Sveiki , mano vyras ir dvinys Papildyta: bet kažkodėl taip jau visiškai pasakyti kaip visi čia gerai tai negaliu. Esu mergele nežinau gal kam yra panaši situacija ,bet kažkaip mums sunkai sekasi, kartu jau 4m
Sveiki , mano vyras ir dvinys Papildyta:
bet kažkodėl taip jau visiškai pasakyti kaip visi čia gerai tai negaliu. Esu mergele nežinau gal kam yra panaši situacija ,bet kažkaip mums sunkai sekasi, kartu jau 4m
Taigi visur rasoma,kad Dvyniui blogiausias pasirinkimas- Mergeles zenklo atstovas,tad nesistebekite,kad sunkiai sekasi sutarti:) Nors mano mama Mergele,o patevis- Dvynys ir kartu jau 13lika metu,bet oj mamytei reikejo pavargti,kol apsigludino jie kampus,kol surimtejo jis. Seip dabar viskas jau lyg ir gerai,mama(Mergele) labai priekabi prie smulkmenu,jai visos problemos atrodo dideles,o patevis nerupestingas,ta prasme,kad viska moka paversti juokais,todel isvengiama daug konfliktu. Bet zinau,kas mano mama nervina- jo skubejimas visur ir impulsyvumas(kalbant apie bizni,per greit priimami sprendimai kartais daug kainuoja). O mama ji erzina del savo pedantiskumo ir perdeto jausmingumo,jautrumo.
o as kiek pazystu dviniu tai kalba nesustodami....tai dabar galvoju ar cia as iraplink mane kiti dvyniai toke,ar visi...du dvyniai vienoj vietoj sunkiai susikalba.. abiem plepet norisi...o klausytis niekam...