Siandien pazindinaus su Fragonard kvepalais.
Soleil EDP 
Labai gaivus jazminu ziedai, kiek pasildyti apelsinais. Ambros, santalmedzio ir muskuso akivaizdziai nesijaucia. Nuo iki kvepalai, mano nuomone, apie jazminus, ju baltuma, lengvuma. Nors noretusi sakyti, kad yra paprasti, bet ne leksti.
Natos: jasmine and orange blossom, lily and rose, iris and wisteria offset by amber, sandalwood and musk.
Grain de Soleil
Iskart patiko. Tokie geri rytietiski vaniliniai kvepalai, maisyti su smilkalais, cinamonu ir ambra. Sakyciau artimi EL Amber Ylang Ylang kvepalams. Cia gera ju alternatyva. Tik sitieji kur kas idomesni, mano nuomone. Daugiau charakterio.
Natos: delicate rose, subtle iris and intoxicating jasmine enhanced by cinnamon, mellow amber, rich vanilla and exotic incense.
Santal
Rasoma, kad vyriski, nors puikiai tokiais kvepinciaus pati. Labai grazus santalmedzio kvapas. Butinai parodysiu siandien MB. Tikiu, kad jam patiks. Toks jausmas, kad yra kiek smilkalu, nes tas medis toks parukytas ir tirstas.
Turi tokio sakyciau metinio gaivumo.
Natos: sandalwood gently freshened by lemon and tobacco, on a warm background of neroli and amber.
Concerto
Toks iprastas vyriskas "eau de cologne". Tik sitieji man jauciasi daugiau siltesni, gaivesni, nei "iprasti" sviezus,
akvatiniai vyriski kvepalai.
Natos: mandarin and bergamot mellowed with tea, amber and jasmine.