Įkraunama...
Įkraunama...

"Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim!"

O man, apskritai, keista ta kova už prizines vietas tongue.gif , o ypač kažkokių nuoskaudų gaidelės po rezultatų paskelbimų blink.gif Niekad nemanau, kad mano fotkė gražesnė nei kitų schmoll.gif , todėl nesitikiu pirmųjų vietų schmoll.gif , nesu nei fotografė, nei menininkė doh.gif Visad ramiai balsuoju už man patikusias fotkes, nė namanydama apie galimybę balsuot už saviškę blink.gif Beje, nesistebiu kai mano išbalsuotos foto negauna pirmų vietų, nes juk skoniai įvairiausi tongue.gif . Aš dažniausia balsuoju ne už meniškai padarytą foto, o už simpatišką man vaikiuką, tėtuką, mamytę tongue.gif
Atsakyti
Aišku, kiek žmonių - tiek nuomonių. Pas mane su dukra jau dabar skiriasi nuomonės dėl gražiausių nuotraukų - todėl teks kažkaip dalintis balsus, o trečią gal palikti tėčiui...
Neturiu patirties kaip dalyvė, bet pažiūrėti ir pabalsuoti už nuotaikingiausią / linksmiausią / įdomiausią / kitokią -iausią visada smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 27, 11:14)
Bet jeigu egzistuoja toks reiškinys, kad bijant duoti balsus konkurentams nebalsuojama išvis - tai neišgelbėtų ir leidimas balsuoti už savo nuotrauką: tiesiog pasibalsuotų tik už save, o kiti 2 balsai liktų neišnaudoti.

Apie tai nepagalvojau. g.gif
Ir apskritai gailiuosi, kad apie tai prasižiojau, nes turbūt neįmanoma būti teisingai suprastai schmoll.gif - tuoj įžvelgiamos kažkokios nuoskaudos ar nusivylimo ne prizine vieta gaidelės ir pan., pradedama svarstyti, kas kvaila ar nekvaila, nors aš tik pabandžiau iškelti klausimą, kodėl tiek nedaug balsuojančių ir ar tai nesusiję.
O kas ir dėl ko dalyvauja konkursuose, tai jau kiekvieno reikalas. Aš nepeikiu nei tų, kurie deda fotografiniu požiūriu silpnas nuotraukas norėdami tik parodyti brangius žmones ir nieko nesitikėdami, nei tų, kurie vertina ne nuotrauką, o nufotografuotus žmones, nei tų, kurie turi meninių ar fotografinių ambicijų ir dalyvauja tikėdamiesi būti vieni pirmųjų. Visi turi savas nuomones ir kriterijus, ir tai puiku! Tai ar nebūtų gražu vieną dieną nustoti kandžiotis?..
Atsakyti
Kiek daug graziu nuotrauku wub.gif . Man labai patiko "mmmm... kaip skaniai papietausim" ir "joooo, kai seimininkas bendraamzis, gali betko tiketis", nu super nuotraukytes biggrin.gif
Atsakyti
as tai nedalyvauju konkursuose,nes neturiu 2.gif ,bet visad saziningai prabalsuoju...ir dazniausiai nuotraukas issirenku pagal vaiku grozi tongue.gif prie mano favoriciu saraso prisideda dar ir dvyniai su katinu smile.gif
ir dar, kur vaikas mamai sako,kad zasys nevalgo batono thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 27 birželio 2005 - 15:41
QUOTE(ievužė @ 2005 06 27, 15:36)
Apie tai nepagalvojau.  g.gif
Ir apskritai gailiuosi, kad apie tai prasižiojau, nes turbūt neįmanoma būti teisingai suprastai  schmoll.gif  - tuoj įžvelgiamos kažkokios nuoskaudos ar nusivylimo ne prizine vieta gaidelės ir pan., pradedama svarstyti, kas kvaila ar nekvaila, nors aš tik pabandžiau iškelti klausimą, kodėl tiek nedaug balsuojančių ir ar tai nesusiję.
O kas ir dėl ko dalyvauja konkursuose, tai jau kiekvieno reikalas. Aš nepeikiu nei tų, kurie deda fotografiniu požiūriu silpnas nuotraukas norėdami tik parodyti brangius žmones ir nieko nesitikėdami, nei tų, kurie vertina ne nuotrauką, o nufotografuotus žmones, nei tų, kurie turi meninių ar fotografinių ambicijų ir dalyvauja tikėdamiesi būti vieni pirmųjų. Visi turi savas nuomones ir kriterijus, ir tai puiku! Tai ar nebūtų gražu vieną dieną nustoti kandžiotis?..

šeip dalyvauju pirmą kart, bet balsus atiduodavau visada sažiningai toms nuotraukoms kurios man patiko, o ir dabar sudalyvauti nutariau tik todėl, kad pamaniau, jog bus įdomu pamatyti ir kitiems tokią nuotrauka, dėl laimėjimo net nesitikiu.
O kaip balsavau už labiausiai patikusias taip ir balsuosiu, nors ir nevisada tos nuotraukos laimėjo.
Atsakyti
Dar "vieno kraujo" nuotraukyte faina thumbup.gif
Atsakyti
Ar galima dėti apkarpytą nuotrauką?
Atsakyti
QUOTE(rima 55 @ 2005 06 27, 22:48)
Ar galima dėti apkarpytą nuotrauką?

taip.
Atsakyti
Jau buvau apsisprendus nebedėt nuotraukos, bet paskui pamasčiau kad tiek gyvūnų turint gėda neįdėt nors su vienu ax.gif

Man taip pat labai keistos tos nuoskaudų gaidelės po rezultatų paskelbimų g.gif aišku laaabai malonu gauti prizinę vietą, bet gyvenimas neapsiverčia aukštyn kojom ir negavus balsų... dažniausiai prieš dėdama foto paskaitau tik pavadinimą ir reikalavimus, apie prizus paskaityt tiesiog pamirštu, nedaskaitau... manęs tai visiškai nedomina schmoll.gif nei pralobčiau gavus priziuką, nei nubiednėsiu jo negavus...
Atsakyti
Nelaukiu prizo, noriu tik parodyti labai įspūdingą nuotraukytę. O ji tikrai tokia, nes Aurėja pagalvojo, kad tai fotomontažas ir nepatvirtino cry.gif Pasiūlė paskaityti taisykles sad.gif Įdėjau neapkarpytą su paaiškinimais:kas ir kur, gal patikės. Laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rima 55 @ 2005 06 28, 10:48)
Nelaukiu prizo, noriu tik parodyti labai įspūdingą nuotraukytę. O ji tikrai tokia, nes Aurėja pagalvojo, kad tai fotomontažas ir nepatvirtino cry.gif Pasiūlė paskaityti taisykles sad.gif Įdėjau neapkarpytą su paaiškinimais:kas ir kur, gal patikės. Laukiu ax.gif

ne aš viena nepatikėjau - visa komisija va taip žiūrėjo blink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti