Įkraunama...
Įkraunama...

Agorafobija

QUOTE(vovere74 @ 2009 02 09, 17:59)

Kas tas VRS? VRS mane isgelbes? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(princese333 @ 2009 02 10, 18:20)
Kas tas VRS? VRS mane isgelbes?  unsure.gif

g.gif as tik intro paklausiau blush2.gif
cia kaip jumoras tas VRS smile.gif laida buvo VRS kamera. cia ju gamybos mantros, gal jie darbe taip atsipalaiduoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo truth: 10 vasario 2009 - 18:11
QUOTE(truth @ 2009 02 10, 18:08)
g.gif as tik intro paklausiau  blush2.gif

as viska klausiau,ten kur VRS isgelbes mane,ten kaip rekt pradejo vyrai kakzokie,VRS isgelbes mane,gal ten sekta kokia unsure.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
retai jau beuzsuku cia, nes berods viskas traukiasi nuo manes, visos bedos, ir kuo maziau i tai gilinuosi tuo geriau man smile.gif
sekmes jums cia;)
Atsakyti
As tai kaip ir naujoke pas jus busiu-irgi tas nesamones nei is sio nei is to isigyjau... Jau 4 savaite vargstu su kasdieniu nerimu ir PA, baigia stogas nuvaziuot doh.gif Gydytoja antidepresantu prirase, tai jau savaitele kaip ir geriu, bet nejauciu kazkaip palengvejimo... ir aisku be Lexotanilio nei dienos, siaubas kazkoks... ar kam is jusu irgi tokie ilgi ir sunkus "uzplaukimai" buvo ar cia jau man vapse sunkus atvejis... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 02 12, 13:12)
As tai kaip ir naujoke pas jus busiu-irgi tas nesamones nei is sio nei is to isigyjau... Jau 4 savaite vargstu su kasdieniu nerimu ir PA, baigia stogas nuvaziuot doh.gif  Gydytoja antidepresantu prirase, tai jau savaitele kaip ir geriu, bet nejauciu kazkaip palengvejimo... ir aisku be Lexotanilio nei dienos, siaubas kazkoks... ar kam is jusu irgi tokie ilgi ir sunkus "uzplaukimai" buvo ar cia jau man vapse sunkus atvejis... schmoll.gif

Tai vat, labiausiai ir nervina, kad tie uzplaukimai uzeina paciu netikeciausiu metu ir is nieko atrodo. Turbut kad ne pats sunkiausias atvejis, nes cia kai kas is musu jaucia ir fizinius skausmus nuo pa.. bet man stogas irgi jau baigia nuvaziuot, niekas neidomu, nieko nenoriu, nieko nereikia, jokios prasmes gyvent turint sita pa, ypac kai pablogeja..
Atsakyti
Sveikos,siuo metu vartoju "Seroxat 20"(jau 8men.),paskutini men. jau pati norejau pabaigti kursa,nes pajutai kad savijauta tokia kaip budavo.Pradejau mazinti doze(su daktares pagalba)Kas antra diena po 1/2tab.,Bet kai pradejau kasdien po puse tabl. prasidejo PP vel verysad.gif
Po ilgo laiko teko gerti Lexotonili.
Negi taip sunku pabaigti vartoti AD,ar cia tik Seroxat vaistai tokie?Noriu daugiau informacijos apie kitus AD,gal prasysiu ,kad daktare pakeistu.
Kas bandete AD -Wellbutrin?Nuo jo nera salutinio poveikio-lytinio saltumo.
Atsakyti
QUOTE(ateni @ 2009 02 12, 20:10)
Sveikos,siuo metu vartoju "Seroxat 20"(jau 8men.),paskutini men. jau pati norejau pabaigti kursa,nes pajutai kad savijauta tokia kaip budavo.Pradejau mazinti doze(su daktares pagalba)Kas antra diena po 1/2tab.,Bet kai pradejau kasdien po puse tabl. prasidejo PP vel  verysad.gif
Negi taip sunku pabaigti vartoti AD,ar cia tik Seroxat vaistai tokie?Noriu daugiau informacijos apie kitus AD,gal prasysiu ,kad daktare pakeistu.

