Įkraunama...
Įkraunama...

"Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim!"

QUOTE(Aurėja @ 2005 06 24, 18:50)
koks grooooožis atsirado - su sraige  wub.gif

ir čia aišku, kieno foto biggrin.gif
Atsakyti
kaip ir sutarėm, stengiamės nick'ų neminėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 06 24, 20:02)
kaip ir sutarėm, stengiamės nick'ų neminėti  mirksiukas.gif

OK.
Atsakyti
fsio,pamačiau niką ax.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 06 24, 17:50)
koks grooooožis atsirado - su sraige  wub.gif

liux nuotraukytė thumbup.gif Ir kokybiška, ir smagi, ir graži, ir komentaras super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
N u ir žioplė blush2.gif ! Nepažiūrėjau, parašiau, paspaudžiau. Ir taip išėjo, kad nauja tema. Moderatoriai jeigu gali, tegu panaikina. Ačiū!
Man ta nuotrauka su dvynukais ir kicium thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš šiame konkurse nedalyvauju, tad dabar galiu nešališkai paklausti - o kodėl vis dėlto negalima balsuoti už savo nuotrauką? ax.gif
Iš patirties tėvelių konkurse suvokiau, kad dalyviams balsuoti visai neapsimoka, nes aš, pvz., atidaviau visus tris balsus už tris nugalėjusias nuotraukytes (jos man tikrai nuoširdžiai patiko!), o pati likau ketvirta tongue.gif , tai galvoju, kad reikėjo visai nebalsuoti biggrin.gif . Ir ar ne dėl to toks mažas balsuojančiųjų skaičius? Suprantu, kad jei būtų galima balsuoti ir už savo nuotrauką, tai turbūt visi tą galimybę ir išnaudotų, ir aritmetiškai visi turėtų iš tikro po 2 balsus kitoms nuotraukoms, bet nenusiskriaustų ir savęs, ir gal tai sugundytų balsuoti daugiau dalyvių? g.gif
Tai tik šiaip garsus pasvarstymas, prašau neižvelgti jokio apmaudo 4u.gif
Atsakyti
Informuojame apie fotokonkursų bendrųjų taisyklių papildymą:

i 
    Draudžiama savo asmeniniame profilyje patalpinti nuotrauką, dalyvaujančią fotokonkurse, kaip logotipą/avatarą). Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.  Už šių taisyklių nepaisymą konkurso dalyvis gali būti diskvalifikuotas.

Jei  bus nustatyta, jog dalyvis, prisiregistravęs skirtingais vardais (nick'ais) mėgina dalyvauti konkurse su dviem ar daugiau nuotraukų, arba "pasiskolina" svetimą nuotrauką iš interneto, jis baudžiamas įspėjimu bei netenka teisės dalyvauti 10 -yje būsimų fotokonkursų iš eilės.

Jei Forume dalyvauja 2 šeimos nariai, viename fotokonkurse gali dalyvauti tik viena to paties vaiko/mamos ar tėčio nuotrauka, tai yra viena šeima gali pateikti tik vieną nuotrauką (teks sukviesti  "šeimos tarybą" ir draugiškai nuspręsti, kuris iš jų pateiks paraišką fotokonkursui ir kuri iš nuotraukų dalyvaus).

Atsakyti
QUOTE(ievužė @ 2005 06 27, 10:27)
... dalyviams balsuoti visai neapsimoka, nes aš, pvz., atidaviau visus tris balsus už tris nugalėjusias nuotraukytes (jos man tikrai nuoširdžiai patiko!), o pati likau ketvirta  tongue.gif  , tai galvoju, kad reikėjo visai nebalsuoti  biggrin.gif

O man tai labai kvaila atrodo tai kad jei jau pats dalyvauji fotokonkurse, tai už kitas nuotraukas nebalsuoji. Kas iš to? Daugiau šansų surinkti daugiau balsų, nei kiti? Nemanau.
Todėl pati visada balsuoju, nežiūrint į tai, dalyvauju fotokonkurse ar ne. Ir norėčiau paraginti kitas dalyvaujančias mamas balsuoti. Juk dalyvavimas fotokonkurse, tai ne tik nuotraukos patalpinimas, o ir balsavimas už kitas patikusias nuotraukytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 27 birželio 2005 - 10:53
Na nežinau, kadangi aš niekada aukštai nepakylu, o ką jau kalbėt apie laimėjimus, tai drąsiai balsuoju už tiek nuotraukų kiek tik galima, arba duodu balsuoti dukrai biggrin.gif Bet jeigu egzistuoja toks reiškinys, kad bijant duoti balsus konkurentams nebalsuojama išvis - tai neišgelbėtų ir leidimas balsuoti už savo nuotrauką: tiesiog pasibalsuotų tik už save, o kiti 2 balsai liktų neišnaudoti. Nebent jei būtų įmanoma padaryti taip, kad nei vienas balsas neužsiskaitys, kol nebus surinkti trys.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 06 27, 10:53)
O man tai labai kvaila atrodo tai kad jei jau pats dalyvauji fotokonkurse, tai už kitas nuotraukas nebalsuoji. Kas iš to? Daugiau šansų surinkti daugiau balsų, nei kiti? Nemanau.
Todėl pati visada balsuoju, nežiūrint į tai, dalyvauju fotokonkurse ar ne.  Ir norėčiau paraginti kitas dalyvaujančias mamas balsuoti. Juk dalyvavimas fotokonkurse, tai ne tik nuotraukos patalpinimas, o ir balsavimas už kitas patikusias nuotraukytes mirksiukas.gif

Neturiu savo albumuose super nuotrauku (na, ta prasme, man jos visos super, nes jose mano vaiku atvaizdai), o konkursuose dalyvaujame del dalyvavimo ir tame randame zavesio. Tikrai be jokio pavydo balsuoju uz man p a t i k u s i a s (niekada nebalsuoju is gailescio) nuotraukas, kodel gi nepasidziaugti groziu, kuriuo su mumis dalinasi kitos mamytes??!! Va sito tai jau niekaip nesuprantu.
Atsakyti
Bet negi visos konkurse dalyvauja tik tam kad laimėtų? Bent jau aš dalyvauju tik tam kad dalyvauti ir parodyti mano manymu gražią savo vaiko nuotrauką kitiems. Už save balso sau neduočiau o kam? Ką tai pakeistų?

P.S. Balsuoju tik uz tas nuotarukas kurios man išties labiausiai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drambliukas*: 27 birželio 2005 - 11:25