais ir minusais..vat pvz. aš neįsivaizduoju kaip atsiranda žmonių dirbančių policijoje, ar gydytojai, ypač tie darbuotojai kur susiduria su visokiais "padugnėm", kai jie padeda kažkam , o juos plūsta visokiais bjauriausiais žodžiais, nu žinokit lenkiu žemai galvą prieš šių profesijų žmones 4u.gif ..tai taip pat kažkam yra jų svajonių darbas, bet padirbę, manau, jau daugelis mano kitaip..o visa tai susiję su mūsų jaunatvišku idealizmu, kol nepradedi dirbt tam savo svajonių darbe ir tik tada pamatai ar pajauti savo kailiu visus minusus 4u.gif ..

kad jau prakalbo visos apie pazintis ir ju itaka beieskant darbo, tai ir as nenutylesiu, kad siuo metu bandau isidarbinti pasitelkiant visus imanomus budus, is kuriu vienas yra pazintys blush2.gif na, o ka daryt... mokslus baigiau, o darbo nera doh.gif tikrai manau, kad esu verta gana neblogos pozicijos, nes gyvenimiskos ir darbo patirties jau turiu visokios, nors man dar tik 23... bandau patekti i viena is banku, kur alga tikrai manes netenkina, nors siuo metu maziausiai apie tai galvoju, nes svarbiausia dabar yra gauti ta darba. istorija tokia, kad visai to nenoredama tam tikroje kompanijoje palikau gana nebloga ispudi keletai vieno banko aukstesnes pareigas uzimanciu moteriskiu. kagi, viena diena paskambina viena teta ir sako, ar tu vis dar ieskai darbo.. o pasirodo, kad tos "bankininkes" pacios kazkaip issiaiskino kad as ieskau darbo (nedideliame miestelyje) ir per pazystamus kazkaip dasikase iki manes. siuo metu laukiu pakvietimo i pokalbi. nors man paciai kolkas ir neitiketini visi tie dalykai, bet teta uztikrino, kad del manes viskas sutarta doh.gif kad ir kaip durnai skambetu, bet koklas jauciuosi labai nepatogiai, del tu visu "uztarimu" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 12 14, 12:50)
kad jau prakalbo visos apie pazintis ir ju itaka beieskant darbo, tai ir as nenutylesiu, kad siuo metu bandau isidarbinti pasitelkiant visus imanomus budus, is kuriu vienas yra pazintys blush2.gif na, o ka daryt... mokslus baigiau, o darbo nera doh.gif  tikrai manau, kad esu verta gana neblogos pozicijos, nes gyvenimiskos ir darbo patirties jau turiu visokios, nors man dar tik 23... bandau patekti i viena is banku, kur alga tikrai manes netenkina, nors siuo metu maziausiai apie tai galvoju, nes svarbiausia dabar yra gauti ta darba. istorija tokia, kad visai to nenoredama tam tikroje kompanijoje palikau gana nebloga ispudi keletai vieno banko aukstesnes pareigas uzimanciu moteriskiu. kagi, viena diena paskambina viena teta ir sako, ar tu vis dar ieskai darbo.. o pasirodo, kad tos "bankininkes" pacios kazkaip issiaiskino kad as ieskau darbo (nedideliame miestelyje) ir per pazystamus kazkaip dasikase iki manes. siuo metu laukiu pakvietimo i pokalbi. nors man paciai kolkas ir neitiketini visi tie dalykai, bet teta uztikrino, kad del manes viskas sutarta doh.gif kad ir kaip durnai skambetu, bet koklas jauciuosi labai nepatogiai, del tu visu "uztarimu" blink.gif

na jeigu "nesusimausi" darbe, tai visi bus patenkinti ir laimingi, o jeigu ne, tai daug kas liks lyg atsikande citrinos smile.gif Tokia jau ta uztarimu kaina smile.gif
Atsakyti