as taip pat seroxat20 vartoju. jau antra karta. 2007 metais geriau gal puantru metu. ir po pusmecio be AD t.y. si sausi vel grizau prie ju. bet db nera taip blogai, tad geriu tik po 0.5 tabl i diena. nezinau kiek laiko gersiu, bet db gerai jauciuos (na kartais buna visko, bet palyginus retai). atsimenu kai pirma karta kai seroxata nutraukinejau, tai irgi buvo visokiu pozymiu,galva svaigo ir tt. siaip zinojau pati kad dar nesijauciu labai tvirtai, bet nebenorejau sedet ant vaistu verysad.gif tad nutraukiau po biski. pusmeti negeriau- bet budavo nerimo ir kitu pojuciu apraisku.. db neapsikenciau ir vel nuo sausio pradejau vartot,pasiryzau pasveikt iki galo rolleyes.gif ziuresim kaip bus..
del salutiniu poveikiu norejau pasakyt, kad labai jau lytinis saltumas reiskiasi..idomus tie vaistai..visiskai nesinori lovoj darbuotis:)) dar vienas pozymis-
kieteja viduriai. na stengiuos Senos lapu arbata gerti ir siaip daug skysciu...aisku nuo to biski ir svorio priaugu,bet ka darysi:)
kas dar seroxata geria? kaip jum?
Atsakyti
as kazkada pries 9 metus Cipramil geriau puse metu, labai padejo, bet dabar turbut jau naujesniu vaistu yra ax.gif

dar manau kad vaistus gerti metus ar ilgiau tikrai nera blogai, nes viskas prasideda nuo to, kad sutrinka serotonino kiekis smegenyse, ir cia vaistukai gydo kaip ir esant bet kokiai kitai fizinei ligai.

...... o del to saltumo - gal visai ne vaistai cia kalti, gal tiesiog kai zmogus blogai jauciasi tai nelieka laiko ir noro apie malonumus galvoti. Juk kai blogai, kai sergi, tai galvoj mintys kad tik pasveikt greiciau, o ne kokie ten cikibriki..... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
as kol kas nieko negeriu (turiu omeny AD), bet jau susiruosiau vizitui pas gydytoja ir tikriausiai kazka prirasys. nu bet del to saltumo tai nudziuginot doh.gif reik tada vyrui irgi kokiu zoliu pagirdyt, kad nebutu nepatenkintas lotuliukas.gif o jei rimtai, tai pilnai tikiu tokiu salutiniu poveikiu, nes pvz. man nuo kai kuriu kontraceptiku taip buvo.
kitas klausimas man kilo, o kaip ta sutrikusi serotonino kieki pamatuoja - tyrimus kokius daro? isvis man ydomu kaip daktarai tokias ligas nustato - ar tik pagal pasakojimus ir simptomus ar tiria krauja, slapima ir pan. as nenoriu, kad nuejus pasakyciau, kad buna PA ir duotu recepteli AD... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ateni @ 2009 02 12, 20:10)
Sveikos,siuo metu vartoju "Seroxat 20"(jau 8men.),paskutini men. jau pati norejau pabaigti kursa,nes pajutai kad savijauta tokia kaip budavo.Pradejau mazinti doze(su daktares pagalba)Kas antra diena po 1/2tab.,Bet kai pradejau kasdien po puse tabl. prasidejo PP vel  verysad.gif

As irgi seroxat vartoju jau savaitele, bet jokio palengvejimo visiskai-gal net sakyciau tarpais atrodo kad dar blogiau... o kada tau jo poveikis prasidejo ir ant kiek stiprus simptomai buvo kai pradejai vartoti?
Atsakyti