Įkraunama...
Įkraunama...

Agorafobija

na sveikutes, kaip sekasi, matau vis dar senu veidu, gaila, kad nepasveikstate sad.gif
pirma karta db po ilgo laiko prisedau cia smile.gif taigi issigydziau galutinai PA, stipriai nieko nedariau, tiesiog pasveikau savaime, pajutau, akd persiverciau per save ir nebereikia gerti vaistuku smile.gif
del to esu labai laiminga, be to planuojam leliuka su vyru, tai isvis dziaugsmas...linkiu ir jums viso ko geriausio smile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
faina , manau meile seima tai yra tas ramstis smile.gif didelis ramstis , o va vienisam zmogui daug sunkiau viska iveikti .....
Atsakyti
faina , manau meile seima tai yra tas ramstis smile.gif didelis ramstis , o va vienisam zmogui daug sunkiau viska iveikti .....
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Džiaugiuosi Gintek, kad tau viskas gerėja thumbup.gif Skaitau ktų panikuojančių istorijas ir su liūdesiu, baime matau, kad kitoms negerėja metų metus...
Man PA prasidėjo pernai pavasarį, jau pusmetį nesikartoja...Ši liga mane privertė pažvelgti į save, savo poreikius, skirti sau ir šeimai daugiau dėmesio... Taigi, tai nėra taip blogai. Aš taip manau, kad kiekviena liga yra skirta mus kažko tai išmokyti, kažką tai suprast ir keisti gyvenime. Aš stengiausi su ja susidraugauti, jos nebijoti. Ir man pavyko... rolleyes.gif
Gal dar kada nors ir užpanikuosiu, o anksčiau būdavo po tris, keturias PA per dieną doh.gif
Tačiau stenkimės nepasiduoti drinks_cheers.gif ir džiaugtis tokiu gyvenimu, kokio nusipelnėme ar koks mums skirtas...
Atsakyti
ar kokį pasirinkome (nesąmoningai) ax.gif Padariau išvadą, kad man tų PA tuo gyvenimo momentu reikėjo...kad sustočiau, atsikvėpčiau ir viską permąstyčiau. Kol kas dabar man ir mano organizmui PA nereikalingos ir nesirodo lotuliukas.gif
Man labai svarbu įžvelgti kažkokią tai naudą ar gyvenimo pamoką visur wub.gif
Dėkoju bitei Majai už svarbią ir įdomią informaciją, kuri neliko nepastebėta ...
Visoms linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lanėja: 19 balandžio 2009 - 18:23
Laneja, man viskas tas pats buvo kaip tau smile.gif
identiska. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2009 04 18, 21:47)
na sveikutes, kaip sekasi, matau vis dar senu veidu, gaila, kad nepasveikstate sad.gif
pirma karta db po ilgo laiko prisedau cia smile.gif taigi issigydziau galutinai PA, stipriai nieko nedariau, tiesiog pasveikau savaime, pajutau, akd persiverciau per save ir nebereikia gerti vaistuku smile.gif
del to esu labai laiminga, be to planuojam leliuka su vyru, tai isvis dziaugsmas...linkiu ir jums viso ko geriausio smile.gif thumbup.gif  drinks_cheers.gif

clap.gif smagu, kad pasisakei, kad pavyko atsikratyti tu nelemtu PA smile.gif ir visai nesvarbu kaip - svarbu, zinoti, kad imanoma - pirmiausia nors kitu pavyzdziu. Viso ko geriausio ir tau 4u.gif bye1.gif
Atsakyti
Labutis, visoms, vis reciau ir reciau uzsuku i si skyrely,nors buvau nuolatine jo skaitytoja, labai dziugu , kad kai kurios jau visiskai pasveiko thumbup.gif , as ir bevek nebeturiu PA, uzeina koks nemalonus pojutis, nuraminu save , kad viskas gerai ir pagereja smile.gif .Pradejau lankyt psichoterapijos uzsiemimus, bandysiu ir xanax atsisakyti smile.gif .Namuose turiu du mazus vaikus sunely ir suniuka, tad nebera ir laiko panikuoti smile.gif
Atsakyti
Sveikinuosi skaudžioje sau temoje, kaip ir daugelis čia, tikriausiai unsure.gif
Tikrai, prisipažinsiu, neskaičiau temutės, bet noriu paklausti, gal kas turės man atsakymą ir pasidalins unsure.gif Matau, minite vaistus xanax - kažin, ar teisybė, kad bromazepamas yra stipresni g.gif
Atsakyti
taip jie yra stipresni, nors abu ir tie ir tie yraraminantys...geriau jua viskas apseitu be vaistuku, man kartais dar uzeina toks lengvas silpnumas, nors vaistuku as negeriu, tokiu momentu isgeriu alaus stikline ir kaip naujai gimusi einu galva iskelusi pirmyn biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2009 04 22, 17:24)
taip jie yra stipresni, nors abu ir tie ir tie yraraminantys...geriau jua viskas apseitu be vaistuku, man kartais dar uzeina toks lengvas silpnumas, nors vaistuku as negeriu, tokiu momentu isgeriu alaus stikline ir kaip naujai gimusi einu galva iskelusi pirmyn  biggrin.gif  4u.gif

Gaila, kad trumpalaikis tas poveikis toks smile.gif
Aš nesuprantu, kodėl bromazepamas atrodo, manęs neveikia, tai ir gyvenu su ta baisia būsena verysad.gif Gal todėl, kad tik pradėjau vartoti, bet, kad, atrodo, po pirmo karto net akyse prašviesėjo, o dabar nieko verysad.gif
Atsakyti
kiek tu laiko juos geri, as geriau apie 4 men antidepresantus ir raminancius, kol pradejo viskas gereti...jei paskyre gydytojas tau situos vaistukus tai ir gerk, o jei blogai labai jautiesi, tai tarkis su gyd kad didintu doze, jau geriau gerti vaistukus, bet gyventi pilnaverti gyvenima, nebijoti iseiti is namu smile.gif sekmes ir stiprybes tau ir visoms smile.gif 4u.gif
Atsakyti