Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

QUOTE(straige @ 2008 12 29, 14:08)
Apie juos parašyta ir žemiau, po aprašymu apie juos snekama čia:
Black Orchid

Merginai, nepatingėkit pagooglint 4u.gif

QUOTE(FREDUCI @ 2008 12 29, 17:28)
Alioška turi ir Madness ir Madness Natural Black 4u.gif

Aciu merginos. drinks_cheers.gif
Jau noriu Black Orchid wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2008 12 29, 22:41)
Jau noriu Black Orchid  wub.gif

Aprašymas ir istorija išties "užkabina", tačiau pauosčius likau taip ir nesupratusi, kodėl dėl jų taip visuotinai einama iš proto biggrin.gif Sutinku, kad kvapas savitas ir įdomus, bet man jis turi nepriimtino kartumo toną; prie progos mėginsiu dar kartą į juos įsijausti. O štai "Tobacco Vanille" pradėjau simpatizuoti nuo pirmo įkvėpimo rolleyes.gif
Atsakyti
Kartumo aš juose nejaučiu. O vat klampumo (kad ir ką tai reikštų lotuliukas.gif ) jie daug turi. Uostyt man labai patinka, pati kvepėti - nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 01 15, 22:26)
Kartumo aš juose nejaučiu. O vat klampumo (kad ir ką tai reikštų  lotuliukas.gif ) jie daug turi. Uostyt man labai patinka, pati kvepėti - nenorėčiau  schmoll.gif

Ta klampuma ivardinu kaip tirstuma, o kartumo taipogi nerandu.
Atsakyti
Pasiilgau sitos temos, puikiu Black Dee perfume housu aprasymu ir fantastisku tematiniu eilerasciu biggrin.gif

Siandien testavau Parfumerie Generale Aomassai- idomus kurinelis, vienok, konceptualiai panasus i Hermes stebuklinga vandeni. Natos atvirkscios, bet gerokai stipriai isreikstos nei vandens. Pradzia labai maistine, koks tai saldumynas, daug cukraus, karameles, lengvi prieskoniai. Gan pieniska. Laikosi ilgai, kol pereina i anyzine, o po to ir prieskonine baze. Baze tokia priesokom, kaip pereinamasis etapas i labai svelnu ir siek tiek konditerini medi. Medis saldus, bet su siokiu tokiu dumeliu. Ir labai svelnus.
Kvapas labai prie kuno, laikosi puikiai. Motinos pieno kvapas paprieskonintas, sakyciau.

Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2009 01 16, 00:29)
Pasiilgau sitos temos, puikiu Black Dee perfume housu aprasymu ir fantastisku tematiniu eilerasciu  biggrin.gif

Siandien testavau Parfumerie Generale Aomassai-

Man tai toks vaizdelis šio kvapo - karšta stipri kakava apibarstyta šokolado drožlėmis ir dar likeriuko įpilta. Toks labai "valgomas" kvapas. essen.gif
Kaži kaip būtų ne ant riešo pabandžius o normaliai "apsipurškus". Būtų įdomu pabandyti rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(centifolija @ 2009 01 15, 23:26)
Kartumo aš juose nejaučiu. O vat klampumo (kad ir ką tai reikštų  lotuliukas.gif ) jie daug turi. Uostyt man labai patinka, pati kvepėti - nenorėčiau  schmoll.gif

Klampumas - dar vienas terminas parfumerijos žodynui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2009 01 16, 00:29)
Motinos pieno kvapas paprieskonintas, sakyciau.

Skamba tai ne itin patraukliai lotuliukas.gif Man tai grynai konditerinis kvapas, nesukeliantis jokių fiziologinių asociacijų. Na, bet asociacijos visiems skirtingos. Pamenu, kai kažkas, berods, "Bandit" apibūdino kaip kvapą žvėrelio su šviežiai nudirta oda, kraujais, kailiu ir pan. biggrin.gif Uosčiau jį tikėdamasi neigiamų emocijų pliūpsnio, bet laimei, nieko panašaus neaptikau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 16, 11:49)
Man tai toks vaizdelis šio kvapo - karšta stipri kakava apibarstyta šokolado drožlėmis ir dar likeriuko įpilta. Toks labai "valgomas"  kvapas.  essen.gif
Kaži kaip būtų ne ant riešo pabandžius o normaliai "apsipurškus". Būtų įdomu pabandyti  rolleyes.gif

[

Didelis jo pliusas, kad laikosi prie odos (normaliai apsipurskus), todel jaukus ir sildantis kaip kokie kailinukai.

Pamenu, kai kažkas, berods, "Bandit" apibūdino kaip kvapą žvėrelio su šviežiai nudirta oda, kraujais, kailiu ir pan.  Uosčiau jį tikėdamasi neigiamų emocijų pliūpsnio, bet laimei, nieko panašaus neaptikau

As, as taip apibudinau lotuliukas.gif bet geraja prasme. Ant manes Bandit EdT- labai agresyvus, astrus, slapias (EdP visai kitokie, tarsi ne tie patys kvepalai butu). Idomu tai, kad ant keliu draugiu kvapas tikrai ne toks astrus- matyt mano chemija kazka is ingradientu stipriai katalizuoja unsure.gif
Atsakyti
Neseniai susipažinau su selektyvios parfumerijos kvepalų namais LES PARFUMS DE ROSINE, tai norėčiau truputį apie tuos namus papasakoti. Manau, kad jos kvepalai gali būti įdomūs žmonėms, ieškantiems savo rožę kvepaluose.

