Įkraunama...
Įkraunama...

Agorafobija

reikes pasikonsultuoti su gine ir psichiatre del tu jonazoliu, kazkaip nesinori lipt ant chemijos ax.gif tik va dabar dar isskaiciau, kad su saule rgi reik atsargiai elgtis, nes odos jautrumas sviesai padideja...
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 02 18, 23:25)
o KT ar vartoji? skaiciau, kad jonazoles su jom saveikauja, mazindamos poveiki - tai paciai kazkaip nedrasu daug gerti, kad netycia nepastot  blush2.gif

O kiek daug tu nori gerti ?Siaip instrukcijoj parasyta2 kart ,tik reikalaui esant 4 galima.

QUOTE(truth @ 2009 02 19, 18:05)
reikes pasikonsultuoti su gine ir psichiatre del tu jonazoliu, kazkaip nesinori lipt ant chemijos  ax.gif tik va dabar dar isskaiciau, kad su saule rgi reik atsargiai elgtis, nes odos jautrumas sviesai padideja...

Jo raso,kad su saule atsargiai.Galvoju,kad dar kokius 2 men pavartosiu,jei viskas gerai bus ,na jei man savijautai jiegerai bus ,o tada pries pacia vasara gal nutrauksiu.Chemijos irgi nenoriu. O tu siaiplankaisi pas psichiatre ir butent ji tau patare jonazoles,artu cia pati taip sugalvojai ?

Man kita beda .Siandien israse antibiotiku ,ir paskaitau,kad atsargumo priemoniu reikia tiems ,kas vartoja jonazoles .Tai ,ka dabar daryt.Nutraut savaitei jonazoles? Gal kas buvot susidure su tokia situacija?
Atsakyti
Sveikutes,gal galite pasakyti kokias jonazoles geriate?vaistus is jonazoliu,ar ta zole jonazoliu?
Atsakyti
QUOTE(princese333 @ 2009 02 19, 19:11)
Sveikutes,gal galite pasakyti kokias jonazoles geriate?vaistus is jonazoliu,ar ta zole jonazoliu?

Cesradyston .Kapsules is jonazoliu.
Atsakyti
QUOTE(xxx37 @ 2009 02 19, 17:23)
Cesradyston .Kapsules is jonazoliu.

vaisto indikacijos:Lengvo depresijos epizodo gydymas. verysad.gif kad man jau turbut nepades,jei gydytojas israse AD manau sitos bus per silpnos verysad.gif
o kaip jums poveikis nuo tu jonazoliu? papasakokit daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princese333: 19 vasario 2009 - 18:09
Na nezinau,kadangi as neesu buvus pas joki psichiatra,tai nezinau jokios diagnozes sau,tik tiek kiek randu panasiu simptomu kaip as jauciuosi.Tiesa pazistama gyd.ilgai nesigilindama israse man AD ,bet as ju nepuoliau gerti,o pradejau dometis .kaip,ka ir kuo galima pakeisti.

Dabar as juos geriu dar tik trecia laksteli po 10 vnt.buna.Tai kaip ir raso,kad tik po 2-3 sav .jauciamas poveikis,man kolkas visai nieko.Gal as save pradejau daugiau kontroliuot,o gal lengviau vien nuo to ,kad apskritai zinau,kas man galetu buti,o ne kad kazkokia liga,o gal sie vaistai veikia.Kaip man sake,ta mano drauge,kad tai pakankamai rimtas vaistas .Nezinau kiek reikes man jo gerti,bet turiu tokia vilti,kad jie man pades.
Atsakyti
QUOTE(xxx37 @ 2009 02 19, 17:43)
O kiek daug tu nori gerti ?Siaip instrukcijoj parasyta2 kart ,tik reikalaui esant 4 galima.
Jo raso,kad su saule atsargiai.Galvoju,kad dar kokius 2 men pavartosiu,jei viskas gerai bus ,na jei man savijautai jiegerai bus ,o tada pries pacia vasara gal nutrauksiu.Chemijos irgi nenoriu. O tu siaiplankaisi pas psichiatre ir butent ji tau patare jonazoles,artu cia pati taip sugalvojai ?

