QUOTE(vovere74 @ 2009 01 09, 21:37)
O as perejau is individualios psichoterapijos i grupine.
Tai pirmam susitikime sedejau ten ir jauciau kaip visas kunas tiesiog uzverda, atsala, nukrato, atrode jau alpstu arba tirpstu. Nu tiek visokiu simptomu isgyvenau per pusantros valandos

Po to siek tiek prie visu ten paverkiau

ir palengvejo. O siaip man kai pajauciu, kad PA uzeina as kazkaip lyg ir moku jau suvaldyt. Stipriai nebeisisiubuoja. Tik vat tie nerimai dar nepaleidzia.
Tai ausys uzgula, tai liezuvis nutirpsta. Ir krutine skauda, na kaip ir ne visai skauda, tiesiog spaudzia ir degina.
Ale kaip sita liga dabar viska suastrina

Sergu dabar, persalau. Tai jau atrodo, kad ta sloga ir kosulys mirtinai pavojingi. Anksciau sirgdavau anginom po 5 kartus per metus, kol ispjove tonziles. Ir neatrode kazkas nenormalaus, o dabar tik sukosciu - oi, ar tik man ne plauciu vezys????
Ar visi taip viska hiperbolizuojam?
Vovere, labai man būdingi simptomai, kai būnu grupiniuose pratimuose (tik aš seminare, ne grupinėje psichoterapijoje).
Ausis man viena užgulta jau savaitę laiko, tai taip tas pojūtis užknisa...norėtųsi, kad viskas būtų normaliai, kaip jaunystėje...O čia tai kaklą surakina, tai petį skauda, tai PA prasideda...nors šiuo metu jau kokį mėnesį esu be PA.
Kaip norėčiau būti ištverminga, o tai...vyras priėjo ir juokais kaklą pamasažavo..tai dabar vis laukiu kad pradės smarkiau skaudėti ar bus iš viso blogiau