Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vyrai pilnai išlaiko šeimą?

QUOTE(ugniukas @ 2008 10 05, 15:02)
neturiu noro i kvailus klausimus atsakineti mirksiukas.gif pirma siuyciau pasiskaityti apie ka eina kalba,o po to kabinetis prie zodziu  rolleyes.gif o tai geriau butu ,kad tevas sedi su vaiku namie,po motinos istisas dienas nera namie ir ji kala pinigus??? lotuliukas.gif apie ka cia kalbam isvis..ir dar noriu pasakyti,kad jusu pasisakymai,labiau noras pasikabineti prie kitu,negu kazkokios nuomones isreiskimas schmoll.gif jau ne pirmoje temoje pastebiu

klausimas toks: kodėl nedirbanti motina su vaiku ir tėvas, kalantis pinigus, yra geriau, nei nedirbantis tėvas su vaiku ir pinigus kalanti motina?
jūs neklystate, aš kabinėjuosi prie jūsų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2008 10 05, 13:25)
klausimas toks: kodėl nedirbanti motina su vaiku ir tėvas, kalantis pinigus, yra geriau, nei nedirbantis tėvas su vaiku ir pinigus kalanti motina?
jūs neklystate, aš kabinėjuosi prie jūsų.  biggrin.gif

jus kabinejates,o as neprivalau atsakineti ...ne mano problemos, kad nemokate priimti kitu zmoniu nuomones ir pasisakymu ... tokiais atvejais forumas netinkama vieta lankytis mirksiukas.gif ir neturiu noro gadintis sau nuotaikos bendraujant su tokim personom ksip tamsta...taip ,kad...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugniukas: 05 spalio 2008 - 15:54
QUOTE(ugniukas @ 2008 10 05, 16:52)
jus kabinejates,o as neprivalau atsakineti ...ne mano problemos, kad nemokate priimti kitu zmoniu nuomones ir pasisakymu ... tokiais atvejais forumas netinkama vieta lankytis mirksiukas.gif ir neturiu noro gadintis sau nuotaikos bendraujant su tokim personom ksip tamsta...taip ,kad...

jūsų pažiūros man aiškios. linksmina tai, kad nesugebate jų apginti. jeigu nemokate diskutuoti, ką veikiate forume?
Atsakyti
Siuo metu musu pinigine situacija labai nepastovi, buvo, kad jis mane kazkiek reme, dabar as ji finansiskai remiu. Man tikrai nerupi, jeigu reikia pinigeliais dalintis, tik niekada nenoreciau buti visiskai islaikoma vyro schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
smile.gif Mano sutuoktinis pajėgus pilnai išlaikyti šeimą vienas... bet man patinka dirbti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2008 10 05, 13:14)
jeigu is sodros gaunamus pinigus galima pavadinti pinigais... ir isvis tox pasakymas, kad motina katik gimusi kudiki galetu palikti vyrui ir eiti dirbti nes karjera svarbiau nei vaiko gerove bunant su motina cia kiekvieno supratimas...ir is tokiu pasisakymu , nepasakyciau,net kad pati turite vaiku schmoll.gif man labai panasiai skamba kai tokios nevaidinancios sventuju vaikus siuksliu konteineriuos palieka,nes tai nera ypatingas dalykas pagimdyti kudiki...fu...

aš nekalbėjau, apie ką tik gimusio kūdikio palikimą - o ir nėra būtinybės, nes po gimdymo bent mėnesį dar būna biuletenis,o tik po to prasideda vaiko priežiūros atostogos. sodros pinigai yra tokie, kokius užsidirbai prieš vaiko gimdymą - man jie yra nemaži, kitoms gal ne taip pasiseka.
o vaikų turiu porą - ir apie palikimą konteineriuose apskritai nemąstau, gal tamstai yra tokių minčių kada pačiai kilę, kad kitus puolat tuo įtarinėt? 4u.gif
be to, vaiko priežiūros atostogomis galima dalintis - pamačius, kad vyrui su vaiku nesiseka, mama turi pilną teisę grįžti atgal.
mano šeimoj vaikams tikrai nebūtų jokio skirtumo, su kuo augti - tėčiu ar mama, jei ne pienelio reikalas, užsitesęs abiem po metus. dabar, kai pienelis baigėsi, drąsiai vaikus palikčiau su vyru. o ir jis neprieštarautų, tiesiog finansiškai labiau apsimoka nedirbti man.
o jums linkėčiau tik išmokt mintis reikšti taip, kad neįžeistumėt kitų dalyvių, nebent gyvenimas labai skriaudžia... 4u.gif tada viskas atleistina.
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 10 04, 11:38)
Mėgstu laidas apie gyvūnus...sakysim pas liūtus...medžioja praktiškai tik patelės,"išlaiko šeimą"...patinas valgo ir atlieka kitas funkcijas...man patinka...tikras,neiškreiptas pasaulis...ne tai kaip žmogenų...išgalvotas...kas ką privalo...

o apie bites neziurejote?ten irgi neiskreiptas pasaulis, nereikalingi tranai po apvaisinimo is avilio lauk metami...

