Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

sveikutes, orchideju ekspertes smile.gif
turiu as viena balta , kita sviesiai violetine.. tiek as apsidziaugiau kai jos man isleido po nauja stiebeli (nes senai zydejusios buvo) ir sukrove ziedus... bet va.. ziuriu vienos ziedeliai tie suvyto ir nukrito sad.gif kazi nuo ko cia taip galejo nutikti... gal kokiu trasu per daug patresiau... ar kas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2008 10 05, 15:15)
sveikutes, orchideju ekspertes smile.gif
turiu as viena balta , kita sviesiai violetine.. tiek as apsidziaugiau kai jos man isleido po nauja stiebeli (nes senai zydejusios buvo) ir sukrove ziedus... bet va.. ziuriu vienos ziedeliai tie suvyto ir nukrito sad.gif  kazi nuo ko cia taip galejo nutikti... gal kokiu trasu per daug patresiau... ar kas...  verysad.gif

Gali buti kelios priezastys:
1. Dabar per salta ir gelyte nusprende neeikvoti energijos ziedams.
2. Ir trasu gali buti per daug, ir perlaistymas, ir nedalaistymas.
3. Orchytes nepernesa konkurentu biggrin.gif , negalima laikyti toje patalpoje sunokusiu vaisiu, ypac obuoliu (vaisiai isskiria flavanoidus, nuo kuriu nukrenta sukrauti pumpurai)
Atsakyti
laba diena.
nusipirkau vakar phaleonopsi, bet kadangi tai mano pirma orchideja, tai nezinojau i ka atkreipt demesi. dabar jusu senas temas skaitineju, bet noreciau dar paklausti ka daryt.
pas ja apgelte kai kuriu lapu krasteliai ir prie vazonelio srasto truputi kaip ir samaneles yra. nuo samaneliu skaiciau,kad gelbsti karstas dusas. bet po kiek laiko as ji galeciau daryti? ar laukt kol ji adaptuosis kazkiek ar ne?
Atsakyti
smile.gif+2008 10 05, 15:41-->
QUOTE(curly smile.gif @ 2008 10 05, 15:41)
laba diena.
nusipirkau vakar phaleonopsi, bet kadangi tai mano pirma orchideja, tai nezinojau i ka atkreipt demesi. dabar jusu senas temas skaitineju, bet noreciau dar paklausti ka daryt.
pas ja apgelte kai kuriu lapu krasteliai ir prie vazonelio srasto truputi kaip ir samaneles yra. nuo samaneliu skaiciau,kad gelbsti karstas dusas. bet po kiek laiko as ji galeciau daryti? ar laukt kol ji adaptuosis kazkiek ar ne?

Karsta dusa po gelytes parsinesimo i namus maudyti galima ne anksciau kaip po 10 dienu.
Sveiknu prisijungus prie musu 4u.gif

Senose temose tikrai daug informacijos yra, reikia tik susirasti
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 10 05, 12:09)
rena, jei nori tai ir uzsisakyk  mirksiukas.gif

nemaciau kad toks butu g.gif

QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 05, 12:13)
Tai pas tave ten šakelės,o aš galvojau,kad iš kamieno tiek išaugo smile.gif

tai jau vakar sake, kad is akeliu tie ziedstiebiai smile.gif

QUOTE(angi @ 2008 10 05, 14:56)
tik kadangi pirmas faliukas, tai pergyvenu del persodinimo kai ateis laikas unsure.gif sakot i 12 cm uzteks, 15 da jam nereik? ir substrata [irkt is orchidejos.lt ar klaust ermitaze i ka ji buvo sodint ir sodint i toki pati?

na substrata gali pirkti extra ir is mamytes mirksiukas.gif
o sodinti tai manau uzteks ir i to pacio dydzio vazoneli g.gif

smile.gif+2008 10 05, 15:41-->
QUOTE(curly smile.gif @ 2008 10 05, 15:41)

tegu dar adaptuojas g.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ferarri @ 2008 10 04, 23:15)

Čia jau potenciali ligonių ligonė - arba kitaitaip VETERANĖ biggrin.gif . o LIGA JAU CHRONIŠKA - NEIŠGYDOMA biggrin.gif thumbup.gif 4u.gif

čIA APIE TĄ MAMYTĘ, KURI TURI 60 ORCHYČIŲ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aduka: 05 spalio 2008 - 15:37
As siandien vaidinu Sigute Naslaitele - uosvis priveze kibirais grybu, morku, obuoliu ir visokio kitokio gerio is kaimo. Ufff, sekmadienis, o as plusu nabage.
Uzuojauta man ir mano manikiurams doh.gif

Klausimas ne i tema - ar galima marinuoti grybus stiklainiukuose nuo zirneliu ir panasiuose? Nesuges jie man? g.gif Nes net neturiu tos sistemos, su kuria uzdarinejami normalus stiklainiai, tik uzsukami atlike nuo visokiu parduotuviniu produktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katininke: 05 spalio 2008 - 16:21
QUOTE(katininke @ 2008 10 05, 17:19)
As siandien vaidinu Sigute Naslaitele - uosvis priveze kibirais grybu, morku, obuoliu ir visokio kitokio gerio is kaimo. Ufff, sekmadienis, o as plusu nabage.
Uzuojauta man ir mano manikiurams  doh.gif

Klausimas ne i tema - ar galima marinuoti grybus stiklainiukuose nuo zirneliu ir panasiuose? Nesuges jie man?  g.gif    Nes net neturiu tos sistemos, su kuria uzdarinejami normalus stiklainiai, tik uzsukami atlike nuo visokiu parduotuviniu produktu

galima marinuoti grybus sitokiuose stiklainiuose
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif as ir nesveikuoju orchidejomis, turiu jau 12 ir dar man maza blush2.gif nors paziurejau, kad kai kas cia turi ne 60 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dabar pas man zidi viena miniuke nupiginta, tokia pavargusia parsinesiau namo pries kelis menesius, o dabar grozis wub.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Dar noreciau paklausti, kokias geriau trasas naudoti
Atsakyti
Lexana, jei gerai pamenu tu medžiojai Vanda Klaipėdos Akro Maximoj? biggrin.gif

Tai šiandien buvau Akre, mačiau yra Vandutė wub.gif mačiau iš kelių metrų ją, nes MB tempė už rankos doh.gif bet jei gerai pamenu tai tamsiai violetinė, ar mėlyna, atrodė išvešėjusi, gražuolė, didelėje vazoje wub.gif daugybė šaknų, buvo prie pat konditerijos skyriaus padėtas atskiras stalas su orchėm, ji ten ir karaliavo 4u.gif čiupk vyrą už rankos, piniginę ir lėkit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 05 spalio 2008 - 18:25
QUOTE(Santija @ 2008 10 05, 19:15)
Sveikos mergaites  4u.gif  as ir nesveikuoju orchidejomis, turiu jau 12 ir dar man maza 
Dar noreciau paklausti, kokias geriau trasas naudoti

Miniuko grozis!!! thumbup.gif

Sveikinam atasikelus i musu ligoniukiu palata 4u.gif

Merginos giria SHULTZ, as naudoju italiskas Flortis ir visai neblogai.

Kaip ypatingai priziurejai miniuke, kad taip greitai prazydo?
Atsakyti