Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

Sveikos merginos,na visa diena skaitinejau jusu cia pasisakymus,nearelus pasakojimai,mes jau buvom nusprende tuoktis LT nunesem jau pareiskimus,tad ziema grize i LT atsiimsim pareiskimus ir leksim i JAMAIKA clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif tongue.gif tuotktis nusprendem penktadieni ,nes mums daug problemu kyla LT su sveciais ir t.t. norim dviese sau romatikos ir visko visko lotuliukas.gif zadam vasara,rrasem i agentura top travel nieko netraso,tad grize gruodi vaziuosim,man toks klausimas kiek jiems agentura reikia duot inasa pradini,ir ziuri vieni cliper kiti sako top travel geriau ir biski liudna kad reiks laukt ilgai to iteisinimo LT,bet ..
Ar galetumei Lauska atsiust savo nuotraukytes ir aciu uz daug info,padejai ir atsakei i man beveik visus rupimus klausimus,savo butinai atsiusiu, kas nores,nes niekas neatkalbes musu ten vykt ir susituotk.aciu laukiu nesulaukiu....
Atsakyti
pamirsau emaila 4u.gif
virdzzinija@gmail.com
aciu labai labai...is anksto.. ax.gif
Atsakyti
nu va rytoj mes taipat isskrendam 4u.gif ziuresim kaip mum seksis ax.gif
Atsakyti
Mia5 bandziau ziuret,bet man neparode verysad.gif ,na o afrodileles nezinau kur ziuret,o taip noriu verysad.gif help... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pamaiva_ @ 2008 11 23, 23:53)
nu va rytoj mes taipat isskrendam  4u.gif  ziuresim kaip mum seksis ax.gif
thumbup.gif
O TAI NUOSTABIU ISPUDZIU SEKMES BEGALINES...... thumbup.gif FANTASTIKA
Papildyta:
pamaiva a jus per agentura?per kokia?mes galvojam per cliper ar per top travel geriau.... g.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms. Nepykit kad anksciau foto neatsiunciau. Labai laiko neturiu. Nusiunciau lauskai ir onyx. Paprasykit ju, gal jos persius... blush2.gif Kai atlaisvesiu truputi gal daugiau foto persiusiu ax.gif o siaip jei kas idomu tai klauskit, nes net nebezinau ka cia pasakot, nors ir ispudziu begales buvo... wub.gif
Papildyta:
onyx, man kazkodel i tavo pasta neleidzia laisku siusti. g.gif Gal koki kita adresiuka turi?
Atsakyti
QUOTE(tigrriuke @ 2008 11 24, 12:30)
Labas rytas visoms. Nepykit kad anksciau foto neatsiunciau. Labai laiko neturiu. Nusiunciau lauskai ir onyx. Paprasykit ju, gal jos persius... blush2.gif Kai atlaisvesiu truputi gal daugiau foto persiusiu ax.gif o siaip jei kas idomu tai klauskit, nes net nebezinau ka cia pasakot, nors ir ispudziu begales buvo... wub.gif
Papildyta:
onyx, man kazkodel i tavo pasta neleidzia laisku siusti.  g.gif Gal koki kita adresiuka turi?

buk gerute tuo paciu is man imesk foto aukse.rad@gmail.com ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrriuke @ 2008 11 24, 10:30)
onyx, man kazkodel i tavo pasta neleidzia laisku siusti.  g.gif Gal koki kita adresiuka turi?

Tada bandom į migle.jakucionyte@gmail.com g.gif
Atsakyti
nu va issiunciau dar nuotraukyciu, tikiuosi gavot...jei ka domins butent to viesbucio foto, praneskit... ax.gif
Atsakyti
Ui, tigrriuke, nu nuotraukos wub.gif Man įdomu, ar rinkotės mokamas keliones? Jei taip, kurias ir kaip patiko? Dar vienas nekuklus klausimas, kiek pinigų imti svarais Londonui, ir kiek dolerių pačioje saloje išleidote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrriuke @ 2008 11 24, 15:38)
nu va issiunciau dar nuotraukyciu, tikiuosi gavot...jei ka domins butent to viesbucio foto, praneskit... ax.gif

nu nuotraukytes pasakiskos wub.gif , aciu labai uz foto ax.gif, kad jusu gyvenimas butu toks grazus ir siltas kaip sitos nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Tigriuke,nuotraukytės nerealiai gražios. thumbup.gif Kiek sumokėjot už nuotraukytes. pradedu darytis sąrašiuką kiek kam reikės pinigėlių. tikrai labai domintų pačio viešbučio ypač kambario ir ceremonijos nuotraukytės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrriuke @ 2008 11 24, 14:38)

o gal galetum ir man...aciu...astsiusti smile.gif
virdzzinija@gmail.com
Atsakyti