Įkraunama...
Įkraunama...

Infliacija auga, ekonominė krizė artėja

QUOTE(Meškėnė @ 2008 10 07, 20:01)
Manau nukrypom nuo pagrindines temos  mirksiukas.gif

Geriau padiskutuokim kaip naudingiau suinvestuoti turimas santaupas, kai nere isipareigojimu bankams  thumbup.gif  kad paskui verkti nereiketu kaip musu tevai po rubliniu indeliu nuvertejimo sad.gif

As irgi noreciau isgirsti nuomoniu/pasiulymu sia tema.... ax.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...php?id=18798919

Va ir vel straipsniukas kas musu laukia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(SkyClouds @ 2008 10 07, 16:04)
astaSL, o aš maniau kad ten tik rūbai... doh.gif .Va kur pasireiškia žmogaus nekontaktas su visuomene ir rūbų parduotuvėm doh.gif .Išties jose ganausi lana retai rolleyes.gif .Tik kaip būna super duper mega puper padėtis biggrin.gif .

visko ten būna. mes lauko baldus (naujus, įpakuotus) rugsėjo pradžioj nusipirkom 80% pigiau, nei tokie patys senukuose kainuoja smile.gif
o į tas parduotuves dažniausiai ir einu būtent dėl knygų, rūbams retai kada laiko randu.
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2008 10 08, 10:44)
visko ten būna. mes lauko baldus (naujus, įpakuotus) rugsėjo pradžioj nusipirkom 80% pigiau, nei tokie patys senukuose kainuoja smile.gif
o į tas parduotuves dažniausiai ir einu būtent dėl knygų, rūbams retai kada laiko randu.

bigsmile.gif Reiks kada akį užmest...

Nesiginčysiu dėl žolelių, bet ,manau tyčiotis dėl to neverta ir apskritai koks dabar žmonių požiūris į gyvenimą! Jokios optimistikos! blink.gif Tai jūs man paaiškinkite kiek tuose pokeliuose naudos? g.gif Kad laiko sutaupai?Gal ir taip bet...Aš tik patylėsiu, nes kaip matau kaimas, senovė lieka šone...

Ir dar, laureata (ar kaip jūs ten), girtis visai nesigiriu schmoll.gif .Bet tada ir nereikia tokių klausimų uždavinėt, jeigu paklausė ar už paskolą tai aš atsakiau jog ne, girtis neturiu kuom bet ir paskui nelaikykit milijoniere, jeigu tokia būčiau tai turbūt piniginės skyrelyje tebūtų 0 pranešimų! unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SkyClouds: 08 spalio 2008 - 10:47
Mano manimu , per sia krize turetu islost tie kas tures pinigeliu pritaupe ir krizes ikarsti juos panaudos NT ar VP isigijimui
Atsakyti
QUOTE(Vee @ 2008 10 09, 08:26)
Mano manimu , per sia krize turetu islost tie kas tures pinigeliu pritaupe ir krizes ikarsti juos panaudos NT ar VP isigijimui

drinks_cheers.gif , kas mokės ir turės lėšų - tai super prasisukt galės
Atsakyti
Mes ir toliau gyvenam kaip anksčiau, nieko nepasikeitė g.gif Darbe viršininkai biški psychuoja, pasakoja visiem darbuotojam kaip dabar visiem blogai bus Lietuvoj, kaip sunku užsidirbt bus ir taip toliau...Ir viskas tam, kad nekelt algų.. Žodžiu jie galvoja kad yra padėties šeimininkai ir visi laikysis tų savo vietų....O manęs tos kalbos neveikia, jaučiuosi pakankamai stipri ir nebijau nieko... Maža to, ruošiuos išeit iš darbo ir dirbt tik sau, man nepatinka kai viršininkai bando naudotis krize ir taip išlaikyti darbuotojus (nors gaunu apie 3500lt/mėn, man dzin). Baimės jausmas gal ir motyvuoja kažką, bet tik ne mane rolleyes.gif Vyras turi savo verslą, klientų randa lengvai, tik tie šiek tiek ilgiau delsia mokėt, negu anksčiau. Bet ir kainas pakėlė rolleyes.gif

