Visoms grazios dienos.
Turiu laisva minutele, pasidalinsiu savo ispudziais po pirmo apsilankymo Creme de la Creme Klaipedos Akropolyje. Parduotuve grazi, jauki... tieeeeeek kitokiu kvepalu... wow (mes, "provincijos" mergaites, neislepintos tokiu
kitokiu kvepalu asortimentu

). Laiko turejau nedaug, (
skubejau i sunaus ledo ritulio treniruote) apsirengus buvau atitinkamai, tad i sia parduotuve uzbegau su tikslu - nusipirkti
Intense Tiare Montale edp. Parduotuveje buvau as ir dar vienas pirkejas (?), kuri pardaveja vaisino kava (neatsisakyciau ir as, bet niekas nepasiule

). Pardavejos paklausiau del Intense Tiare, ju nebuvo, paklausiau, gal netycia VLN yra? Kazkaip abejingai atsake "Gal ir yra..., bet pas mus nera". Matyt, nebuvau as panasi i potencialia pirkeja, gal labiau i kokia interesante. O juk galejo paskambinti i Vilniu ir bent pasidometi, ar jie turi? Vienzodziu, gerai, kad esu baisiai protinga motera

, pati vakar paskambinau i Vilnaius Cremine, viska suzinojau, pardaveja man netgi maloniai pasiule rezervuoti viena buteliuka (nes buvo like tik 2 vnt).
Gal, sakau, Klaipedoje CdC man truko ilgu kailiniu, aukstakulniu ir prabangios rankines? Pasijutau butent taip.
Sakyk aciu kad tave apsauga neisspyre, nes jai as buciau pardaveja i pas man uzeitu motera su ledo ritulininko apranga, tikrai pakviesciau apsauga.