Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vyrai pilnai išlaiko šeimą?

QUOTE(evelyna @ 2011 02 01, 14:26)
Man seima yra kaip komanda, viskas turi buti aptarta/apkalbeta, kad nebutu nuskriausta nei viena puse. Isankstinis susitarimas.  Nes man baisu, kai i vyra ziurima, kaip i darbini arkli ar i moteri, kaip i tarnaite. Juk vyra ir zmona sieja patys artimiausi/intymiausi rysiai. O kartais atrodo, lyg ne vyras ir zmona, o didziausi priesai po vienu stogu.

Visiškai sutinku, ELEMENTARU! Bet perskaičius šią temą, akivaizdu, kad ne visi tai suvokia, keista.
Atsakyti
o man paskaicius tema susidare ispudis,kad kai kurios moterys, kovoja del darbo vietos,kad tik nesijaustu menkesnes uz vyra, o jei gauna daugiau uz vyra iskart "CHA, matai kaip sugebu"...
blink.gif

o kur meile,pagarba, supratimas, palaikymas...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 01, 14:20)
stop stop stop stop.... nedarykite esmines klaidos - nesikiskite ir neteiskite kitaip nei jus gyvenancias seimas. jie zino ka daro, o jus atrodote kvailai su savo pastebejimais ir "nesuprantu kaip"..

Aš nesikišu, aš sakau, kad nesuprantu. Čia mano nuomonė, kurią turiu teisę išsakyti. tegul gyvena jie kaip nori, bet tam tikros santuokos formos, būtent man, atrodo iškreiptos. Jeigu jiems tinka - valio.
Atsakyti
kodel iskreiptos? santuoka nuo seno buvo merginos oficialus pardavimas vyrui, daugelyje kulturu ir laikmeciu smile.gif
moters vieta buvo prie vyro sono,geriau kur nors seselyje, rupinantis tik namais.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 02 01, 14:59)
kodel iskreiptos? santuoka nuo seno buvo merginos oficialus pardavimas vyrui, daugelyje kulturu ir laikmeciu smile.gif
moters vieta buvo prie vyro sono,geriau kur nors seselyje, rupinantis tik namais.

Ech, kad kas sugrąžintų tuos laikus lotuliukas.gif
Pala pala, nori pasakyti, kad per tiek laiko mes nė velnio "nepatobulėjom"?
Atsakyti
Mes dirbam ir uždirbam abu.
O kas ką privalo/neprivalo, turi/neturi išlaikyti yra kiekvienos šeimos susitarimas, kuris priklauso ir nuo esamų aplinkybių (vaiko gimimas, darbo netekimas ir t.t.).
Atsakyti
As senoviniu paziuru, tai MBuz viska moka. O as ka uzdirbu ta isleidziu savo malonumui
Atsakyti
QUOTE(*Mėnulis* @ 2011 02 01, 16:18)
Ech, kad kas sugrąžintų tuos laikus  lotuliukas.gif
Pala pala, nori pasakyti, kad per tiek laiko mes nė velnio "nepatobulėjom"?

na kodel va feminisciu deka iskovojom galimybe balsuoti uz ka pacios norim :)beto jau reciau smerkiamos senmerges biggrin.gif nors dar pasitaiko,kad moteris be vyro menkinama

def Fox- va jusu poziuris man atrodo egoistiskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 01 vasario 2011 - 15:36
QUOTE(Reika @ 2011 02 01, 16:35)

def Fox- va jusu poziuris man atrodo egoistiskas

kaip pirstu i aki smile.gif as egoiste o MB tas priimtina
Atsakyti
QUOTE(def Fox @ 2011 02 01, 16:39)
kaip pirstu i aki smile.gif as egoiste o MB tas priimtina

tai tada smagaus, as asmeniskai nesmerkiu...
Atsakyti
QUOTE(def Fox @ 2011 02 01, 17:33)
As senoviniu paziuru, tai MBuz viska moka. O as ka uzdirbu ta isleidziu savo malonumui

ne jūs senovinių pažiūrų, o vyras laucius.
atsiprašau, gal esat milijonieriai, tada kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Priklausoma: 01 vasario 2011 - 16:11
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 01, 17:05)
ne jūs senovinių pažiūrų, o vyras laucius.

feministe tamsta... Jei vyras gali islaikyt jis ir islaiko, negaletu nebutu mano vyras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo def Fox: 01 vasario 2011 - 16:12