Labai noreciau ir as save nuraminti,bet nesuprantu kas cia yra -visa savaite klaikiai svaigsta galva o momentais ir skausmas nerealus.Geriu jonazole ir taip jau viskas buvo gerai,kad kazkuriuo metu jau nebegeriau ,tai kai dave galvos svaigimas tai is proto varo.Gal cia visgi PA.O taip jau buvo gerai,ramu ir se kad nori.
QUOTE(xxx37 @ 2009 03 30, 16:15)
Labai noreciau ir as save nuraminti,bet nesuprantu kas cia yra -visa savaite klaikiai svaigsta galva o momentais ir skausmas nerealus.Geriu jonazole ir taip jau viskas buvo gerai,kad kazkuriuo metu jau nebegeriau ,tai kai dave galvos svaigimas tai is proto varo.Gal cia visgi PA.O taip jau buvo gerai,ramu ir se kad nori.
Labutis, pabandyk negalvot apie svaigima, tiesiog stenkis ramint, kad viskas gerai, tai nerviskai , del skausmo nusipirk menovasino spirito ir imasazuok i skaudama vieta, tai i tampos tipo galvos skausmas ir turetu praeiti

QUOTE(xxx37 @ 2009 03 30, 17:15)

Nesu neurologė, bet galvos skaumas yra galvos skausmas

Labutis, na taip tai tiesa, galvos skausmo ir svaigimo yra begales priezasciu, tai ir kraujospudis, anemija, kraujotakos sutrikimas, bet gali buti ir ytampos tipo galvos skausmai.
Kalbu is patirties, man labai skaudedavo galva, net akis ir pykindavo, paskui prasidejo sukimasis aplink savo asy, tada bangavimai, apejau visus gyditojus, net angiografini tyrima pasidariau, bet atsakymai visur tie patys -nerviniu pagrindu.
Taigi geriu xanax ir stengiuosi nekreipti demesio, beje galvos skausmus jau pamirsau, na retkarciais prisimenu, kai labai pavargstu ar neissimiegu, vis tik mazas vaikas.
Kalbu is patirties, man labai skaudedavo galva, net akis ir pykindavo, paskui prasidejo sukimasis aplink savo asy, tada bangavimai, apejau visus gyditojus, net angiografini tyrima pasidariau, bet atsakymai visur tie patys -nerviniu pagrindu.
Taigi geriu xanax ir stengiuosi nekreipti demesio, beje galvos skausmus jau pamirsau, na retkarciais prisimenu, kai labai pavargstu ar neissimiegu, vis tik mazas vaikas.
Seniai aš čia bebuvau
Šiek tiek geriau jaučiuos, tai ir nenorėjau visko prisiminti
Pas psichologą vaikštau nuo gegužės. Nuo naujų metų einu į grupinę terapiją. Pradžioj sėdėdavau ir galvodavau - kokio velnio
Jų visų bėdos man vienodai, man svarbu aš. Noriu pati pasveikti, o ne juos gydyti
net buvo pablogėję. Mat pamačiau, kad žmonės jau po kelis metus bando atsikratyti tų nerimų, geria vaistus, net gulasi į psiciatrines
Po to praėjau kitaip viską matyt. Aha, jiems irgi sunku, bet juk nenumirė dar, neišprotėjo
PA, tfu tfu tfu, nebėra man. Tik tokie silpnesnieji simptomai. Įtampos galvos skausmai, tirpstantis liežuvis, galvos svaigimas, užgulančios ausys, dūrimas širdyje. Labai vargina ta tokia pastovi būsena
Atisakiau xanaxo. Jokių vaistų nevartoju išskyrus nuo aukšto kraujospūdžio. Čia jau negaliu nieko padaryt.
Mes planuojam kūdykėlį
Bet... vis aš nepasiduodu tam. Vis išsigąstu - kaip aš tokia išnešiosiu? Labai bijau. Nes ir su pirma dukryte daug vargau iš ligoninių neišlindau
O tuomet dar ir PA nebuvo...

Pas psichologą vaikštau nuo gegužės. Nuo naujų metų einu į grupinę terapiją. Pradžioj sėdėdavau ir galvodavau - kokio velnio

PA, tfu tfu tfu, nebėra man. Tik tokie silpnesnieji simptomai. Įtampos galvos skausmai, tirpstantis liežuvis, galvos svaigimas, užgulančios ausys, dūrimas širdyje. Labai vargina ta tokia pastovi būsena

Mes planuojam kūdykėlį

QUOTE(vovere74 @ 2009 03 31, 11:39)
Seniai aš čia bebuvau
Šiek tiek geriau jaučiuos, tai ir nenorėjau visko prisiminti
Jų visų bėdos man vienodai, man svarbu aš. Noriu pati pasveikti, o ne juos gydyti
net buvo pablogėję. Mat pamačiau, kad žmonės jau po kelis metus bando atsikratyti tų nerimų, geria vaistus, net gulasi į psiciatrines
Po to praėjau kitaip viską matyt. Aha, jiems irgi sunku, bet juk nenumirė dar, neišprotėjo
Atisakiau xanaxo. Jokių vaistų nevartoju išskyrus nuo aukšto kraujospūdžio. Čia jau negaliu nieko padaryt.
Mes planuojam kūdykėlį
Bet... vis aš nepasiduodu tam. Vis išsigąstu - kaip aš tokia išnešiosiu? Labai bijau. Nes ir su pirma dukryte daug vargau iš ligoninių neišlindau
O tuomet dar ir PA nebuvo...

