Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų santykiai su motinomis

Kaip Jums sekasi sutarti su savo motinomis ir apskritai su tevais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julyte: 08 kovo 2004 - 14:28
Kai tik istekejau baigesi visi nurodinejimai clap_1.gif
Atsakyti
Kai vaiku neturejau tai mane labai sunku buvo sureguliuoti laugh.gif O kai atsirado vaikai, tai tada ir prasidejo reguliavimas visais klausimais ohmy.gif
Atsakyti
Na, kai reguliuoja, ka daryti tai gal ir nieko gero unsure.gif g.gif Bet kartais pataria ir geru dalyku rolleyes.gif
Va, pries savaite as supykau ant mamos, kad liepe vezt vaika tevu, kai man paskaitos (kad jis neguletu lovoj ir alucio nesugalvotu gert) unsure.gif Na, as uzpykau, kad ji tai sake prie musu - ta prasme teva auklejo. Siandien nuvaziavom pas ja i darba, tai vargse skundesi kad tevas negeras - ir brolius ir ja sokdino mad.gif Ir tikrai nemeluoja - taip pagailo jos, pasijutau tokia bjaurybe, kad savaite neaplankiau doh.gif doh.gif doh.gif Ji net pas gydytojus laiko neturi nueit, uosviai (tevo tevai) sh... pastoviai mala.
Myliu as savo mama labai. Todel gal kartais geriau paklausyti, ka sako daryti, o padaryti kaip patiems atrodo geriau unsure.gif rolleyes.gif Aisku, geriau gyventi atskirai wink.gif
Daug prirasiau, gal ir ne i tema truputi, bet ... gal suprasit.
Atsakyti
Siaip sakoma,kad dukteru ir mamu santykiai po dukters gimdymo labai pasitaiso. Gal ir tiesa,nes isties su mama pradejau labai gerai sutarti ir jos patarimu isklausau. Negaliu skustis,kad kisasi i gyvenima.Netgi prasyti kartais reikia wink.gif
Atsakyti
Mano mama yra pati geriausia smile.gif . Ji ne is tolo neprimena "bobos". Ji jauna- jai 50 m., turi tris suaugusius ir seimas sukurusius vaikus. Ji siuolaikiska. Ji apsiskaiciusi, idomi pasnekove. Ji maloni ir mandagi. Ji istikima. Ji isdidi. Garbinga. Palaikanti. Jautri. Moteriska. Visada pasitempusi, grazi, besirupinanti savimi. Ji issilavinusi- baigusi chorini dirigavima bei bibliotekininkyste. Darbas bibliotekoje jai labai patiko, taciau del seimos ir sveikatos dirbo neilgai, jau pora desimciu metu ji namu seimininke. Jos namai ispudingi. Ji nesupranta, kaip zmones gali gyventi skurdzioje apleistoje buityje, nes svara ir tvarka nieko nekainuoja. Dar ji sako: pasodinkit mane ant akmens, as ji ispiesiu, ant jo gele uzauginsiu. Ir tai tiesa. Ji labai myli savo seima. Prie sergancio vyro dienom-naktim budejusi kelis menesius, ji labai palaikanti visuose jo darbuose ir polekiuose. Pasiaukojanti. Ji labai myli savo vaikus. Is visu jegu stengiasi nesikisti i ju asmeninius gyvenimus. Tik kartais, kai nebeislaiko, duoda pastabas musu antroms pusems, tuo uzsitraukdama didele ju nemalone, taciau labai nepergyvena- bene tik jos vaikams macytu biggrin.gif .

Kaip mes sutariam? Ivairiai. Buna, kad labai susigincijam, susipykstam. Buna, kad plepam telefonu valanda, ir vis negana. Mes skirtingos. Abi su onorais. Galbut net savotiskai konkuruojam rolleyes.gif .

Musu santykiai nesumeluoti, nesuvaidinti. Dziaugiuosi tokia mama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 03 kovo 2004 - 13:39
Per si savaitgali ypatingai stipriai suvokiau tai, kokie brangus yra man mano tevai... Reikia juos branginti tokius, kokie jie yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julyte: 08 kovo 2004 - 14:28
Man mama, visu pirma drauge, kuriai galiu issipasakoti viska ir visada busiu suprasta, niekada nesijausiu atstumta. Turiu pacia geriausia mama thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 03 03, 13:09)
Mano mama yra pati geriausia smile.gif . Ji ne is tolo neprimena "bobos". Ji jauna- jai 50 m., turi tris suaugusius ir seimas sukurusius vaikus. Ji siuolaikiska. Ji apsiskaiciusi, idomi pasnekove. Ji maloni ir mandagi. Ji istikima. Palaikanti. Jautri. Visada pasitempusi, grazi, besirupinanti savimi. Ji issilavinusi- baigusi aukstesniaja muzikos mokykla-chorini dirigavima, bei aukstaja- bibliotekininkyste. Darbas bibliotekoje jai labai patiko, taciau del seimos ir sveikatos dirbo neilgai, jau pora desimciu metu ji namu seimininke. Jos namai ispudingi. Ji nesupranta, kaip zmones gali gyventi skurdzioje apleistoje buityje, nes svara ir tvarka nieko nekainuoja. Dar ji sako: pasodinkit mane ant akmens, as ji ispiesiu, ant jo gele uzauginsiu. Ir tai tiesa. Ji labai myli savo seima. Prie sergancio vyro dienom-naktim budejusi kelis menesius, ji labai palaikanti visuose jo darbuose ir polekiuose. Pasiaukojanti. Ji labai myli savo vaikus. Is visu jegu stengiasi nesikisti i ju asmeninius gyvenimus. Tik kartais, kai nebeislaiko, duoda pastabas musu antroms pusems, tuo uzsitraukdama didele ju nemalone, taciau labai nepergyvena- bene tik jos vaikams macytu biggrin.gif .

