Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(katininke @ 2008 10 05, 19:30)
Miniuko grozis!!!  thumbup.gif

Sveikinam atasikelus i musu ligoniukiu palata  4u.gif

Merginos giria SHULTZ, as naudoju italiskas Flortis ir visai neblogai.

Kaip ypatingai priziurejai miniuke, kad taip greitai prazydo?

aciukas blush2.gif
nieko ypatinga nedariau, viska ka cia gero siulet 4u.gif tik va niekaip neprisiruosiu nupirkti trasu doh.gif dar ja buvo miltine uzpuolus ar kaip ten ja, tai su kazkokiais nuodais nupurskaiu, kur rozem buvau pirkus g.gif dabar dar vienas phalikas leidzia ziedstiebi apacioj tarp lapu, o kitas niekaip negaliu suprasti ar vaikuti ar taip pat ziedstiebi, bet ten ant perzidejusiu ziedstiebio, tai dar gerai nesimato, bet islindo lapiukas susiviniojes g.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 10 05, 17:19)
Klausimas ne i tema - ar galima marinuoti grybus stiklainiukuose nuo zirneliu ir panasiuose? Nesuges jie man?  g.gif    Nes net neturiu tos sistemos, su kuria uzdarinejami normalus stiklainiai, tik uzsukami atlike nuo visokiu parduotuviniu produktu

as jau atsisakiau tu stiklainiu, kur tie metaliniai dangteliai su tuo prietaisu uzsukami mirksiukas.gif
pasirodo ne as viena siandiena manikiura gadinau biggrin.gif as tai ravejau, tulpes sodinau, visa darza paruosiau kitiems metams ax.gif
Atsakyti
[quote=Santija,2008 10 05, 19:15]
Sveikos mergaites 4u.gif as ir nesveikuoju orchidejomis, turiu jau 12 ir dar man maza blush2.gif nors paziurejau, kad kai kas cia turi ne 60 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dabar pas man zidi viena miniuke nupiginta, tokia pavargusia parsinesiau namo pries kelis menesius, o dabar grozis wub.gif

Labai graži miniukė wub.gif , labai noriu ir aš tokios, nes dar mini neturiu
Atsakyti
Niu merginos, pavarėt jūs čia. Kokia gi aš ligonė, kai pati pirkau tik 1 orchidėją, o kitos dovanotos ar rastinukės. doh.gif Va kaip Gania, kuri turi 60 orchidėjų - tai jau rimtai plantacininkė. O čia 6: 3 phaleonopsiai ir 3 dendrobiumai. g.gif Tikrai galiu ramiai praeiti pro orchidėjų lentynas tik jomis pasigrožėjusi. Nejaučiu dar nenumaldomos traukos jas pirkti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 05, 19:54)
Niu merginos, pavarėt jūs čia. Kokia gi aš ligonė, kai pati pirkau tik 1 orchidėją, o kitos dovanotos ar rastinukės. doh.gif Va kaip Gania, kuri turi 60 orchidėjų - tai jau rimtai plantacininkė. O čia 6: 3 phaleonopsiai ir 3 dendrobiumai. g.gif Tikrai galiu ramiai praeiti pro orchidėjų lentynas tik jomis pasigrožėjusi. Nejaučiu dar nenumaldomos traukos jas pirkti... ax.gif

hah.gif hah.gif hah.gif

Santija, tikrai grazi tavo miniuke wub.gif
Atsakyti
Rena, nu rimtai nesijaučiu ligone. doh.gif Žinau, kad ateis diena, kai drebėsiu vos pamačiusi orchę, bet dar iki tokios stadijos nedaėjau. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 10 05, 19:19)
Lexana, jei gerai pamenu tu medžiojai Vanda Klaipėdos Akro Maximoj?  biggrin.gif 

Tai šiandien buvau Akre, mačiau yra Vandutė  wub.gif  mačiau iš kelių metrų ją, nes MB tempė už rankos  doh.gif  bet jei gerai pamenu tai tamsiai violetinė, ar mėlyna, atrodė išvešėjusi, gražuolė, didelėje vazoje  wub.gif  daugybė šaknų, buvo prie pat konditerijos skyriaus padėtas atskiras stalas su orchėm, ji ten ir karaliavo  4u.gif  čiupk vyrą už rankos, piniginę ir lėkit  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 10 05, 20:15)