Les Parfums de Rosine įkūrėja yra Marie-Hélène Rogeon

user posted image

Marie-Hélène Rogeon gimė parfumerių šeimoje, jos prosenelis, Louis Panafieu, kūrė Eaux de Cologne imperatoriui Napoléonui III.

Labai anksti ji susižavėjo kvepalų pasauliu.

Ji pradėjo savo karjerą didžiosiose kvepalų namuose. Įsitikinus, kad kvepalai jos gyvenime užima labai svarbią vietą, ji nusprendė sukurti savo nuosavus kvepalų namus, Les Parfums de Rosine. Tai įvyko tokiu laikotarpiu, kai moterys atrodė pavargusios nuo komercinės parfumerijos, ir buvo pasiruošusios priimti kitokius, pasakojančius istoriją, kvepalus.

Marie-Hélène Rogeon turi 2 aistras – kvepalams ir rožėms. Jinai sukūrė kvepalų kolekciją, kurios pagrindas, vienijantis bruožas yra rožės aromatas, tačiau kvepalai yra labai skirtingi – nuo gaivių Zest de Rose, iki gilių ir jausmingų Folie de Rose.

Pagrindinė Marie-Hélène Rogeon užduotis – pasiūlyti aukščiausios kokybės kvepalus, pagamintus naudojant natūralias žaliavas. Parfums de Rosine stilius, pagrindinis bruožas – rožių esencija kvepalų sudėtyje, ši esencija, jos sudėtis yra Rosine kvepalų namų paslaptis. Kvepalų flakonų dizainas, pateikimas yra labai gražus.

Čia yra nuoroda į Parfums de Rosine saitą: NUORODA

videoklipas apie Parfums de Rosine: ČIA

Beje, jie siunčia mėginukus ir į Lietuvą. Vėliau pabandysiu papasakoti savo įspūdžius apie kvepalus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellga: 19 sausio 2009 - 22:45
Hellga, atsisiuntei tuos mėginėlius? bigsmile.gif Rožių kvapas - mano silpnybė, tad labai lauksiu kvapų aprašymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2009 01 20, 10:08)
Hellga, atsisiuntei tuos mėginėlius? bigsmile.gif Rožių kvapas - mano silpnybė, tad labai lauksiu kvapų aprašymo smile.gif

Taip, atsisiunčiau smile.gif .
O man kaip tik atvirkščiai, nepatinka rožė kvepaluose, esu labai priekabi šiai gėlytei, nes dauguma man pavirsta rožių aliejumi. Todėl labai susidomėjau, sužinojus apie parfumerijos namus, kurių specializacija - rožių parfumerija. Kas, kaip ne jie, gali sukurti tobulus rožių kvepalus? Iš tikrųjų, tarp atsiųstų mėginukų pasitaikė labai įdomių.

Skaitant sudėtį, labiausiai viliojo pauostyti Rose Praline ir Rose Kashmire, paskutiniųjų kvepalų mėginuko dėja neįdėjo verysad.gif
Be Rose Praline, labai patiko Rose de Feu

Rose de Feu - Ugnies rožė
user posted image
Viršutinės natos tokios paprieskonintos, sausos, kad norisi sulaikyti kvėpavimą, bet iš tikrųjų labai gražūs tie prieskoniai, beje, jie visai nedingsta, ir širdies ir bazinėse notose jaučiami kažkur, ir prikišus nosį prie riešo gaudi juos, norint ryškiau juos užuosti. Širdies natos atsiranda gana greitai - nepraėjus ir minutei po prieskonių fejerverko - jose susilieja imbierinių sausainių ir gražios tamsiai raudonos rožės kvapas - kvapas pasidaro labai gilus ir drėgnas, kaip sakiau, prieskoniai jaučiami.
Perėjimas prie bazinių natų eina polaipsniui, nelabai pastebimai, kvapas biškutį sugriežtėja , gal dėl atsiradusios medienos ir pačiulių. Pačioj pabaigoj jaučiasi ne rožė su mediena, bet mediena su nyvytusia rože.
Bendras įspudis - kvapas neįprastas, paprieskonintas, bet minkštas.

Rose Praline - šokoladinė rožė
user posted image
Labiausiai patiko vyrui smile.gif Kvapas konditerinis, aš tokius mėgstu, žavus ir labai jaukus.
Mano neišlavinta nosis nepastebėjo laipsniško perėjimo nuo viršutinių natų prie širdies ir bazinių, bet ant mano odos jautėsi žaisminga kova tarp rožės ir šokolado - vienu momentu šokoladinės natos tampa ryškesnės, po to viršų ima rožės kvapas, po to vėl užuodžiu labiau šokoladą. Protarpiais atsiranda karčios žolės kvapas 9gal nurodytos pelargonijos g.gif )ir vėl išnyksta.

Labai gražūs kvepalai, patinka kaip kūrinys:
Poussiere de Rose - rožių dulkės
user posted image
Turbūt ir vėl čia man įspūdingiausia - pradžia. Ylang-ylang su vaisiais - gražus ir netgi skanus derinis, po minutės numuilėja, rožė čia - visai ne ta gėlių karalienė, žydinti ir skleidžianti svaigų aromatą, kaip Rose de Feu pradžioje ir širdyje, čia greičiau jos žiedlapiai, sudžiovinti tarp senos knygos puslapių. Kvapas pabaigoje nebeturi nei lašelio saldumo, tik tyli rožė gražios medienos fone.

to be continued...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellga: 20 sausio 2009 - 23:00
Ačiū už išsamius aprašymus 4u.gif Dabar sėdžiu ir baltai pavydžiu tų mėginėlių biggrin.gif
Atsakyti