Panara, tikrai nesibaimink
Nuo šitų kvepalų šoko negausi - jie nėra nei labai specifiniai, nei kokie nors super intensyvūs ar sunkūs. Sakyčiau, jeigu nesi su nišine parfumerija susipažinusi, tai Miss Charming tavęs neturėtų atbaidyti nuo tolimesnių ieškojimų
Tikiu, kad džiaugsiesi dovana

Nuo šitų kvepalų šoko negausi - jie nėra nei labai specifiniai, nei kokie nors super intensyvūs ar sunkūs. Sakyčiau, jeigu nesi su nišine parfumerija susipažinusi, tai Miss Charming tavęs neturėtų atbaidyti nuo tolimesnių ieškojimų

Tikiu, kad džiaugsiesi dovana

Dziaugiuosi ir dar kaip!
Isimylejau si kvapa!
Kazkur skaiciau vienos forumietes aprasyma, kad jai sie kvepalai asocijuojasi su cukraus pudra ir rozytemis ant torto.. O man vat visiskai kitaip, kvapas toks su charakteriu ir visai nera saldus kaip torciuko rozytes
Mm.. tiesiog sunku apsakyt, kaip man jie patinka!

QUOTE(Chippie @ 2008 12 25, 23:44)
sveikos,
as kaledoms gavau serge lutens kvepalus Santal Blanc
labai skaniai kvepia ir kazka is vaikystes primena....

Sveikinu, labai geri kvepalai

QUOTE(BlackDee @ 2008 12 26, 13:39)
aciu

tikrai puikus kvepalai. Man Serge Lutens beveik visi patinka... ir kas svarbiausia jais kas antra mergina gatveje nesikvepina.
QUOTE(Chippie @ 2008 12 25, 23:44)

Man irgi kazka primena, tik niekaip nesugebu atgamint ka

QUOTE(Mariposa @ 2008 12 26, 18:42)
as atsimenu, kad sovietiniais laikais mama labai mego roziu alieju. Buvo toks bulgariskas roziu aliejus, mazame stikliniame indely (ten net ne buteliukas, dydzio kaip pipete), mama ji laike mazoj medinej dezutej... gal ta dezute buvo padaryta is sandalmedzio.... stai ka man primena sie kvepalai, roziu aliejaus ir medines dezutes kvapa

QUOTE(Roxetė @ 2008 12 29, 11:25)
Beje, jei kuri papasakotu kaip kvepia Tom Ford Black orchid, buciau dar labiau dekinga. Neradau, kur apie juos snekama 

Apie juos parašyta ir žemiau, po aprašymu apie juos snekama čia:
Black Orchid
Merginai, nepatingėkit pagooglint

QUOTE(Roxetė @ 2008 12 29, 11:25)
Sveikos, gal kuri pasakytu ar LT yra kur nors pirkti Chopard Madness?
Alioška turi ir Madness ir Madness Natural Black