Įkraunama...
Įkraunama...

Knyga, palikusi man neišdildomą įspūdį

QUOTE(_buterfly_ @ 2011 06 09, 16:27)
kubelkos knygu yra turbut 5 ir visos jos vienodos, tik veikejos kitos, skaitant paskutines jau buvo nebeidomu...

_buterfly_ pritariu tikrai panasios, as dar skaiciau ofelija mokosi plaukti stilius panasus ko gero net galima rasti panasiu sakiniu bet man vistiek abi knygos labai patiko, gal ofelija mokosi plaukti siek tiek per daug intymiu detaliu... na bet turbut kitaip ie negaletu buti juk erotinis romanas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena_P: 13 birželio 2011 - 21:43
QUOTE(juzė @ 2010 12 20, 16:05)
Šitą labai noriu rusų kalba perskaityt. Tik kad nerandu nusipirkti mūsų knygynuose.

Cia apie M.Bulgakovo "Meistra ir Margarita". Rekomenduoju skaityti tik originalo kalba! Ziauriai gera, isversta netenka puses savo zavesio...
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 06 11, 18:48)
Viena iš tokių nepamirštamų knygų būtų šita

user posted image

Rekomenduoju kas neskaitet 4u.gif

Esu skaičiusi Č.Aitmatovo "Ilga kaip šimtmečiai diena", irgi beprotiškai patiko. O "Ešafotą" irgi reiks įtraukti į planuojamų perskaityti knygų sąrašą.
Atsakyti
ilgam įstrigusi "Šiukšlyno žmonės" E. Malukas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2011 06 14, 00:56)
Cia apie M.Bulgakovo "Meistra ir Margarita". Rekomenduoju skaityti tik originalo kalba! Ziauriai gera, isversta netenka puses savo zavesio...

man meistras ir margarita patiko, bet tikrai nesuprantu kodel kitoms ji paliko neisdildoma ispudi? gal as kazko ten "nepagavau", ar kaip? idomi, komiska knyga, bet isimintiniausia- tikrai ne
Atsakyti
Ch. Bukowski'o "Skaitalas" ir kitos geros, M. Cunningham'o "Dienų pavyzdžiai" dar Hesės "Sidharta", Gerhardo Holtzo-Baumerto "Alfonsas Bailius" biggrin.gif ir Haufo pasakos. A dar Senekos "Laiškai Liucilijui", skaitau jau šimtą metų ir vis nepabaigiu, pamirštu kur baigiau ir vėl iš pradžių, bet patinka savotiškai.
Atsakyti
džiaugiuosi ,kad atradau šią temą ,nuostabu biggrin.gif
man patiko labai daug knygų ,bet sunkiai įsimenu pavadinimus ,iš paskutinių skaitytų patiko Trapumas ,Gera lovoje,su labai gera jumoro doze thumbup.gif
Atsakyti
Istrigusi, labai gera knyga thumbup.gif
user posted image
Rekomenduoju!
Atsakyti
Hmmm.... susimasciau net kokias knygas skaiciau ir man patiko labai...

Buvau neskaicius, tai perskaiciau ir patiko: "Dzeine Eir"
Labai suzavejo - Daniel Keyes "Gėlės Aldžernonui", tokia nebuka knyga ax.gif

Tikrai skaiciau dar geru knmygu, bet negaliu atgamint visu iskart doh.gif
Atsakyti
Iš paskutiniųjų skaitytų patiko "Stipriau už neapykantą", Bado žaidynės, Sugulovės duktė
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2011 10 11, 13:45)
Iš paskutiniųjų skaitytų patiko "Stipriau už neapykantą", Bado žaidynės,  Sugulovės duktė

stipriau uz neapykanta skaiciau labai seniai ir atsimenu kad ji man irgi paliko gana nemenka ispudi, tikrai verta skaitymo knyga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2011 10 11, 13:45)
Iš paskutiniųjų skaitytų patiko "Stipriau už neapykantą", Bado žaidynės,  Sugulovės duktė

''Suguloves dukte'' begalo patiko thumbup.gif
Atsakyti