QUOTE(Gervela @ 2008 11 16, 12:28)
L'artisan Parfumeur "Tea for Two" (2000)
natos:
imbieras, cinamonas, žaliasis anyžius, medus, vanilė.
Pavadinimas išvertus reiškia "Arbata Dviems"

Itin taiklus
Pradžioje kvepia sausomis tamsiomis arbatžolėmis su žiupsneliu bergamotės. Vėlia po truputį minkštėja, šiltėja, lenda medus, vanilė. ir visą laiką lydi lengvas "meduolinių" prieskonių kvapas.
Gervela, esu juos anksciau aprasius. Man labai primine raudonaja arbata. Prisimenu, kad pirkdavau Presto namuose. Kaip ir tu, man kvepalai primine sunkias, tamsiai raudonas, i juoduma arbatzoles. Kaip toji arbata, pirmosios natos buvo padumintos ir su laiko lengvejancios. Man paliko grazu ispudi
Papildyta:
QUOTE(JVana @ 2008 08 21, 16:29)
Tea for two pirmosios natos man primine arbata. Pagalvojau, kad galbut zaliaja, bet visgi nusprendziau, kad raudonaja

Kaip is PRESTO namu

Neatsimenu jau, kuria pirkdavau, bet ta raudonoji arbata. Kvepalai turi toki sodru ir aisku dumo charakteri. Ne lauzo dumo, bet rukyto gaminio dumo

Isties toks jausmas, kad gerciau ta puskarte raudonaja arbata rukytu kumpio kvapu prisisunkusiame kambaryje.
Mechant Loup kaip mat patrauke demesi

Juose uzuodziau pipiriukus (kur kas maziau nei Poivre Piquante), bet skanius, taip pat primine senos odos kvapa, o gal labiau nevedinta kambario kvapa, kuriame stovi seni odiniai baldai. Kazkuom primena vyriskus kvepalus, bet jie PUIKIAI tiktu moteriai su charakteriu

Jie tokie prigesinti, bet charakteringi, itin subalansuoti, nes nei viena nata man aiskiai solo negroja. Tai ju visuma ir harmonija, kas daro siuos kvepalus idomius. Gal vertetu bandyti ant odos
Ikeliu savo ankstesni aprasyma priminimui

Idomu ar uostei Mechant Loup? Man jie paliko "kabliuka"

Nes vis pagalvoju, kad reikejo paimti, o dabar galimybes nera. Labai idomus kvepalai.