QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 01 13, 21:38)
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 01 13, 21:32)
Labas mamytes
ir as jau 5men ne darau tyrimus
bet jauciuosiu gerai ir kol kas ne darysiu
kaip tu? sveikinu gavus vairuotojo pazymejima
Sveikinu su leliuku
augite dideli ir sveiki
kaip praejo operacija CZ?kaip tu pati po operacijos?kaip leliukas, koks jo trombocitu kiekis ?kaip as pagimdziau pas mano pupa buvo mazai trombocitu,bet sake kad po keletas dienu pasikels,taip ir buvo pasikele iki normos
koki narkoza tau dare?
kaip tu? sveikinu gavus vairuotojo pazymejima
Sveikinu su leliuku
kaip praejo operacija CZ?kaip tu pati po operacijos?kaip leliukas, koks jo trombocitu kiekis ?kaip as pagimdziau pas mano pupa buvo mazai trombocitu,bet sake kad po keletas dienu pasikels,taip ir buvo pasikele iki normos
koki narkoza tau dare?
Sveikos,
na mano istorija.... zodziu buvo planuota operacija, netgi data nustatyta, kada jau atvaiziuot i ligonine. Tai va, data buvo gruodzio 22 d.atvaziuot i ligonine, o man netiketai gruodzio 17 d.vakare uzejo skausmai. Buvo lygiai 37 sav. Net nepagalvojau, kad tai saremiai
rugiagele26,
Na ir nuotikiai pas tave,gerai kad viskas gerai baigesi.Sveikinu tavo dukryte,rytoj bus men.
Na ir nuotikiai pas tave,gerai kad viskas gerai baigesi.Sveikinu tavo dukryte,rytoj bus men.
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 01 16, 20:08)
rugiagele26,

Aciu
O nuotykiai tai joo... bet geriau galejau apsieit be ju
Pas mus tokios pacios problemos
Dukryte gime neisnesiota,viskas buvo neblogai iki 6 men.tada ir prasidejo ligos,per du menesius du plauciu uzdegimai ie du bronchitai,vaikas kosejo ir duso.Ligoninei gulejom tris menesius kol neisaiskino priezasties.o priezastis neutropenija,gulejom savaite onkohemotologiniam skyriui,gerem stiprius vaistus prednezolona ir dar begale vaistu,padetis pasitaise,neutropenija igyta,o ne igimta.Viskas susitvarke,pradejom maziau sirgti,bet jeigu tik namuose kas nors susloguoja,dukrytei jau cia rimta,prasideda sloga kosuliai ir be antibijotiku neapsieinam.Gydytoja sake,kad bus nedarzelinis vaikas,bet pradejom lankyti darzeli ir visai nieko,susergam bet retai.bet vel gi itaria bronchine astma,pastoviai vartojam vaistus.bet tikiuosi,kad isaugs ir viskas bus gerai
Jeigu bus noriciu smulkiau galesiu papasakoti.Zinau kas susiduria ir nieko nezino,labai neramu buna.
Jeigu bus noriciu smulkiau galesiu papasakoti.Zinau kas susiduria ir nieko nezino,labai neramu buna.
QUOTE(laura1979 @ 2010 01 20, 08:50)
Pas mus tokios pacios problemos
Dukryte gime neisnesiota,viskas buvo neblogai iki 6 men.tada ir prasidejo ligos,per du menesius du plauciu uzdegimai ie du bronchitai,vaikas kosejo ir duso.Ligoninei gulejom tris menesius kol neisaiskino priezasties.o priezastis neutropenija,gulejom savaite onkohemotologiniam skyriui,gerem stiprius vaistus prednezolona ir dar begale vaistu,padetis pasitaise,neutropenija igyta,o ne igimta.Viskas susitvarke,pradejom maziau sirgti,bet jeigu tik namuose kas nors susloguoja,dukrytei jau cia rimta,prasideda sloga kosuliai ir be antibijotiku neapsieinam.Gydytoja sake,kad bus nedarzelinis vaikas,bet pradejom lankyti darzeli ir visai nieko,susergam bet retai.bet vel gi itaria bronchine astma,pastoviai vartojam vaistus.bet tikiuosi,kad isaugs ir viskas bus gerai
o jums darė kaulų čiulpų punkciją?
QUOTE(MICKEYO @ 2010 01 20, 12:28)
Jei neigimta o igyta neutropenija, nebutina daryti, nes ja daro daugiausiai ieskant genetiniu sutrikimu.
Laikykites, iki 3-5 metu turetu mazyle viska isaugti.
QUOTE(MICKEYO @ 2010 01 20, 13:28)
Taip dare kaulu ciulpu punkcija, dukrytei buvo 6 men.,manes ziureti tos proceduros neleido,bet narkoze dare.
Papildyta:
Jau praejo trys metai,nelabai gerai pamenu kiek tu neutrofilu norma turejo buti,bet mus kai pagulde i onkohemotologini skyriu,neutrofilu buvo labai mazai.Skaiciuku jau nepamenu
Mano mažiui priešpaskutinį kartą buvo 1 procentas neutrofilų, paskutinį pakylo iki 13 procentų, tai nukėlė biopsiją 3 mėn. Norma neutrofilų nuo 20
Radau popierius,nes viska atsisvietem,tai neutrofilu parasyta 2.
Kadangi neutrofilai kovoja su infekcijom,o pas mus ju buvo labai mazai,tai per menesi du plauciu uzdegimai buvo ir berots du rt trys bronchitai.O jusu vaikiukas daznai serga persalimo ligom???
Kadangi neutrofilai kovoja su infekcijom,o pas mus ju buvo labai mazai,tai per menesi du plauciu uzdegimai buvo ir berots du rt trys bronchitai.O jusu vaikiukas daznai serga persalimo ligom???
QUOTE(laura1979 @ 2010 01 22, 08:37)
Radau popierius,nes viska atsisvietem,tai neutrofilu parasyta 2.
Nu ne pasaky2iau kad dažnai serga, bet mes jį labai saugom
sveikos, mergiates
norime prisijungti prie jusu, bent trumpam. mano ziogo hemoglobinas 105, bet trombocitu kiekis gerokai per didelis. koki gydyma skiria gydytojai del trombocitu per didelio kiekio?? (noriu eiti pasibart su gydytoja: uzsimine apie mazakraujyste, o apie tromobocitus ir pamirso
). patarkit
man vistai
norime prisijungti prie jusu, bent trumpam. mano ziogo hemoglobinas 105, bet trombocitu kiekis gerokai per didelis. koki gydyma skiria gydytojai del trombocitu per didelio kiekio?? (noriu eiti pasibart su gydytoja: uzsimine apie mazakraujyste, o apie tromobocitus ir pamirso