Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

Panaši tema jau egzistuoja, gaila tik, kad nepelnytai pamiršta:
Kitokie (nišiniai) kvepalai
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 11 07, 15:38)
manau arba nieko, arba kazka neidomaus/nereikalingo

Maciau, kad nieko neskelbia, bet lyg vienais metais irgi neskelbe, bet padare. Jei nemaisau unsure.gif

QUOTE(straige @ 2012 11 07, 16:20)
Panaši tema jau egzistuoja, gaila tik, kad nepelnytai pamiršta:
Kitokie (nišiniai) kvepalai

Cia padariau vietoj temos CdC. Bet dabar tikrai galima apjungti ir su kitom parduotuvem.. Ypac i paskutinius senos temos postus atsizvelgiant rolleyes.gif
Atsakyti
Trys fantastiškos dienos!
“Crème de la Crème” Panoramoje - jau ketveri!

Šia proga tik šį savaitgalį (lapkričio 9-11d.) dvidešimt penkių nuošimčių nuolaida beveik viskam.
Taip pat putojančio taurė ir didžiulis ačiū Jums, puikaus skonio turėtojams!
(nuolaida negalioja penkiems prekiniams ženklams; išsamesnė informacija parduotuvėje, tel. (8-5) 2195969)
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2012 11 08, 11:15)
(nuolaida negalioja penkiems prekiniams ženklams; išsamesnė informacija parduotuvėje, tel. (8-5) 2195969)

brūkštelkit kas nors, kuriems.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2012 11 08, 12:49)
brūkštelkit kas nors, kuriems..  ax.gif

Ir man labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Sakiau sakiau sakiau, kad bus tongue.gif thumbup.gif Nors ko cia dziaugiuos, turesiu lauzyt pazada nepirkti doh.gif
Atsakyti
o, geras smile.gif tikiuosi, kad mano norimas ženklas nebus tarp tų penkių smile.gif
Atsakyti
siandien skambinau paklausti ar turi mano norimo, pasake jog turi, ir kad bus nuolaidos, bet jam nebus. tikrai zinau, jog ne bus amouage ir by kilian. kazka dar vardino, bet man jau buvo vis vien verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 08 lapkričio 2012 - 22:24
Sveikos mamytes! Labai ieskau Maison Martin Margiela untitled .Gal kas zinote , kur rasti?
Atsakyti
Damos, turiu klausima.
Kur Klaipedoje rasti Crème de la Crème parduotuve? lens.gif Atidarymas lig turejo buti lapkricio 15d.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 12 08, 23:37)
Damos, turiu klausima.
Kur Klaipedoje rasti Crème de la Crème parduotuve? lens.gif Atidarymas lig turejo buti lapkricio 15d.

Tikrai atidarymas jau buvo, Akropolyje salia ESTE parduotuves, priesais Salamander. Nezinau verkti ar dziaugtis biggrin.gif Kaip tik turiu klausima, gal but kuri nors is jusu zino kvepalu pavadinima: pavadinimas susideda lyg tai is zodziu "black" ir "orchidee", buteliukas masyvus, juodas, buna tik 100ml, kaina 785 lt - labai man patiko smile.gif
Atsakyti
gal šitie?
user posted image
Atsakyti