Įkraunama...
Įkraunama...

Agorafobija

Manau musu padaugejo, nes toks metas, liudna, tamsu lauke , mazai sviesos, o tai stipriai veikia musu psichika. tik nereikai nukabinti nosies, zinome kaip reguliuoti savo pojucius, as jau issinagrinejus nuo A iki z viska, jau matau jei nerimas kartais puola, duodu jam atkirti, einu iskart i viesuma, i zmones ir sakau "As nebijau nieko '', o tada man ir praeina, pavargstu taip dirbti susavimi, bet reikia, kitaip nepasveiksiu, reikia nugaleti save pacia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mireja @ 2008 12 23, 12:53)
Oi zinok kaip juokiausi perskaicius...ir pagalvojau kaip viskas pazystama... drinks_cheers.gif Pastoviai ir as visokiu baisybiu prisigalvoju.... Ir kaip pastebejau dazniausiai vsikas nukreipta i savo pojuciu analizavima... unsure.gif
Bet merginos, pakykit man,is kur tas noras pas mus pastoviai save gazdint? Nu va gal vezys, nu va gal kresulys, nu va gal pamisele....Cia gi pastovus saves gazdinimas....Niekaip nesuprantu....juk turim pacios sau geros but, save mylet  wub.gif , ne gazdint o atvirksciai nuramint. Juk su draugais esam draugiskos, kodel negalim but draugiskos pacios sau....  g.gif

cia dabar juokinga, kai is sono ziuri. smile.gif del to visoms ir parasiau, kad atpazintumete save ir ramiau butu - visko pacios prisigalvojam ir viskas praeis, kai ismoksim galvot kitaip. mirksiukas.gif viskas priklauso nuo musu paciu.
geru svenciu, mergaites. tikekit stebuklais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Panikuojancios biggrin.gif
Kai Kūčiukai jau šalti ir visi visi girti,
Santaklauso nenuvilk ir šiandien nenusimink,
Kad mėsos šiandien negausi,
Bet už tat pasmaližiausi.
Jei nemegsti saldumynų tai išgerk raudono vyno,
Gal apsvaigsi truputuką, gal išgersi dar stikliuką.
Tik per daug neprisigerk ir eglutės nenuversk..
Su Kūčiom..
Linksmu Svenciu ir kuo maziau panikos newyear.gif
Atsakyti
Grazaus ir ramaus vakaro mums visoms ! wink_3.gif 000059.gif
Atsakyti
Su sventem, merginos newyear.gif
Atsakyti
Na mielosios, kaip praejo sventes? smile.gif nesupanikavom nei viena smile.gif saunu sirdziai ir protui tokios sventes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 12 27, 21:39)
Na mielosios, kaip praejo sventes? smile.gif nesupanikavom nei viena smile.gif saunu sirdziai ir protui tokios sventes  smile.gif

supanikavau kazko kuciu nakti doh.gif - gal persivalgiau ar alkoholio per daug buvo... nors tik karsto vyno geriau pora tauriu. blush2.gif keista, nes si karta tikrai nieko neprigalvojau... tik fiziskai jauciau, kad pavargau nuo mirsainiu darymo... bet, aciu dievui, lengvai praejo - pakvepavau giliau, mintyse kartojau kazkurios jusu zodzius "priimk kaip banga" ir raminaus kad tuoj praeis - ir praejo. tfu tfu tfu feeeeee koks nemalonus jausmas, nesinori prisimint... doh.gif
Atsakyti
[quote=TUKUTIS 1978 07 31,2008 12 22, 13:01]
Panikos priepuolius man issaukia eiliniai galvos skausmai ar skrandzio sutrikimai.Prisigalvoju , kad man jau bus insultas ar infarktas ir pradedu panikuoti.Geriu vaistus, kuriu visai nereikia, bet man atrodo , kad nuo ju bus geriau sad.gif
O jums nebuna tokio jausmo,lyg galva aptirptu? atrodo pasuki i reikiama pusia ir vel atsistato viskas i vietas?