Mes planuojam kūdykėlį

Labutis, sveikinu, kad jau gereja ir kad planuoji kudikely

saunuole, vovere74
salin vaistukus, viskas bus gerai. as pas endokrinologe kai ejau skydliaukes tirtis, prasitariau apie PA - jinai sako, zinau, man irgi buvo, kol nepagimdziau
ir visi siulo gimdyt - nes tada dingsta visokios pasalines baimes, mintys ir kitokios nesamones

QUOTE(truth @ 2009 03 31, 13:56)
saunuole, vovere74
salin vaistukus, viskas bus gerai. as pas endokrinologe kai ejau skydliaukes tirtis, prasitariau apie PA - jinai sako, zinau, man irgi buvo, kol nepagimdziau
ir visi siulo gimdyt - nes tada dingsta visokios pasalines baimes, mintys ir kitokios nesamones 

bet su fiziologiniais sutrikimais taip jau yra, kad tam tikros sveikatos problemos gali tapti padidėjusio nerimo fiziologiniu šaltiniu: skydliaukės sutrikimai, širdies vožtuvo proliapsusas (ar kaip ten jis vadinasi

QUOTE(biteMaja99 @ 2009 04 01, 08:53)

as asmeniskai ir pati manau, kad man jau laikrodukas "tiksi" ir gal jau tiek samoningai tiek nesamoningai del to nerimauju.

QUOTE(biteMaja99 @ 2009 03 31, 10:01)

Nesu neurologė, bet galvos skaumas yra galvos skausmas

Taip zinoma sutinku pilnai su tavim,ir neesi bjauri,o rasai kaip yra.Dabar jau tikrai zinau kas yra PA ir dabar prie galvos svaigimu sito viso bukieto simptomu nebuvo,tik tiek kad ta sirdele dauzosi labai daznai ir tas svaigimas stipresnis kokioj patalpoj ,na parduotuvej.tada atrodo,kad tuoj nugriusiu ir sirdis atrodo issoks ,bet ne per gerkle.Idomiausia ,kad tarsi buvo viskas gerai ir nebegeriau savo jonazoles ir tarsi sutapimas ,kad nebegeriu,kitas dalykas kaklo ostechondroze ,kas irgi gali duoti galvos skausmus ir sukimus ,plius prie tokio oro kai debesys kabo,man irgi ne kas .Tai va trys var.,o kas yra is tiesu sunku pasakyt.Pas psichologus neesu buvus ,bet tokie parduotuviniai svaigimai

Papildyta:
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 03 30, 22:01)
Labutis, pabandyk negalvot apie svaigima, tiesiog stenkis ramint, kad viskas gerai, tai nerviskai , del skausmo nusipirk menovasino spirito ir imasazuok i skaudama vieta, tai i tampos tipo galvos skausmas ir turetu praeiti

Stengiuosi is paskutiniuju

dekui mergaites uz patarimus

priminei maximos naktini ispardavima
kai paziurejau vaizdeli, tai ten ir sveiku nervu zmogeliui panika galejo laisvai kilti

Labutis visoms
Man kol kas PA nesikartoja, tik jei pajuntu, kad žemė kartais pasiūbuoja ar iš ryto lyg tai vaizdai dvigubėja, tai jaučiu nerimą...(tokie simptomai man nuo kaklo osteochondrozės)
Bet pradėjau atskirti, kad galvos svaigimas ir nerimas vis dėlto yra skirtingi dalykai. Nors nerimas sustiprina galvos svaigimą, o galvos svaigimas nerimą....Taigi, bet kokiu atveju stengiuosi susitaikyti su savo liga ir mažiau nerimauti
Sveikinu Voverę, atkakliai bandančią viską įveikti ir dar planuojančią vaikutį
Niekada negali žinoti, o gal streso sumažės, nes nereikės eiti į darbą...Aš tai per tuos metus, kai auginau vaiką, buvau atsigavusi...Nors man psichologo konsultacijos jau nuo paauglystės tikrai nebūtų pakenkę, o padėję...Bet...sulaikydavo tai, kad norėjau atrodyti normali, kad niekas nežinotų, jog turiu problemų.Dabar galiu drąsiai apie daug ką kalbėti...O tuomet jaučiausi nesaugiai, visgi norint spręsti savo emocines problemas reikia drąsos.

Sveikinu Voverę, atkakliai bandančią viską įveikti ir dar planuojančią vaikutį