Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

QUOTE(tiesi_linija @ 2008 11 25, 20:56)
O tai ar nuotrauku atsius man kas nors  mastau.gif ir onyx mail'a parasiau, ir tigrriuke zinute su pastu, ale kaip negaunu nieko taip negaunu   huh.gif Atsiuskit kas nors, nu. Gi taip smalsu...  rolleyes.gif

Nežinojau, kad čia tu, šeip galvojau kokia perėjūnė, ko niko neparašei? mad.gif

Jau viskas, persiunčiau, turėjai gaut 3 laiškus. Jei negausi, rėk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onyx: 25 lapkričio 2008 - 21:23
QUOTE(onyx @ 2008 11 25, 21:19)
Nežinojau, kad čia tu, šeip galvojau kokia perėjūnė, ko niko neparašei? mad.gif

Jau viskas, persiunčiau, turėjai gaut 3 laiškus. Jei negausi, rėk mirksiukas.gif

aha, niko neparasiau fool.gif Aciu, onyx notworthy.gif

Bet jau nuotrauku ryskumas, o jau jaunuju grazumas thumbup.gif Nerealiai grazios nuotraukos, visapusiskai wub.gif . Sveikinu dar karta, tigrriuke 4u.gif
Atsakyti
Nu ka merginos laukiam dar nuotraukyciu ir ispudziu is lidzitos ir pumos mirksiukas.gif , jau manau turetu greitu laiku pasirodyti g.gif
Atsakyti
Pamaiva_

Linkiu Jums graziu graziu vestuviu, nuostabiu atostogu ir fantastisko medaus menesiuko wub.gif wub.gif wub.gif

Labai laiksim ispudziu ir aisku, nuotraukyciu bigsmile.gif
Atsakyti
Pamaivai ir grazinukui dideliausios sekmes, geru ispudziu, gero poilsio ir daug daug daug medaus wub.gif vacation1.gif vacation4.gif
Papildyta:
O va cia, kas ketina tuoktis Couples, prisiziurejau visokiausiau vestuviniu fotkiu, prisiskaiciau atsiliepimu ir patarimu del vestuviu

http://www.couples.com/08messageF.htm

Cia forume dalinamasi ispudziais apie vestuves, o kituose dar ivairiausios informacijos ir pasnekesiu apie Couples viesbucius.
Gal kam pravers wink.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Visoms didziausi sveikinimai praejusiu ir busimu vestuviu proga. Atrodo, kad mes vaziuosim vasari i Karibus.

Tik labai sunku apsisprest, i kuria vieta. Turiu keleta klausimu, toms, kurios jau grizo:

1. Kaip smelis prie juros? Ar baltas ar nelabai?smile.gif Ar ten zmones juroje maudesi is viso ar tik baseine? Kaip ivertinote maista.

2.Kas is keliones nepatiko labiausiai (pvz. kambarys, maistas, oras, vis tiek kazkas turejo maziau patikti)

3,Ar keliavot i kitus viesbucius?

4.Ar ten yra problemu su restoranu rezervavimu (pvz. daug zmoniu, todel negauni vietos ten kur nori).

5.Ka is mokamu ir nemokamu paslaugu isbandet?

6.Ar matet kambary kokiu nors vabalu???

7. Ar per daug nenudeget, nes kiek suprantu valgis ir deginimasis ten pagrindines pramogos:)

Buciau dekinga uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauska @ 2008 11 26, 17:38)
Pamaiva_

Linkiu Jums graziu graziu vestuviu, nuostabiu atostogu ir fantastisko medaus menesiuko  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

Labai laiksim ispudziu ir aisku, nuotraukyciu  bigsmile.gif

Lauska
kaip ten pas jus reikaliukai su dok. ar gavote? g.gif
Atsakyti
Bet jau nuotrauku ryskumas, o jau jaunuju grazumas thumbup.gif Nerealiai grazios nuotraukos, visapusiskai wub.gif . Sveikinu dar karta, tigrriuke 4u.gif
[/quote]

Aciu labai uz sveikinmus. Nepyk kad neatsiunciau pati, labai laiko nera blush2.gif gerai kad yra kas uz mane ta darba padare, aciu onyx 4u.gif
foto tai tikrai ryskios, cia fotografo darytos, tai aisku kokybes nera ko lyginti su musu paprastais fotikais ax.gif
Atsakyti
Labukas visoms! Na, ka gi, gyvenu jau atostogu nuotaikomis, neuzilgo teks krautis lagaminus ir man smile.gif . Naktimis dar miegu, reiskia, kad dar rami lotuliukas.gif
aaSTaaa ir tigrriuke, nuosirdziausi sveikinimai, tapus zmonelemis 4u.gif . Labai labai noreciau pamatyti nuotraukeles. Gal kuri (tiesi_linija ar onyx) galetumete man atsiusti r.vitalija@yahoo.com Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
sveikos visos paneles, moterys, busimos zmonos ir jau zmonos blush2.gif

visas sveikinu jau tapusias zmonomis-tikiuosi medus labai saldus nestuke.gif
o gal man dar tik besiruosianciai galetumete atsiusti nuotrauku. Kreipiuosi i aaSTaaa ir tigrriuke, tiesi_linija ar onyx
atsiuskite i deimante.valinciute@gmail.com
Aciu
Atsakyti
Sveikos merginos,
skaitineju jus ne pirma karta, nors dar kazkaip neplanuojam nieko, bet tuoktis Jamaikoje atrodo mintis nuostabi, tik vienas man dalykas nelabai patinka, kad jei nenori skriausti artimuju, tai tada gaunasi dvigubos vestuves, kazkaip nelabai man cia teisingai atrodo, nes daraisi svente sau, bet galu gale dar gaunasi ir svente kaip iprasta pas mus, na kazkaip idomiai...reiktu kazkaip sumastyti geriau, tarkim, artimiausius ten nusigabenti lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, oa gal domejotes kaip krize itakoja kainas siu kelioniu....????As manau, kad turetu kainos turetu buti pigesnes gerokai-tai gal islostumem kas planuojam po nauju metu, ka??? g.gif
Atsakyti