Kai tik istekejau baigesi visi nurodinejimai

Kai vaiku neturejau tai mane labai sunku buvo sureguliuoti
O kai atsirado vaikai, tai tada ir prasidejo reguliavimas visais klausimais

Na, kai reguliuoja, ka daryti tai gal ir nieko gero
Bet kartais pataria ir geru dalyku
Va, pries savaite as supykau ant mamos, kad liepe vezt vaika tevu, kai man paskaitos (kad jis neguletu lovoj ir alucio nesugalvotu gert)
Na, as uzpykau, kad ji tai sake prie musu - ta prasme teva auklejo. Siandien nuvaziavom pas ja i darba, tai vargse skundesi kad tevas negeras - ir brolius ir ja sokdino
Ir tikrai nemeluoja - taip pagailo jos, pasijutau tokia bjaurybe, kad savaite neaplankiau
Ji net pas gydytojus laiko neturi nueit, uosviai (tevo tevai) sh... pastoviai mala.
Myliu as savo mama labai. Todel gal kartais geriau paklausyti, ka sako daryti, o padaryti kaip patiems atrodo geriau
Aisku, geriau gyventi atskirai
Daug prirasiau, gal ir ne i tema truputi, bet ... gal suprasit.

Va, pries savaite as supykau ant mamos, kad liepe vezt vaika tevu, kai man paskaitos (kad jis neguletu lovoj ir alucio nesugalvotu gert)

Myliu as savo mama labai. Todel gal kartais geriau paklausyti, ka sako daryti, o padaryti kaip patiems atrodo geriau

Daug prirasiau, gal ir ne i tema truputi, bet ... gal suprasit.
Siaip sakoma,kad dukteru ir mamu santykiai po dukters gimdymo labai pasitaiso. Gal ir tiesa,nes isties su mama pradejau labai gerai sutarti ir jos patarimu isklausau. Negaliu skustis,kad kisasi i gyvenima.Netgi prasyti kartais reikia

Mano mama yra pati geriausia
. Ji ne is tolo neprimena "bobos". Ji jauna- jai 50 m., turi tris suaugusius ir seimas sukurusius vaikus. Ji siuolaikiska. Ji apsiskaiciusi, idomi pasnekove. Ji maloni ir mandagi. Ji istikima. Ji isdidi. Garbinga. Palaikanti. Jautri. Moteriska. Visada pasitempusi, grazi, besirupinanti savimi. Ji issilavinusi- baigusi chorini dirigavima bei bibliotekininkyste. Darbas bibliotekoje jai labai patiko, taciau del seimos ir sveikatos dirbo neilgai, jau pora desimciu metu ji namu seimininke. Jos namai ispudingi. Ji nesupranta, kaip zmones gali gyventi skurdzioje apleistoje buityje, nes svara ir tvarka nieko nekainuoja. Dar ji sako: pasodinkit mane ant akmens, as ji ispiesiu, ant jo gele uzauginsiu. Ir tai tiesa. Ji labai myli savo seima. Prie sergancio vyro dienom-naktim budejusi kelis menesius, ji labai palaikanti visuose jo darbuose ir polekiuose. Pasiaukojanti. Ji labai myli savo vaikus. Is visu jegu stengiasi nesikisti i ju asmeninius gyvenimus. Tik kartais, kai nebeislaiko, duoda pastabas musu antroms pusems, tuo uzsitraukdama didele ju nemalone, taciau labai nepergyvena- bene tik jos vaikams macytu
.
Kaip mes sutariam? Ivairiai. Buna, kad labai susigincijam, susipykstam. Buna, kad plepam telefonu valanda, ir vis negana. Mes skirtingos. Abi su onorais. Galbut net savotiskai konkuruojam
.
Musu santykiai nesumeluoti, nesuvaidinti. Dziaugiuosi tokia mama.

Kaip mes sutariam? Ivairiai. Buna, kad labai susigincijam, susipykstam. Buna, kad plepam telefonu valanda, ir vis negana. Mes skirtingos. Abi su onorais. Galbut net savotiskai konkuruojam

Musu santykiai nesumeluoti, nesuvaidinti. Dziaugiuosi tokia mama.
Man mama, visu pirma drauge, kuriai galiu issipasakoti viska ir visada busiu suprasta, niekada nesijausiu atstumta. Turiu pacia geriausia mama
.

QUOTE (norge @ 2004 03 03, 13:09) |
Mano mama yra pati geriausia ![]() ![]() Kaip mes sutariam? Ivairiai. Buna, kad labai susigincijam, susipykstam. Buna, kad plepam telefonu valanda, ir vis negana. Mes skirtingos. Abi su onorais. Galbut net savotiskai konkuruojam ![]() Musu santykiai nesumeluoti, nesuvaidinti. Dziaugiuosi tokia mama. |

Smagu be galo skaityti tokius zodzius apie motina.
Mano mama labai tolerantiska, kartais ji atsargiai bando ka nors patarti man, bet jau man spresti, priimti tai ar ne

Kartais mes susipykstame, bet, itariu, daugiau del mano budo, as juk jautis, su savo nuomone, kuria labai sunkiai galiu pakeisti