Man kita beda .Siandien israse antibiotiku ,ir paskaitau,kad atsargumo priemoniu reikia tiems ,kas vartoja jonazoles .Tai ,ka dabar daryt.Nutraut savaitei jonazoles? Gal kas buvot susidure su tokia situacija?

As geriu jonazoliu arbata. Viena kart dienoj, ryte, tiesiog uzsiplikau pakeli. O parasyta, kad kitaip reik vartot. Bet kadangi pati sugalvojau, tai ir nerizikuoju daugiau. Papildomai geriu kitokiu zoliu - nervosan arbatu ir valerijono lasus. Kita savaite uzsirasiau pas psichiatre konsultacijai, ziuresim, ka pasiulys. Bet kuriuo atveju KT nustosiu vartoti kuriam laikui, tai galesiu zoliu gert daugiau. Del poveikio tai net nezinau - pagerejimas yra, bet ar tikrai nuo jonazoliu g.gif Svarbiausia nera salutiniu poveikiu...
Su antibiotikais jonazoliu nevartociau. schmoll.gif Ir butinai vartociau gerasias bakterijas papildomai (jogurto kapsules arba lepikoli) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 02 19, 20:42)
As geriu jonazoliu arbata. Viena kart dienoj, ryte, tiesiog uzsiplikau pakeli. O parasyta, kad kitaip reik vartot. Bet kadangi pati sugalvojau, tai ir nerizikuoju daugiau. Papildomai geriu kitokiu zoliu - nervosan arbatu ir valerijono lasus. Kita savaite uzsirasiau pas psichiatre konsultacijai, ziuresim, ka pasiulys. Bet kuriuo atveju KT nustosiu vartoti kuriam laikui, tai galesiu zoliu gert daugiau. Del poveikio tai net nezinau - pagerejimas yra, bet ar tikrai nuo jonazoliu  g.gif Svarbiausia nera salutiniu poveikiu...
Su antibiotikais jonazoliu nevartociau.  schmoll.gif Ir butinai vartociau gerasias bakterijas papildomai (jogurto kapsules arba lepikoli)  mirksiukas.gif

Ta prasme nutrauktum jonazoles gert ,kol geri antibiotikus?
Atsakyti
QUOTE(xxx37 @ 2009 02 19, 21:06)
Ta prasme nutrauktum jonazoles gert ,kol geri antibiotikus?

aha
http://www.straipsni...a/puslapis/8680
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 02 19, 22:49)

Aciu uz straipsni.

Kalbejau dabar su savo gyd.tai sake,kad nieko cia baisaus neturetu but.Nes prie kito antibo instrukcijoj nieko neparasyta,o cia ta pati veiklioji medziaga. Matyt reikia maziau skaityt.
Atsakyti
QUOTE(xxx37 @ 2009 02 19, 22:06)
Aciu uz straipsni.

Kalbejau dabar su savo gyd.tai sake,kad nieko cia baisaus neturetu but.Nes prie kito antibo instrukcijoj nieko neparasyta,o cia ta pati veiklioji medziaga. Matyt reikia maziau skaityt.

arba pasiskaicius pasiklaust gydytojo mirksiukas.gif del sventos ramybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princese333 @ 2009 02 19, 18:57)
vaisto indikacijos:Lengvo depresijos epizodo gydymas.  verysad.gif  kad man jau turbut nepades,jei gydytojas israse AD manau sitos bus per silpnos  verysad.gif
o kaip jums poveikis nuo tu jonazoliu? papasakokit daugiau

As dukrai neseniai pradejau arbatas duoti is jonazoles.toks jausmas,kad pradzioje kiek pablogejo,bet dar tik sav vartoja.Sako-pablogejimas pries pagerejima 4u.gif
Atsakyti