Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Sveikos merginos smile.gif Visu orchiukes supper 4u.gif
Prasau patarimo labai reikia. Pas mane nuo salcio ir dregmes bute mano orchiukiu substratas pradejo pelyti . Ka man daryti? Senukose ir Ermitaze ieskojau tu chem. medziagu ( infungicitu ar ko ten), bet man pasake, kad jos labai toksiskos ir naudojamos tik atvirame lauke. Kaip kitaip gelbeti orchiukes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 03, 21:51)
va koki as pirkau
user posted image

a la Aleksoto stiklo fabriko.. wub.gif

QUOTE(skarpionuke @ 2008 10 03, 21:54)
SoJa kartais geles auga ir bujoja, nors atrodo, kad tai priestarauja musu isivaizduojamiems desniams. Pas mano sese orchidejos auga jau keturius metus ant pietines palanges, saknys islindusios per visas skyles, vazoneliai apramstyti, kad neisvirstu. Ji ju niekaip negali persodinti, nes nenustoja zydeti, ziedstiebius leidzia viena po kito. O laisto paprasciausia vandentiekio vandeniu dadejus citrinos rugsties  doh.gif Gal labai jau biolaukai sutapo, raso, kad orchidejos zuvu geles. g.gif O as apie jas vaikstai, dusa darau ir  verysad.gif

drinks_cheers.gif švogeris pastatęs ant spintos, palubėj doh.gif pats užlipa tik palaistyt. Ana žydi ir žydi doh.gif žiedstiebiu lubas remdama... nesąmonė kažkokia..
Atsakyti
[quote=rena,2008 10 03, 20:46]
Alincia, persodinimas mirksiukas.gif

Oi aciu aciu 4u.gif Isivaizduoju ka as ten rasiu verysad.gif Rytoj po visko parasysiu kaip sekesi blink.gif O blogas saknis nupjaut ir vsio g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 03, 20:53)
no Tu bac bac, trakšt trakšt.. ir persodinai...
ir jie pas Tave VISTIEK žydės?  mega_shok.gif

teks žydėt, o kitaip į vazą patupdys lotuliukas.gif

QUOTE(skarpionuke @ 2008 10 03, 20:54)
Gal labai jau biolaukai sutapo, raso, kad orchidejos zuvu geles. g.gif O as apie jas vaikstai, dusa darau ir  verysad.gif

nu blyn, mano dukrytė žuvytė, o kaip pas ją minimukė klesti wub.gif nekišu nė piršto tikrai tikrai pioneer.gif o dabar prisipažinkit kiek merginų su minimukėm atsisveikino g.gif ? manoji irgi reanimatoriuj unsure.gif
Atsakyti
ir vel nauja tema.. doh.gif niu niekaip man su tokiais tempais neiseina suspet ax.gif

noreciau patarimo is auginanciu dendrobium nobile.. ax.gif ar galima juos ant pietrytines palanges laikyt? g.gif kiek as suprantu, tai negalima, nudegs, bet nesu tikra, tai butu neblogai koks patarimas is sono smile.gif

rena, cia gal ta vanda, kur kazkada vasara nebrangiai pirkai? blink.gif
Atsakyti
Vakar dukrytei padovanojau orchideja, cia pirma ne balta mano namuose, bet labai tinka jos kambaryje ax.gif

[attachmentid=160783]
[attachmentid=160784]
Atsakyti
Merginos klausimas visai ne i tema blush2.gif . Jei jus skaitot ar jum dadeda nauja pranesima. Nes as tai turiu iseiti i bendra floros puslapi ir vel sugristi, atsibodo ratu vaiksciot doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 10 03, 21:16)
Merginos klausimas visai ne i tema  blush2.gif . Jei jus skaitot ar jum dadeda nauja pranesima. Nes as tai turiu iseiti i bendra floros puslapi ir vel sugristi, atsibodo ratu vaiksciot  doh.gif .

Aha ir man taip umn.gif Jau atsibodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 10 03, 21:16)
Merginos klausimas visai ne i tema  blush2.gif . Jei jus skaitot ar jum dadeda nauja pranesima. Nes as tai turiu iseiti i bendra floros puslapi ir vel sugristi, atsibodo ratu vaiksciot  doh.gif .

nebutina iseit is puslapio, galima paspaust "refresh" ar F5 ir tada atnaujina puslapi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 03, 20:53)
Bet... Tu žinojai ką darai?  blink.gif tokie gražūs žiedai, o Tu bac bac, trakšt trakšt.. ir persodinai...
ir jie pas Tave VISTIEK žydės?  mega_shok.gif

tiek pat zinau kiek ir tu biggrin.gif siaip nzn ar ji islaikys be tiek saknu su tiek ziedu ax.gif reiks stebet, bet manau geriau jau ta puveka isimti, nei kad ta gele toliau putu g.gif poto neteksiu ne tik, kad ziedu bet ir gelytes g.gif

QUOTE(katininke @ 2008 10 03, 20:56)
O cia Vanda ar Astrocentrumas?

as ja pirkau uz 40lt su visais sitais pricindalais, kaip fotkeje, cia vanda, kaip ir pas tave avatare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 10 03, 21:19)
nebutina iseit is puslapio, galima paspaust "refresh" ar F5 ir tada atnaujina puslapi  4u.gif

Aciu, kaip paprasta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 10 03, 21:19)
nebutina iseit is puslapio, galima paspaust "refresh" ar F5 ir tada atnaujina puslapi  4u.gif

Aciu, vis geriau nei ratu varinet 4u.gif
Atsakyti