Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Alincia, persodinimas mirksiukas.gif

Taip atrode, bendras vaizdas
user posted image

nepatiko jos man cia tos saknys schmoll.gif
user posted image

va ka radau istraukus doh.gif
user posted image

palikau visas kietas saknis, tai liko tik tiek g.gif
user posted image

o cia jau persodinta ax.gif
user posted image

dabar ziuresiu kaip cia bus su tais ziedais g.gif jei prades vysti, tai kirpsiu lauk ziedstiebius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 03, 20:42)

O tai kur tas šedevras,kur su lituokliu darbavaisi?

Matosi jo siek tiek, vysninio vazono dugne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 10 03, 21:37)
"Junge starke Pflanze" uz 7,5 Eur + atsiuntimas. Cia fotkinta, kai ji dar netupejo vazoje, bet bendras vaizdas aiskus  tongue.gif

hm, tai iš vokiečių siunties? ir normalios būklės ateina?
aš ebay.de dažnas svečias esu. Bet niekas dar nesutiko atsiųst man į LT medelį kokį...

QUOTE(SoJa @ 2008 10 03, 21:44)
Jus aisku viska darote 100 kartu teisingiau nei as, bet savo nuomone as jau irgi siokia tokia turiu. Karstas dusas labai liuks dalykas,

gal galėtum trumpai, savo malonumui mirksiukas.gif , aprašyt tą karštą dušą? gėda, nu yra nuoroda... bet kad ruskai..
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 03, 20:46)

Taip atrode, bendras vaizdas

dabar ziuresiu kaip cia bus su tais ziedais g.gif jei prades vysti, tai kirpsiu lauk ziedstiebius verysad.gif

labai gražus Phelikas wub.gif na tikiuosi išsikapanos.

P.S.ar perliejei subtratą po tekačia srove?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 10 03, 20:44)
o kaip ir anksciau rasiau, kad pas mane yra buve net zuvusiu kaktusu  doh.gif o su orchidejom as kaip tikra gelininke jauciuosi  lotuliukas.gif nes gi auga  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaktusus esu numarinus ne viena doh.gif o yra keli ir sproge blush2.gif tongue.gif

QUOTE(naitas @ 2008 10 03, 20:46)
o jas bent pardavinėja su tais "vazonėliais"? unsure.gif  kad žinot, kaip jis atrodo, jeigu ką...

va koki as pirkau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 03, 20:46)
o jas bent pardavinėja su tais "vazonėliais"? unsure.gif  kad žinot, kaip jis atrodo, jeigu ką...

Aha, jau su visais vazonais pardavineja. Gal tie vazonai tokiu brangus, kad tokios kainos parduotuvese?! g.gif

As ka tik is Kauno Draugystes Senuku gryzau, tai buvo ascocentrumas, toks kaip pas mane, tik melynas. Kaina uzdeta 129 Lt. (zr. mano nuotrauka auksciau)
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 03, 21:46)

nu TU ir ŠAUNUOLĖ, viską kaip mokinukėms parodei.

Bet... Tu žinojai ką darai? blink.gif tokie gražūs žiedai, o Tu bac bac, trakšt trakšt.. ir persodinai...
ir jie pas Tave VISTIEK žydės? mega_shok.gif
Atsakyti
SoJa kartais geles auga ir bujoja, nors atrodo, kad tai priestarauja musu isivaizduojamiems desniams. Pas mano sese orchidejos auga jau keturius metus ant pietines palanges, saknys islindusios per visas skyles, vazoneliai apramstyti, kad neisvirstu. Ji ju niekaip negali persodinti, nes nenustoja zydeti, ziedstiebius leidzia viena po kito. O laisto paprasciausia vandentiekio vandeniu dadejus citrinos rugsties doh.gif Gal labai jau biolaukai sutapo, raso, kad orchidejos zuvu geles. g.gif O as apie jas vaikstai, dusa darau ir verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 10 03, 20:33)
Gal ir apetitnos, bet as ziedu noriu  verysad.gif

o tu nusipirk naują žydinčią, šalia salotų pastatyk ir joms moralą atskaityk, pačiai palengvės irnesakyk.gif

QUOTE(katininke @ 2008 10 03, 20:37)
"Junge starke Pflanze" uz 7,5 Eur + atsiuntimas. Cia fotkinta, kai ji dar netupejo vazoje, bet bendras vaizdas aiskus  tongue.gif

aišku... g.gif , MB t.p. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 03, 19:49)
aš ebay.de dažnas svečias esu. Bet niekas dar nesutiko atsiųst man į LT medelį kokį...
gal galėtum trumpai, savo malonumui  mirksiukas.gif , aprašyt tą karštą dušą? gėda, nu yra nuoroda... bet kad ruskai..

Karsto duso zinove pas mus Rena 4u.gif o as tik bandytoja blush2.gif Kadangi man iki vonios kambario reikia lipti laiptais, tai as gi pritingiu tai daryti, o kada isirenginejom virtuve tada dar geles nerupejo ir maisytuvas paprastas ne su duso galvute, bet as ir taip ikisu geliuka i kriaukle ir pilu vandenuka, ranka ta srove pasklaidau tuo paciu ir temperatura pamatuoju, kai jau rankai labai per karsta daros procedura baigiu.
O siaip jeigu teisingai daryt tai karstu vandeniu reikia 3-5 minutes pilti augaliuka, veliau issluostyti skrotele, kad puvinys neisimestu ir geriau visa ta procedura daryt diena, kad augalas spetu diena isdziuti, ta prasme, kad vakare ir nakti nesusaltu.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 03, 20:51)
va koki as pirkau

Grozis, net supavydejau.

O cia Vanda ar Astrocentrumas?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 03, 20:49)

yra tema orchideju uzsakymas, tai per ten ir uzsisakom ax.gif

QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 03, 20:49)
P.S.ar perliejei subtratą po tekačia srove?

blush2.gif blush2.gif blush2.gif ne
Atsakyti