Nu aš tai pavarysiu dabar
Nors ištekėjusi esu jau beveik 8metus, ji vistiek nuolat mane kontroliuoja, kaip jau rašiau kitoj temoj, ji yra žmogus-vampyras
Kiekvienam žingsny dėl visko aš turiu jai atsiskaitinėti - visa laimė, kad gyvenam per 80km viena nuo kitos, tai nuolat tenka išsisukinėti ir meluoti (o tai - patikėkit nėra labai malonu).ji bando man vadovauti visame kame ir vaikų auklėjime (pati nei manęs nei sesers neaugino, vos mums gimus išėjo į darbą, mus močiutė užaugino) ir santuokiniame gyvenime ir dėl darbo, na žodžiu visur....
Dar iš vaikystės pamenu, kad mamos grįžimo iš darbo laukdavau su baime, nes bijodavau, kad vėl kas nors užklius, ar tai nesutvarkyta kas ar tai valgyt nepagaminta ir t.t. ir pan. O ir po šiai dienai aš jos tikrąja ta žodžio prasme BIJAU
, visa laimė, kad vyrą turiu tokį, kuris jai nenusileidžia. Tačiau šiuo atveju yra dar blogiau tai, kad kas kartą ji man girdint jį kritikuoja, aiškina, koks jis nesupratingas, chamas ir t.t.
Matydama, kad aš bandau "nutraukti pavadėlį", griebiasi šantažo, o aš, durnelė, ir vėl išsigąstu. Pvz. Valentadienio savaitgalį, užsimanė, kad trūks-plyš nuvažiuotume pas juos, atseit malkas pjaus - talkos reikia, nu aš nematydama kitos išeities vėl "pripūčiau arabų" tipo mums reikia eiti į gimtadienį, į įkurtuves ar dar kur nors, tai eilinį kartą pareiškė: "na žinoma, jums draugų baliai DAUG svarbiau nei tėvai"
Ir tokių pavyzdžių ne vieną dešimtį galėčiau parašyti....
Tiesą sakant jau ne kartą dėl santykių su mama, tiksliau dėl nesveikos baimės ketinau kreiptis į psichologą, ale vis atidėlioju

Nors ištekėjusi esu jau beveik 8metus, ji vistiek nuolat mane kontroliuoja, kaip jau rašiau kitoj temoj, ji yra žmogus-vampyras

Dar iš vaikystės pamenu, kad mamos grįžimo iš darbo laukdavau su baime, nes bijodavau, kad vėl kas nors užklius, ar tai nesutvarkyta kas ar tai valgyt nepagaminta ir t.t. ir pan. O ir po šiai dienai aš jos tikrąja ta žodžio prasme BIJAU

Matydama, kad aš bandau "nutraukti pavadėlį", griebiasi šantažo, o aš, durnelė, ir vėl išsigąstu. Pvz. Valentadienio savaitgalį, užsimanė, kad trūks-plyš nuvažiuotume pas juos, atseit malkas pjaus - talkos reikia, nu aš nematydama kitos išeities vėl "pripūčiau arabų" tipo mums reikia eiti į gimtadienį, į įkurtuves ar dar kur nors, tai eilinį kartą pareiškė: "na žinoma, jums draugų baliai DAUG svarbiau nei tėvai"

Ir tokių pavyzdžių ne vieną dešimtį galėčiau parašyti....
Tiesą sakant jau ne kartą dėl santykių su mama, tiksliau dėl nesveikos baimės ketinau kreiptis į psichologą, ale vis atidėlioju

O man mano mama - tai yra viskas 
Ji irgi yra pakankamai jauna - jai 50 m. bet as niekam neleidziu jos blogu zodziu pamineti, na, aisku, ji irgi kai istekejau - patarineja ka ir kaip geriau daryti, bet man tai yra nenurodinejimas, o tiesiog patarimai
Man labai patiko Norges zodziai, apibudinant savo mama
Man irgi mano mama yra geriausia, nuostabiausia, paciu paciausia - ji juk mano mama
Nors aisku kartais ir susipykstam, bet paskui negaliu ramiai miegoti, is karto skambinu ir puolu taikytis
Ir net mano vyras zino, kad man mano tevai yra sventas reikalas, todel stengiasi apie juos blogai nesneketi (bo is karto susipyksim) nors jam kaip jis sako - pasiseke su uosviais

Ji irgi yra pakankamai jauna - jai 50 m. bet as niekam neleidziu jos blogu zodziu pamineti, na, aisku, ji irgi kai istekejau - patarineja ka ir kaip geriau daryti, bet man tai yra nenurodinejimas, o tiesiog patarimai

Man labai patiko Norges zodziai, apibudinant savo mama

Man irgi mano mama yra geriausia, nuostabiausia, paciu paciausia - ji juk mano mama

Nors aisku kartais ir susipykstam, bet paskui negaliu ramiai miegoti, is karto skambinu ir puolu taikytis

Ir net mano vyras zino, kad man mano tevai yra sventas reikalas, todel stengiasi apie juos blogai nesneketi (bo is karto susipyksim) nors jam kaip jis sako - pasiseke su uosviais