Įkraunama...
Įkraunama...

Agorafobija

QUOTE(gintek @ 2008 12 30, 23:59)
po psichiatres jauciuosi nuostabiai, ir is kur dievas tokius zmones sukure smile.gif o maniskis amn neduoda ramybes, atakuoja sms, skambuciais, nezinau net ka daryti, samisis mano sirdyje ir galvoje...

Na nieko laikykis, praeis dar laiko , bet atsigausi, tik nepasuk klaidingu keliu be maistaudama ir kersidama, o gyvenimas Tau dar pries akis, tikrai sutiksi ta kuris Taves bus vertas 4u.gif O gal...pabandyk ir su juo dar pakalbeti, visi mes zmones ir visi mes klystam verysad.gif
Laimingu ir kuo sekmingesniu Tau ateinanciu Naujuju Metu, tegul tave palieka ta PA ir akyse ir lupose niekada neisblesta sypsena 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2008 12 30, 19:52)
Na tai cia ne beda, insulto nebijok, jo tikrai nebus, mano kakle jau ir ataugos formuojasi, nors dar tik 30 verysad.gif

Šiaip tai iš tikrųjų ta osteochondrozė gyvenimą gadina ne mažiau nei PA. PA dabar mane rečiau puola, nes išsiaiškinau visą veikimo mechanizmą: kad tai ne insultas, ne infarktas ir, kad nuo to nenumirsiu tongue.gif Kad reikia mažinti nerimą ir daugiau atsipalaiduoti..
O dėl kaklo, pvz., jei daug plaunu grindų ar valau langus, gali pradėti svaigti galva. O kadangi to noriu išvengti, tai prašau vyro tuos darbus kartais atlikti. Gerai, kad jis pas mane toks supratingas bigsmile.gif O ir šiaip kaklą pastoviai jaučiu: skauda pečių juostą dažnai, bet turbūt guostis reikės eiti į kitą temą mirksiukas.gif

Visoms Jums linkiu laimingų Naujųjų Metų ! Ir nepasiduoti tam nerimui ir baimėms...Mylėti save tokias, kokios esame ir būti laimingoms... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, su atejusiais Naujaisiais clap.gif
Kaip laikotes, kaip sveikateles ar neuzklupo PA per sventes?
Atsakyti
Neuzklupo, kur cia uzklups, kai tokios sventes tarp draugu ir artimuju:)
Atsakyti
Kažkaip tai ramu, žiema, dieną saulytė šviečia ir PA nėra smile.gif Visoms linkiu to paties...
Atsakyti
man tai buvo ir ne vienas verysad.gif visa savaite pulsas labai greitas, dar ir viduriukai suskystejo doh.gif blogiausia, kad ne namuos buvau - ir raminamuju nepasiemiau, o vaistinese negavau - tai kankinaus, ypac naktimis...
Atsakyti
O as vaikstau pas psichologe, tai dave tokia uzduoti kai uzeina PA stenktis ja dar labiau paastrinti, sake, jei ismoksiu sukelti ismoksiu ir sumazinti smile.gif bei visai atsikratyti.
Atsakyti
tai cia senas budas smile.gif
kognityvine elgesio terapija yra vienas is geresniu budu isvengti PA
KET su medikamentais yra efektyviauisas budas smile.gif

Vakar baisi panika buvo, daejo iki to, kad net vemiau, br, baisu prisiminti.
Atsakyti
nu as tai nelabai isivaizduoju kaip uzastrinti dar labiau - kartais taip blogai jauciuos - kad atrodo ner kur daugiau...

mane sianakt pykino - jau net pradejau galvot, kad pastojau, bet testas rodo - ne. nu kas cia per kvaila liga doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo truth: 09 sausio 2009 - 19:31
O as perejau is individualios psichoterapijos i grupine. Tai pirmam susitikime sedejau ten ir jauciau kaip visas kunas tiesiog uzverda, atsala, nukrato, atrode jau alpstu arba tirpstu. Nu tiek visokiu simptomu isgyvenau per pusantros valandos doh.gif Po to siek tiek prie visu ten paverkiau ax.gif ir palengvejo. O siaip man kai pajauciu, kad PA uzeina as kazkaip lyg ir moku jau suvaldyt. Stipriai nebeisisiubuoja. Tik vat tie nerimai dar nepaleidzia. Tai ausys uzgula, tai liezuvis nutirpsta. Ir krutine skauda, na kaip ir ne visai skauda, tiesiog spaudzia ir degina.
Ale kaip sita liga dabar viska suastrina doh.gif Sergu dabar, persalau. Tai jau atrodo, kad ta sloga ir kosulys mirtinai pavojingi. Anksciau sirgdavau anginom po 5 kartus per metus, kol ispjove tonziles. Ir neatrode kazkas nenormalaus, o dabar tik sukosciu - oi, ar tik man ne plauciu vezys???? doh.gif doh.gif doh.gif
Ar visi taip viska hiperbolizuojam?
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 01 09, 21:37)
O as perejau is individualios psichoterapijos i grupine. Tai pirmam susitikime sedejau ten ir jauciau kaip visas kunas tiesiog uzverda, atsala, nukrato, atrode jau alpstu arba tirpstu. Nu tiek visokiu simptomu isgyvenau per pusantros valandos doh.gif  Po to siek tiek prie visu ten paverkiau ax.gif  ir palengvejo. O siaip man kai pajauciu, kad PA uzeina as kazkaip lyg ir moku jau suvaldyt. Stipriai nebeisisiubuoja. Tik vat tie nerimai dar nepaleidzia. Tai ausys uzgula, tai liezuvis nutirpsta. Ir krutine skauda, na kaip ir ne visai skauda, tiesiog spaudzia ir degina.
Ale kaip sita liga dabar viska suastrina doh.gif  Sergu dabar, persalau. Tai jau atrodo, kad ta sloga ir kosulys mirtinai pavojingi. Anksciau sirgdavau anginom po 5 kartus per metus, kol ispjove tonziles. Ir neatrode kazkas nenormalaus, o dabar tik sukosciu - oi, ar tik man ne plauciu vezys???? doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ar visi taip viska hiperbolizuojam?

Vovere, labai man būdingi simptomai, kai būnu grupiniuose pratimuose (tik aš seminare, ne grupinėje psichoterapijoje).
Ausis man viena užgulta jau savaitę laiko, tai taip tas pojūtis užknisa...norėtųsi, kad viskas būtų normaliai, kaip jaunystėje...O čia tai kaklą surakina, tai petį skauda, tai PA prasideda...nors šiuo metu jau kokį mėnesį esu be PA.
Kaip norėčiau būti ištverminga, o tai...vyras priėjo ir juokais kaklą pamasažavo..tai dabar vis laukiu kad pradės smarkiau skaudėti ar bus iš viso blogiau verysad.gif
Atsakyti
jo, su tokia liga net persalimas - baisiausias dalykas... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti