QUOTE(MadCost @ 2009 10 28, 18:50)
simuliaa na as asmeniskai geriau zoloft'a ir fluankxol'i, nes pas mane yra depresija su afektiniais sutrikimais. Atsimenu pati kai pries 7 metus gydziausi 9 men. ir nutraukus vaistus su gydytojo leidimu puse metu labai gerai jauciausi, taciau buvo smrkus vakareliai, daug alkoholio, kuris man ir pakenke. Siaip alkoholis labai isaukia per pagirias panikos priepuolius ir tada jie kaip karusele isisuka.
Atvirai kalbant man taip pat parduotuvese blogiau darosi, bet mane kamuoja dereliazacija pastoviai, o kai jaudinuos ar isitempiu ji pasidaro didesne tas ir isgazdina ir atsiranda PA. Man kadangi vaistai nuima visus simptomus todel as ir ju nevengiu, man taip yra lengviau.
Atvirai kalbant man taip pat parduotuvese blogiau darosi, bet mane kamuoja dereliazacija pastoviai, o kai jaudinuos ar isitempiu ji pasidaro didesne tas ir isgazdina ir atsiranda PA. Man kadangi vaistai nuima visus simptomus todel as ir ju nevengiu, man taip yra lengviau.
man tai baugu, kad juos geriu, manau jie kenkia, ir ta doze dideja po kiek laiko, ta pati nepadeda....kas tie afektiniai sutrikimai?