Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

QUOTE(lelija_ @ 2013 01 15, 18:06)
Beje, gal kas meginote kazka is Serge Lutens kolekcijos?

visa tema apie SL biggrin.gif
Atsakyti
Devuškos, prasau pagalbos. Skambinau i Creme de la Creme (Vilnius), jie turi tik 2 vnt Intense Tiare Montale edp po 100 ml. Paprasiau man viena buteliuka rezervuoti. Gal kuri kaip tik ruosiasi vaziuoti i sia parduotuve? Gal kokia gera feja man pagelbetu? notworthy.gif Isankstini apmokejima garantuoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 19 sausio 2013 - 13:32
QUOTE(MilGana @ 2013 01 19, 13:31)
Devuškos, prasau pagalbos. Skambinau i Creme de la Creme, jie turi tik 2 vnt Intense Tiare Montale edp po 100 ml. Paprasiau man viena buteliuka rezervuoti. Gal kuri kaip tik ruosiasi vaziuoti i sia parduotuve? Gal kokia gera feja man pagelbetu? notworthy.gif  Isankstini apmokejima garantoju  biggrin.gif

taigi jie siunčia, berods smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 01 19, 14:31)
Devuškos, prasau pagalbos. Skambinau i Creme de la Creme (Vilnius), jie turi tik 2 vnt Intense Tiare Montale edp po 100 ml. Paprasiau man viena buteliuka rezervuoti. Gal kuri kaip tik ruosiasi vaziuoti i sia parduotuve? Gal kokia gera feja man pagelbetu? notworthy.gif  Isankstini apmokejima garantuoju  biggrin.gif

O as tipo jau nepadruske tau??? g.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 01 19, 13:32)
taigi jie siunčia, berods smile.gif

Neeee, ka tik skambinau, sake, kad nesiuncia unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 01 19, 13:34)
O as tipo jau nepadruske tau??? g.gif  mad.gif

Vikulia, ты самая главная моя столичная подружка bigsmile.gif first.gif
O jei rimtai, ar vaikai jau pasveiko? Tikrai nenorejau trukdyti su tais savo kvailais prasymais. rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, aciu uz siuloma pagalba, jau susitarem su Vika. Labai, labai aciu visoms. Jei bus reikalinga pagalba Klaipedoje, maloniai prasom. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 19 sausio 2013 - 13:59
QUOTE(MilGana @ 2013 01 19, 14:37)

Vikulia, ты самая главная моя столичная подружка  bigsmile.gif  first.gif
O jei rimtai, ar vaikai jau pasveiko? Tikrai nenorejau trukdyti su tais savo kvailais prasymais.  rolleyes.gif

Это типо как главная жена? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 01 19, 13:57)
Это типо как главная жена? biggrin.gif

Что-то типо того. Хотя я голубая, я мужчин люблю, если что ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visoms grazios dienos. 4u.gif
Turiu laisva minutele, pasidalinsiu savo ispudziais po pirmo apsilankymo Creme de la Creme Klaipedos Akropolyje. Parduotuve grazi, jauki... tieeeeeek kitokiu kvepalu... wow (mes, "provincijos" mergaites, neislepintos tokiu kitokiu kvepalu asortimentu biggrin.gif ). Laiko turejau nedaug, (skubejau i sunaus ledo ritulio treniruote) apsirengus buvau atitinkamai, tad i sia parduotuve uzbegau su tikslu - nusipirkti Intense Tiare Montale edp. Parduotuveje buvau as ir dar vienas pirkejas (?), kuri pardaveja vaisino kava (neatsisakyciau ir as, bet niekas nepasiule lotuliukas.gif ). Pardavejos paklausiau del Intense Tiare, ju nebuvo, paklausiau, gal netycia VLN yra? Kazkaip abejingai atsake "Gal ir yra..., bet pas mus nera". Matyt, nebuvau as panasi i potencialia pirkeja, gal labiau i kokia interesante. O juk galejo paskambinti i Vilniu ir bent pasidometi, ar jie turi? Vienzodziu, gerai, kad esu baisiai protinga motera smartass.gif , pati vakar paskambinau i Vilnaius Cremine, viska suzinojau, pardaveja man netgi maloniai pasiule rezervuoti viena buteliuka (nes buvo like tik 2 vnt).

