Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo ligos: trombocito-, leuko-, neutropenija

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 05, 20:10)
Kai Vilniuje buvau, tai rode 44, o dabar 54.
[

tai ir mano 44
Atsakyti
labos 4u.gif

pasidariau siandien kraujo tyrima, tai pas mane trombocitai 133
nera cia tokia tragedija tada
aisku zemiau apatines ribos, bet kiek supratau, vis tiek dar nieko nedaro tokiu atveju
na dabar ramiai gyvensiu kol kas toliau, lauksiu nauju tyrimu ir ziuresim kaip cia kas bus.

ir aciu jums uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TiAmo @ 2009 09 07, 14:30)
labos  4u.gif

pasidariau siandien kraujo tyrima, tai pas mane trombocitai 133
nera cia tokia tragedija tada
aisku zemiau apatines ribos, bet kiek supratau, vis tiek dar nieko nedaro tokiu atveju
na dabar ramiai gyvensiu kol kas toliau, lauksiu nauju tyrimu ir ziuresim kaip cia kas bus.

ir aciu jums uz palaikyma  4u.gif
133 bigsmile.gif idealu thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

buvau pas gine, tai pasirodo, kad ji sunerimo, nes pas juos darytuose tyrimuose mano trombocitai 115. o juk kur pasidariau kitoj klinikoj, tai buvo 133 unsure.gif
na, dabar dar darysim tyrimus po keliu savaiciu ir ziuresim.
Atsakyti
QUOTE(TiAmo @ 2009 09 16, 10:08)
labukas  4u.gif

buvau pas gine, tai pasirodo, kad ji sunerimo, nes pas juos darytuose tyrimuose mano trombocitai 115. o juk kur pasidariau kitoj klinikoj, tai buvo 133  unsure.gif
na, dabar dar darysim tyrimus po keliu savaiciu ir ziuresim.

čia pas tave tas svyravimas toks nežymus sakyčiau... smile.gif

aš vilniuj buvau. padarė tyrimus. paskambinu, sako 196 blink.gif , nors prieš kelias dienas buvo 67 ir 40 doh.gif , nepatikėjau...nuėjau dar kartą kaune mokamai pasidariau, sako 153... thumbup.gif tai matai vieną dieną 196 vilniuj, rytojaus dien`ą 153 kaune...
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 09 16, 09:39)
čia pas tave tas svyravimas toks nežymus sakyčiau... smile.gif

aš vilniuj buvau. padarė tyrimus. paskambinu, sako 196  blink.gif , nors prieš kelias dienas buvo 67 ir 40  doh.gif , nepatikėjau...nuėjau dar kartą kaune mokamai pasidariau, sako 153... thumbup.gif tai matai vieną dieną 196 vilniuj, rytojaus dien`ą 153 kaune...

aisku. reiksia visur ir visiems cia taip svyruoja mirksiukas.gif
bet tai gi labai sveikinu- taviskiai normoje thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
dėkui 4u.gif
vis dar neapsiprantu tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės.
Mano mažiukui nuo birželio tesesi sunkios formos neutropenija. Gal yra mamyčių su panašiomis problemomis?
Atsakyti
SVeika,

mes jau po truputi ja isauginejam, bet dar nera visai gerai. (diagnozavo mano mazei sunkia igimta neutropenija esant 15 menesiu, dabar jai jau 4,5 metu)
Nuo ko pas jus ji? Ar dar tik tyrimus darotes?

Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2009 10 08, 06:42)
SVeika,

mes jau po truputi ja isauginejam, bet dar nera visai gerai. (diagnozavo mano mazei sunkia igimta neutropenija esant 15 menesiu, dabar jai jau 4,5 metu)
Nuo ko pas jus ji? Ar dar tik tyrimus darotes?

jokių tyrimų niekas nedaro
stebi atseit. 1 k per mėn kraujuką padaro ir viskas. o man labai neramu.
Atsirado nežinau nuo ko, susirgus ir padarius kraujuką pastebėjo , kad kažkas negerai, paskuj kartojo ir kartojo, situacija liūdna verysad.gif
Ojums ar skyrė kokį gydymą? Ar nustatė nuo ko ?
Atsakyti
Mums dare daug tyrimu tarp ju ir kaulu ciulpu punkcija, ir kraujo tikrinimas kas savaite.. Priezasties nerado, bet ko gero (70% visu neutropeniju) yra del susidariusiu antikuniu kraujyje, kurie tuos neutrofilus sunaikina. Daugiausiai vaiku ja isauga su paauglyste (manajai jau po truputi gereja). Ji gali atsirasti ir po sunkios ligos g.gif Arba buti igimta nuo gimimo, ir tik dabar atrasta.

Manajai daznai atsiranda pulinukai burnos gleivinej ir daznos infekcijos, kaip kad ausu uzdegimas, bronchitas...

Nustacius nuo ko galima gydyti su neupogenu, taciau pasalinis poveikis vaikui - kaulu skausmas.. Mes karta leidom, bet daugiau nebenorejau.
Atsakyti
Mums nesiulo tirti kaulų čiulpus. tai ne igimta neutropenija, nes pakankamai dažnai darėm kraujo tyrimus.
Apie jūsų vaistą skaičiau, tikrai nenorėčiau jo verysad.gif
Atsakyti