TUKUTIS<<<Man kartais aptirpsta pusę galvos. Pirmą kartą , atsimenu, kad buvau nėščia. Viriau valgyti ir labai miego užsinorėjau...užmigau. Kai prabudau, visur buvo svilėsių kvapas. Puoliau išjungti dujas ir langus atidaryti.Dar iškišus galvą pro langą gaiviu oru kvėpavau. Tai gal supūtė ar nuo baimės buvo užtirpę pusė galvos. doh.gif
Kai vaikui buvo keli mėnesiai, vasarą irgi užtirpo pusė galvos, tuomet nuėjau pas neurologą. Šis adatėlėm pabadė, nu, aptirpę unsure.gif Jau vaistų receptą pradėjo rašyti, bet aš pasakiau, kad vaiką krūtine maitinu. Tai pasakė, kad praeis ir be vaistų...ir praėjo mirksiukas.gif Bet tuo metu man panikos priepuolių dar nebuvo, gal tik daugiau nerimaudavau...
O dabar būna naktį ausis aptirpsta...tai patrinu ir praeina tongue.gif Na, vis tiek nenormaliai. Bet gal priprasiu, nes nieko negaliu padaryti, kad taip nebūtų...Taip ir gyvenu iš tikrųjų kaip ant adatų, nes labai bijau insulto (tuo labiau, kad turiu problemų su kaklo slanksteliais ir kraujotaka toje vietoje).
O per šventes beveik nepanikavau rolleyes.gif Tik kai su vyru truputį pykausi verysad.gif teko Nervoheel priimti, nes blogai jaučiausi, trūko oro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lanėja: 28 gruodžio 2008 - 12:38
QUOTE(truth @ 2008 12 28, 01:40)
supanikavau kazko kuciu nakti  doh.gif  - gal persivalgiau ar alkoholio per daug buvo... nors tik karsto vyno geriau pora tauriu.  blush2.gif  keista, nes si karta tikrai nieko neprigalvojau... tik fiziskai jauciau, kad pavargau nuo mirsainiu darymo... bet, aciu dievui, lengvai praejo - pakvepavau giliau, mintyse kartojau kazkurios jusu zodzius "priimk kaip banga" ir raminaus kad tuoj praeis - ir praejo. tfu tfu tfu feeeeee koks nemalonus jausmas, nesinori prisimint...  doh.gif

Truth<< man irgi padeda požiūris, kad priimti kaip bangą 4u.gif
Po pirmo panikos priepuolio labai apribojau kavos gėrimą, nes išgėrus kavos jausdavau padidėjusį širdies plakimą ir nerimą..Skaičiau, kad kofeino perteklius organizme gali iššaukti PA. Tuo laiku prieš PA, labai nereguliariai valgiau. Per pietus praktiškai užtekdavo kavos ir saldumynų cool.gif Tai, manau, truputį sutrikdė ir mano organizmą; gal negavo pakankamai reikalingų medžiagų, vitaminų doh.gif Naktimis buvo sunku užmigti, o kur dar, kai grįžti iš darbo, dukra dėmesio reikalauja...Taigi, buvau save nualinusi ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar jaučiuosi geriau, nes pakeičiau prioritetus: pasidarė svarbu ir poilsis, miegas, pilnavertis maistas...
Atsakyti
http://www_sveikatos...n...80&tid=1226

http://www_sveikatos...n...80&tid=1220

Straipsniai apie nerūpestingumą ir nerimą smile.gif

http://www_sveikatos...n...80&tid=1111

Čia apie perdegimą darbe arba namų šeimininkėms namuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lanėja: 28 gruodžio 2008 - 13:44
http://www_sveikatos...n...280&tid=832

Apie baimes rašo...

www_sveikatossodas_lt - yra labai neblogų straipsnių...
Papildyta:
http://www.alfa.lt/s...008-12-27_07-29

Iš tikrųjų internete galima rasti nemažai informacijos rolleyes.gif

Iš to straispnio supratau, kad man buvo išsekę organizmo kompensaciniai mechanizmai ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lanėja: 28 gruodžio 2008 - 13:57
Žmogus stebisi, kad ir prieš metus jis taip pat visur skubėdavo, daug dirbdavo, o staiga dabar kažkas atsitiko. Tai reiškia, kad išseko žmogaus kompensaciniai mechanizmai, kurie padėdavo atlaikyti didelį krūvį. Tai socialinio gyvenimo padarinys.
Cia tai visiska teisybe, nes as ir labai daug dirbau, net per atostogas lekdavau i darba ir visai neskirdavau sau demesio, galedavau naktim sokti o ryte i darba lekti ir jauciausi kuo puikiausiai, kol viena dien truko tas laidukas ir suluzau mad.gif
Bet pradejau vaikscioti pas psichologa dar eisiu pas psichiatra del vaistuku israsymo , paauginsiu savo zvirbli, kuris labai nuvargina ir manau pasveiksiu biggrin.gif
Atsakyti