Kaip mes sutariam? Ivairiai. Buna, kad labai susigincijam, susipykstam. Buna, kad plepam telefonu valanda, ir vis negana. Mes skirtingos. Abi su onorais. Galbut net savotiskai konkuruojam rolleyes.gif .

Musu santykiai nesumeluoti, nesuvaidinti. Dziaugiuosi tokia mama.

clap.gif clap.gif clap.gif
Smagu be galo skaityti tokius zodzius apie motina.

Mano mama labai tolerantiska, kartais ji atsargiai bando ka nors patarti man, bet jau man spresti, priimti tai ar ne rolleyes.gif . Niekada negirdejau jokiu pykciu, rietenu, nepritarimo ar dar ko. Kai gyvendavau toli nuo jos, uzsienyje, visada labai rupedavo, kaip ten jai, stengdavausi prablaskyti jos kasdienybe ne tik laiskais, bet ir meilais, skambuciais, siuntinukais ir t.t. Juolab, kad as esu vienturte.
Kartais mes susipykstame, bet, itariu, daugiau del mano budo, as juk jautis, su savo nuomone, kuria labai sunkiai galiu pakeisti laugh.gif....
Atsakyti
Nu aš tai pavarysiu dabar mad.gif
Nors ištekėjusi esu jau beveik 8metus, ji vistiek nuolat mane kontroliuoja, kaip jau rašiau kitoj temoj, ji yra žmogus-vampyras sad.gif Kiekvienam žingsny dėl visko aš turiu jai atsiskaitinėti - visa laimė, kad gyvenam per 80km viena nuo kitos, tai nuolat tenka išsisukinėti ir meluoti (o tai - patikėkit nėra labai malonu).ji bando man vadovauti visame kame ir vaikų auklėjime (pati nei manęs nei sesers neaugino, vos mums gimus išėjo į darbą, mus močiutė užaugino) ir santuokiniame gyvenime ir dėl darbo, na žodžiu visur....
Dar iš vaikystės pamenu, kad mamos grįžimo iš darbo laukdavau su baime, nes bijodavau, kad vėl kas nors užklius, ar tai nesutvarkyta kas ar tai valgyt nepagaminta ir t.t. ir pan. O ir po šiai dienai aš jos tikrąja ta žodžio prasme BIJAU huh.gif , visa laimė, kad vyrą turiu tokį, kuris jai nenusileidžia. Tačiau šiuo atveju yra dar blogiau tai, kad kas kartą ji man girdint jį kritikuoja, aiškina, koks jis nesupratingas, chamas ir t.t.
Matydama, kad aš bandau "nutraukti pavadėlį", griebiasi šantažo, o aš, durnelė, ir vėl išsigąstu. Pvz. Valentadienio savaitgalį, užsimanė, kad trūks-plyš nuvažiuotume pas juos, atseit malkas pjaus - talkos reikia, nu aš nematydama kitos išeities vėl "pripūčiau arabų" tipo mums reikia eiti į gimtadienį, į įkurtuves ar dar kur nors, tai eilinį kartą pareiškė: "na žinoma, jums draugų baliai DAUG svarbiau nei tėvai" ohmy.gif mad.gif
Ir tokių pavyzdžių ne vieną dešimtį galėčiau parašyti....
Tiesą sakant jau ne kartą dėl santykių su mama, tiksliau dėl nesveikos baimės ketinau kreiptis į psichologą, ale vis atidėlioju g.gif
Atsakyti
Per si savaitgali ypatingai stipriai suvokiau tai, kokie brangus yra man mano tevai... Reikia juos branginti tokius, kokie jie yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julyte: 08 kovo 2004 - 14:29
O man mano mama - tai yra viskas smile.gif
Ji irgi yra pakankamai jauna - jai 50 m. bet as niekam neleidziu jos blogu zodziu pamineti, na, aisku, ji irgi kai istekejau - patarineja ka ir kaip geriau daryti, bet man tai yra nenurodinejimas, o tiesiog patarimai wink.gif
Man labai patiko Norges zodziai, apibudinant savo mama thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man irgi mano mama yra geriausia, nuostabiausia, paciu paciausia - ji juk mano mama heart.gif
Nors aisku kartais ir susipykstam, bet paskui negaliu ramiai miegoti, is karto skambinu ir puolu taikytis biggrin.gif
Ir net mano vyras zino, kad man mano tevai yra sventas reikalas, todel stengiasi apie juos blogai nesneketi (bo is karto susipyksim) nors jam kaip jis sako - pasiseke su uosviais thumbup.gif
Atsakyti