
visokių čia receptėlių prisiskaičiau, tad noriu pateikti ir savąjį senai išbandytą.
Tai sūdyti lašinukai -dzūkiškai

Perkame grynus, tai bus nugariniai lašinukai. Pvz: 1kg lašinukų reikės 1-2 galvutės česnako, 1 valg. šaukšto stambiai maltų tik kvep. pipirų ir 3-4 geras saujas druskos( jos niekada nebus per daug)
Šituo mišiniu gerai įtriname lašinukus (supjaustytus maždaug po 0,5 kg.) ir pavartydamos laikome tamsioje patalpoje kokias tris savaites.Po to lašinukus nuplauname, nusausiname ir dedame į maišelius ir į šaldiklį. Dar nepakenktų, kad įdėtume šviežiai pjaustyto česnako ir kvep. pipiro. Kas nemėgsta rūkytų arba nesveika, tai manu turėtų patikti. Skanaus