QUOTE(ugniukas @ 2008 10 05, 13:14)
jeigu is sodros gaunamus pinigus galima pavadinti pinigais... ir

SODRA iki kudikiui sueis 1m. moka 100 % mamos atlyginimo, o kol vaikui sueis 2 m. 85 %
tai jei iki vaiku gimimo neuzdirbamas atlyginimas tai nereikia jau tokiu motinu didvyriu vaidint, vaikutis cia ne prie ko

O seip manau vyras kartu su motina privalo islaikyt savo vaikus jei abu yra darbingi
o ar islaikys vyras zmona tai cia jau tarpusavio susitarimo reikalas
as jausciausi nesaugiai
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2008 10 05, 19:02)

o vaikų turiu porą - ir apie palikimą konteineriuose apskritai nemąstau, gal tamstai yra tokių minčių kada pačiai kilę, kad kitus puolat tuo įtarinėt?  4u.gif

apie vaiku palikima konteineriuose ir pan , pateikiau kaip pavyzdi...o netaikiau jums smile.gif taip,kad nereikia cia taip pat apeliuoti i mano mintis ...

QUOTE(qqte @ 2008 10 05, 19:06)

SODRA iki kudikiui sueis 1m. moka 100 % mamos atlyginimo, o kol vaikui sueis 2 m. 85 %

as sita zinau smile.gif bet beda tame,kad yra ir tokiu,kurios neisdirba reikiamo menesiu kiekio iki gimdymo,todel nelabai ir gali gauti tokias pasalpas ... o ir cia pas mus man atrodo po gimdymo tik 6men apmoka 100% atlyginima, o po to kaip ir turi grizti i darba.. cia turbut kiekvienoje salyje skkirtingi istatymai ..
Atsakyti
iki siol as save pilnai islaikiau ir mano pinigu uztektu seimai islaikyt, buvo laikas, kai vyrui nesiseke su darbais, tai as ji islaikiau, dabar laukiu nesulaukiu kada pagaliau mane jis islaikys, nes nuo 19m pripratus uzsikraut darbais ir plius mokslais, tai uzkniso tas darboholizmas, bet nujauciu neistversiu, jau lendu i darbo skelbimus ir jau siulo darbus, nors siandien eik ir dirbt, tai dabar galvoju pabut vyro islaikoma ar visgi varyt i darba doh.gif ot durnas charakteris matyt del to, kad visa laika islaikiau save, neprasiau ne is nieko pinigu, zinau koks tai yra slykstus jausmas, viena kart gyvenime paprasiau tevo, pinigu mokslams, neuzteko man nedideles sumos, bet po to karto, kai jis atsisake duot, nutariau, dvesiu bet neprasysiu daugiau, uzdirbau mokslams ir kitamet nuejau mokytis. Taip ir su vyru galvoju ne duok die, but tokioj situacijoj, kai reikes prasyt, nu galvoju reikia bent pora men pasedet jam ant sprando, pamatyt jo tikraji veida smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVO: 06 spalio 2008 - 09:47
[quote=qqte,2008 10 05, 22:06]
o apie bites neziurejote?ten irgi neiskreiptas pasaulis, nereikalingi tranai po apvaisinimo is avilio lauk metami...

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 10 05, 20:21)
smile.gif Mano sutuoktinis pajėgus pilnai išlaikyti šeimą vienas... bet man patinka dirbti  tongue.gif

O ką reiškia pajėgus išlaikyti šeimą? Jei užtenka už butą, maistą, drabužius, benziną ir kokias įprastas pramogas? O nėra taip, kad vyro algos šitiem dalykam pakanka, bet jei ir aš gausiu algą, gyvensim erdvesniam bute, dažniau valgysim restoranuose, turėsim geresnes mašinas ir dažniau ar prabangiau pramogausim? Ir tada jau gyvenimo būdas bus toks, kad vyras jau nebepajėgtų išlaikyti šeimos?

Gal kad jauna, bet man nesuprantamas pasirinkimas: man dirbti ar leisti vyrui išlaikyti šeimą. smile.gif

Na, nebent vyras uždirbtų po 20 000 Lt per mėnesį, tai ka jau čia smulkinsies su tais savo 2000-3000 Lt, lašas jūroj... biggrin.gif
Atsakyti
labai didele rizika yra buti vyro islaikomai. As nenoreciau buti vyro islaikomai. Be to jauciuos labai gerai, jeigu uz vyra uzdirbu daugiau.
Atsakyti