QUOTE(ugniukas @ 2008 10 05, 13:14)
jeigu is sodros gaunamus pinigus galima pavadinti pinigais... ir isvis tox pasakymas, kad motina katik gimusi kudiki galetu palikti vyrui ir eiti dirbti nes karjera svarbiau nei vaiko gerove bunant su motina cia kiekvieno supratimas...ir is tokiu pasisakymu , nepasakyciau,net kad pati turite vaiku

man labai panasiai skamba kai tokios nevaidinancios sventuju vaikus siuksliu konteineriuos palieka,nes tai nera ypatingas dalykas pagimdyti kudiki...fu...
aš nekalbėjau, apie ką tik gimusio kūdikio palikimą - o ir nėra būtinybės, nes po gimdymo bent mėnesį dar būna biuletenis,o tik po to prasideda vaiko priežiūros atostogos. sodros pinigai yra tokie, kokius užsidirbai prieš vaiko gimdymą - man jie yra nemaži, kitoms gal ne taip pasiseka.
o vaikų turiu porą - ir apie palikimą konteineriuose apskritai nemąstau, gal tamstai yra tokių minčių kada pačiai kilę, kad kitus puolat tuo įtarinėt?
be to, vaiko priežiūros atostogomis galima dalintis - pamačius, kad vyrui su vaiku nesiseka, mama turi pilną teisę grįžti atgal.
mano šeimoj vaikams tikrai nebūtų jokio skirtumo, su kuo augti - tėčiu ar mama, jei ne pienelio reikalas, užsitesęs abiem po metus. dabar, kai pienelis baigėsi, drąsiai vaikus palikčiau su vyru. o ir jis neprieštarautų, tiesiog finansiškai labiau apsimoka nedirbti man.
o jums linkėčiau tik išmokt mintis reikšti taip, kad neįžeistumėt kitų dalyvių, nebent gyvenimas labai skriaudžia...

tada viskas atleistina.