Gal, sakau, Klaipedoje CdC man truko ilgu kailiniu, aukstakulniu ir prabangios rankines? Pasijutau butent taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 20 sausio 2013 - 15:36
QUOTE(MilGana @ 2013 01 20, 16:32)
Visoms grazios dienos.  4u.gif
Turiu laisva minutele, pasidalinsiu savo ispudziais po pirmo apsilankymo Creme de la Creme Klaipedos Akropolyje. Parduotuve grazi, jauki... tieeeeeek kitokiu kvepalu... wow (mes, "provincijos" mergaites, neislepintos tokiu kitokiu kvepalu asortimentu  biggrin.gif ). Laiko turejau nedaug, (skubejau i sunaus ledo ritulio treniruote) apsirengus buvau atitinkamai, tad i sia parduotuve uzbegau su tikslu - nusipirkti Intense Tiare Montale edp. Parduotuveje buvau as ir dar vienas pirkejas (?), kuri pardaveja vaisino kava (neatsisakyciau ir as, bet niekas nepasiule  lotuliukas.gif ). Pardavejos paklausiau del Intense Tiare, ju nebuvo, paklausiau, gal netycia VLN yra? Kazkaip abejingai atsake "Gal ir yra..., bet pas mus nera". Matyt, nebuvau as panasi i potencialia pirkeja, gal labiau i kokia interesante. O juk galejo paskambinti i Vilniu ir bent pasidometi, ar jie turi? Vienzodziu, gerai, kad esu baisiai protinga motera smartass.gif , pati vakar paskambinau i Vilnaius Cremine, viska suzinojau, pardaveja man netgi maloniai pasiule rezervuoti viena buteliuka (nes buvo like tik 2 vnt).

Gal, sakau, Klaipedoje CdC man truko ilgu kailiniu, aukstakulniu ir prabangios rankines? Pasijutau butent taip.

A kaip tu cia taip i tooookia parde be kailiniu eini? blink.gif biggrin.gif
Kas is montales yra? Galvoju mamuko paprasyt, kad ka paimtu man
Atsakyti
QUOTE(Daim_Blond @ 2013 01 20, 15:49)
A kaip tu cia taip i tooookia parde be kailiniu eini? blink.gif  biggrin.gif
Kas is montales yra? Galvoju mamuko paprasyt, kad ka paimtu man

Tai va, velnias uznese. Kita karta prisimaliavuosiu kaip reikalas. biggrin.gif Oj, zinok nepasakysiu, kas yra is Montale (berods aoud'iai buvo, Boise Vanille, White Musk ir kt g.gif ). Per daug nestudijavau, nes laiko nedaug turejau.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 01 20, 16:32)
Visoms grazios dienos.  4u.gif
Turiu laisva minutele, pasidalinsiu savo ispudziais po pirmo apsilankymo Creme de la Creme Klaipedos Akropolyje. Parduotuve grazi, jauki... tieeeeeek kitokiu kvepalu... wow (mes, "provincijos" mergaites, neislepintos tokiu kitokiu kvepalu asortimentu  biggrin.gif ). Laiko turejau nedaug, (skubejau i sunaus ledo ritulio treniruote) apsirengus buvau atitinkamai, tad i sia parduotuve uzbegau su tikslu - nusipirkti Intense Tiare Montale edp. Parduotuveje buvau as ir dar vienas pirkejas (?), kuri pardaveja vaisino kava (neatsisakyciau ir as, bet niekas nepasiule  lotuliukas.gif ). Pardavejos paklausiau del Intense Tiare, ju nebuvo, paklausiau, gal netycia VLN yra? Kazkaip abejingai atsake "Gal ir yra..., bet pas mus nera". Matyt, nebuvau as panasi i potencialia pirkeja, gal labiau i kokia interesante. O juk galejo paskambinti i Vilniu ir bent pasidometi, ar jie turi? Vienzodziu, gerai, kad esu baisiai protinga motera smartass.gif , pati vakar paskambinau i Vilnaius Cremine, viska suzinojau, pardaveja man netgi maloniai pasiule rezervuoti viena buteliuka (nes buvo like tik 2 vnt).

Pala, pala...kaip tu buvai apsirengusi?? blink.gif Sakyk aciu kad tave apsauga neisspyre, nes jai as buciau pardaveja i pas man uzeitu motera su ledo ritulininko apranga, tikrai pakviesciau apsauga. g.gif
Atsakyti