ir šiaip nieko specifinio nedarome.
svarbiausia nepanikuoti drinks_cheers.gif bukit optimistais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2008 10 09, 22:51)
Mes ir toliau gyvenam kaip anksčiau, nieko nepasikeitė g.gif Darbe viršininkai biški psychuoja, pasakoja visiem darbuotojam kaip dabar visiem blogai bus Lietuvoj, kaip sunku užsidirbt bus ir taip toliau...Ir viskas tam, kad nekelt algų.. Žodžiu jie galvoja kad yra padėties šeimininkai ir visi laikysis tų savo vietų....O manęs tos kalbos neveikia, jaučiuosi pakankamai stipri ir nebijau nieko... Maža to, ruošiuos išeit iš darbo ir dirbt tik sau, man nepatinka kai viršininkai bando naudotis krize ir taip išlaikyti darbuotojus (nors gaunu apie 3500lt/mėn, man dzin). Baimės jausmas gal ir motyvuoja kažką, bet tik ne mane rolleyes.gif Vyras turi savo verslą, klientų randa lengvai, tik tie šiek tiek ilgiau delsia mokėt, negu anksčiau. Bet ir kainas pakėlė rolleyes.gif

ir šiaip nieko specifinio nedarome.
svarbiausia nepanikuoti  drinks_cheers.gif bukit optimistais cool.gif

Aš pasakysiu iš patirties... ir aš taip galvojau ir taip kalbėjau kol nebuvo vaikelio. Kai yra vaikas yra didelis atsakomybės jausmas ne tik už save, namus.., bet svarbiausia už vaiką. Kol vaikų neturi- šaunu, kad gali būti 100 proc optimiste. Stengiuosi ir aš tokia būt, bet neslėpsiu dažnai susimastau (kai aplinkui vien tik pranašauja ekonom. krizę), kad atėjo laikas susiveržti diržus ir kur galima bei įmanoma pataupyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2008 10 07, 21:01)
Manau nukrypom nuo pagrindines temos  mirksiukas.gif

Geriau padiskutuokim kaip naudingiau suinvestuoti turimas santaupas, kai nere isipareigojimu bankams  thumbup.gif  kad paskui verkti nereiketu kaip musu tevai po rubliniu indeliu nuvertejimo sad.gif

QUOTE(-Delta- @ 2008 10 07, 22:42)
As irgi noreciau isgirsti nuomoniu/pasiulymu sia tema.... ax.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2008 10 09, 22:51)
1,Mes ir toliau gyvenam kaip anksčiau, nieko nepasikeitė
2,O manęs tos kalbos neveikia, jaučiuosi pakankamai stipri ir nebijau nieko...
3,Maža to, ruošiuos išeit iš darbo ir dirbt tik sau, man nepatinka kai viršininkai bando naudotis krize ir taip išlaikyti darbuotojus (nors gaunu apie 3500lt/mėn, man dzin). 4,Baimės jausmas gal ir motyvuoja kažką, bet tik ne mane rolleyes.gif Vyras turi savo verslą, klientų randa lengvai, tik tie šiek tiek ilgiau delsia mokėt, negu anksčiau. Bet ir kainas pakėlė rolleyes.gif
5,svarbiausia nepanikuoti  drinks_cheers.gif bukit optimistais cool.gif

1,Pasikeitė, daug kas, kaip ir daugeliui.........pinigėliai tirpte tirsta, kainos šoliuoja aukštyn. Taupom, taupom, taupom....Skaičiuoju,skaičiuoju, skaičiuoju....
2,Jaučiuosi labai pažeidžiama, turiu du vaikus, o jiems reik ne tik valgyti, bet ir apsiauti, į kiną nueiti, na bent minimalių pramogų, ir mokslui kiek reik verysad.gif
3,Uždirbu 1350-dar šiek tiek dasiduriu , ir kol kas taip susiklostė, kad beveik viena išlaikau šeimą, na vyras tikrai netinginys, darbštuolis, bet jo dirbamam darbe krizė jau siautėja visu smarkumu,
4,Krizė....nemokūs klientai doh.gif
5,Sutinku, būkim, nes daugiau nieko nebelieka. smile.gif
Atsakyti
Krizės kol kas nejaučiame, tik tiek kad ašalo oras ir norisi kad greičiau šilumą įjungtų smile.gif
bet po truputį jau mąstau kad reikės pradėti taupyti, negali žinoti kaip kas gali pasisukti.
Atsakyti
Skaitantiems rusiškai - labai blaivus straipsnis iš serijos Ką daryti? Kas kaltas, kaip žinome, klausti beprasmiška.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo italiana vera: 11 spalio 2008 - 07:55