Nebuvau šiandien Akropolyje. schmoll.gif Vyras dirba iki šiolei, valandikei pasivaiščioti šiaip ne taip ištempiau. doh.gif Tai apie Akropolį net girdėt nenorėtų, kai užsakymų marios... doh.gif
Atsakyti
Prisipazinsiu, spartuoles, ne viska perskaiciau, ka priraset blush2.gif Viska perskaityt - tai jau MISIJA NEIMANOMA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Siandien ryte buvau Ermitaze, uzsukau EXTRA savo orchytei. Ir ka Jus manot blink.gif Parsitempiau dar viena orche namo lotuliukas.gif Maniskis tik galva pakraipe lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Veliau imesiu fotke - pirkau todel, kad baisiai grazi sodri bordo spalva wub.gif Tik tiek, kad augaliukas matyt, kad silpnokas - ka gi, bandysiu gelbeti smile.gif O siaip tai pakraupau ten geliu prieziura doh.gif Ko gero uztaikiau tiesiai po laistymo - orches slapios nuo ziedu jau doh.gif Nekalbu apie lapus, kai ziedai slapi doh.gif doh.gif doh.gif o padekliai - iki puses vandens doh.gif Zodziu, bukit budrios - su tokia prieziura bus greitai nukainuotos...

Maciau, kalba apie vandas buvo. Man vasara drauges padovanojo taip pat jau bebaigiancia zydeti, nes sviezias augalas - oij, kainuoja - ziedeliai mane ne ilgai dziugino, taciau turiu grazu augaliuka, tikiuosi, pavyks auginti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievune: 05 spalio 2008 - 19:32
QUOTE(ievune @ 2008 10 05, 20:31)
Prisipazinsiu, spartuoles, ne viska perskaiciau, ka priraset  blush2.gif Viska perskaityt - tai jau MISIJA NEIMANOMA  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Siandien ryte buvau Ermitaze, uzsukau EXTRA savo orchytei. Ir ka Jus manot  blink.gif Parsitempiau dar viena orche namo  lotuliukas.gif Maniskis tik galva pakraipe  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Veliau imesiu fotke - pirkau todel, kad baisiai grazi sodri bordo spalva  wub.gif Tik tiek, kad augaliukas matyt, kad silpnokas - ka gi, bandysiu gelbeti  smile.gif O siaip tai pakraupau ten geliu prieziura  doh.gif Ko gero uztaikiau tiesiai po laistymo - orches slapios nuo ziedu jau  doh.gif Nekalbu apie lapus, kai ziedai slapi  doh.gif  doh.gif  doh.gif o padekliai - iki puses vandens  doh.gif Zodziu, bukit budrios - su tokia prieziura bus greitai nukainuotos...

Maciau, kalba apie vandas buvo. Man vasara drauges padovanojo taip pat jau bebaigiancia zydeti, nes sviezias augalas - oij, kainuoja - ziedeliai mane ne ilgai dziugino, taciau turiu grazu augaliuka, tikiuosi, pavyks auginti smile.gif

tai jau smaguma tau...
gerai kad vyrelis tik galvą kraipo...iš namų nevaro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2008 10 05, 20:31)
Prisipazinsiu, spartuoles, ne viska perskaiciau, ka priraset  blush2.gif Viska perskaityt - tai jau MISIJA NEIMANOMA  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Siandien ryte buvau Ermitaze, uzsukau EXTRA savo orchytei. Ir ka Jus manot  blink.gif Parsitempiau dar viena orche namo  lotuliukas.gif Maniskis tik galva pakraipe  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Veliau imesiu fotke - pirkau todel, kad baisiai grazi sodri bordo spalva  wub.gif Tik tiek, kad augaliukas matyt, kad silpnokas - ka gi, bandysiu gelbeti  smile.gif O siaip tai pakraupau ten geliu prieziura  doh.gif Ko gero uztaikiau tiesiai po laistymo - orches slapios nuo ziedu jau  doh.gif Nekalbu apie lapus, kai ziedai slapi  doh.gif  doh.gif  doh.gif o padekliai - iki puses vandens  doh.gif Zodziu, bukit budrios - su tokia prieziura bus greitai nukainuotos...

man rodos, maciau as ta orche vakar ermitaze. uzkliuvo ir man akis uz jos del spalvos wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gavau perskaityt n puslapių... tik palik jus be priežiūros biggrin.gif vakar buvo mergvakaris mano tai tik dabar atsigavau ir pasivijau biggrin.gif

mano naujienos tokios, kad dar anksti net fotkint, įžiūrėjau pas savo baltąją salotą kažkokį spuogą ax.gif jau senai net orinių neleido, bet jau pradedu leist mintis "į kosmosą", kad būtų žiedstiebis rolleyes.gif
Atsakyti