Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 01, 10:40)
Kažkada buvau labai sukritikuota, už parašytą analogišką vyro pateiktą nuomonę apie kvepalų gausą ir komercinį išbujojimą.

kažkaip nepamenu g.gif rašei, jog vyro nuomone, seniau kvepalai buvo labiau atpažįstami, o dabar jų daug ir visi panašūs (ne dėl to sukritikavo), ir todėl nėra prasmės kvepintis, nes vis tiek jie paskęs jūroje kitų, ir niekas nepažins, kuo tu ten apsipuškei (dėl šito ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 01 lapkričio 2008 - 11:51
QUOTE(katalike @ 2008 11 01, 10:50)
kažkaip nepamenu g.gif rašei, jog vyro nuomone, seniau kvepalai buvo labiau atpažįstami, o dabar jų daug ir visi panašūs (ne dėl to sukritikavo), ir todėl nėra prasmės kvepintis, nes vis tiek jie paskęs jūroje kitų, ir niekas nepažins, kuo tu ten apsipuškei (dėl šito ax.gif )

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Paskaiciau vakaryksti pokalbi apie sudominima . Sutinku , kad daugeliu atveju kazkokia vinis pavadinime, reklamoje daug itakos turi prekes paklausumui. Ir as pati uzkimbu. Ir nemanau, kad blogai.Nes yra galimybe suzinoti. Bet suzinojus gali ir nusivilti, kaip gali ir dar labiau susizaveti. Tada jau sprendi- traukti pinigine ar ne. Bet jei net nesudomins , tai ir nesuzinosi.
Gal ne visai cia vieta, bet jei Dee idomu, tai galiu keliais zodziais. Selektyvus radau tikrai neseniai. Pirma mintis , o kas cia per daiktas?Kyla noras pabandyti.O kad kiltu noras-reikia bent isgirsti ar pamatyti kazka kitokio.Kad ir Rusijos kvapas.Visai noreciau pabandytiIr PC tas pats.Eini ir dairais, gal kas idomaus. Bet pardavimams to ir reikia.Vieni pirks, kad pasakytu, jog kvepinasi selektyvais.Kiti, kad tikrai kazkas patiks.
Atsakyti
Ačiū labai tinux už nuomonę 4u.gif
Susimąsčiau iš "marketiniginės" pusės - kaip galima sudominti pirkėją selektyvais ir kol kas man atrodo, kad tik tokių kvepalų žaliavom ir ne-populiarumu plačioje visuomenėje g.gif
Atsakyti
Vėl gi tie selektyvai yra labai subjektyvus dalykas, kaip ir betkoks individualaus skonio pasirinkimo objektas. Jie pakankamai specifiniai, ypač teminiai, kad patiktų nesidomintiems parfumerija, todėl net gi didesnė rizika suklupti, nei renkantis komercinius masiškesnius pasiūlymus.
Čia panašiai kaip su skonio receptoriais: kuo jie labiau išlavinti, tuo subtiliau galima pajusti tam tikrus, galbūt ir ne itin priimtinus skonius, pustonius. Ne visi gali valgyti specifinį sūrį ar alyvuoges, ne kiekvienas supras gero vyno ar konjako skonį bei vertę.
Manęs asmeniškai nesužavėjo Bois linija, nors kažkas galbūt dėl jos alpsta. Taip pat nieko ypatingo neradau kitoje specializuotoje linijoje (pamiršau pavadinimą, kaip tik Kristianoje stovi ilgi buteliukai šalia Bois). Iš prabangios Creed serijos patiko vos vienas ar du, bet ir tai gerai pagalvočiau, ar verta pirkti, nes pvz. neselektyvinis komercinis kvepia nuoširdžiau ir jo kvapą įsimyliu greičiau.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 11 01, 15:28)
Ačiū labai tinux už nuomonę  4u.gif
Susimąsčiau iš "marketiniginės" pusės - kaip galima sudominti pirkėją selektyvais ir kol kas man atrodo, kad tik tokių kvepalų žaliavom ir ne-populiarumu plačioje visuomenėje  g.gif

Selektyvas selektyvui nelygu. Arba tai tik sąvokos lygmeny. Ar tikslas yra bet kuria kaina kvepėti KITAIP, kad ir mašinine alyva, arba arbūzais, nepaisant priemonių; ar kurti kvapus, naudojant tikrąsias, "Dievo duotąsias" medžiagas. Čia jau prasideda vadinamieji "religiniai" klausimai - tai ką darai dažais ir teptuku, kompiuteriu padarysi greičiau ir "geriau", tobuliau... Kažkuria prasme panašūs "religiniai" karai vyksta ir tarp analoginiu bei skaitmeninių fotoaparatų... Žmogus, kuris turi "Dievo duotąsias" dvi rankas jas abi gali tuoj pat iškelti prieš dešimtarankį robotą... Mes vartojame ar mėgaujamės, mes liuobiame ar skanaujame, pagaliau mes apsiperkam, ar perkame...
Atsakyti
OG900, dar nesilankiau Jūsų parduotuvėje (prie progos būtinai), tačiau įdomu produktų kaina, kiek kainuoja kvepalai, maždaug. ax.gif Ar jūs juos pozicionuojate kaip selektyvus, ar tiesiog kaip kvepalus, kurių nerasi kitur?

Nes Kristianoje visi tie retesni kainuoja išties daug. Sutikit, kad retas gali jais domėtis, sakykim tai yra "žmogus iš gatvės". Vien pasižiūrėjęs į tai, kad: 1. niekada nematė ar nežino tokių kvepalų, firmų, nematė reklamos ir t.t. - pirmą kartą mato 2. buteliukų dizainas gan specifinis, kartais jie atrodo pigiai ar keistai (čia vėl gi, mano subjektyvus pastebėjimas) 3. kaina kartais astronominė (palyginus su šalia stovinčiais masinės produkcijos pvz.).
Atsakyti
Va jau kelios skirtingos pirkeju nuomones.Visi mes skirtingai ziurim i preke.Vienam kaina, kitam pateikimas, treciam turinys.Skirtingi zmones uzeis i parduotuve.Manau, sekme prekiaujant selektyvais priklausys nuo pardavejo nuovokos.Sugebejimo suprasti, ko tas zmogus atejo.Tegu pirma karta jis ir iseis taip ir nesuprates kas tai ir kodel dar tiek nemazai kainuoja. Bet is tu isejusiu tikrai bus tokiu, kurie ateis dar ne karta ir , kaip sakoma, uzsikabins.Tada suveiks pati geriausia reklamos agentura- BBS ( baba babie skazala).Tik norint , kad sita agentura veiktu, reikia geros prekes salia vidutines(sita kainuotu maziau).
Pastebejimai is praktikos.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 01, 23:46)
OG900, dar nesilankiau Jūsų parduotuvėje (prie progos būtinai), tačiau įdomu produktų kaina, kiek kainuoja kvepalai, maždaug.  ax.gif Ar jūs juos pozicionuojate kaip selektyvus, ar tiesiog kaip kvepalus, kurių nerasi kitur?

Nes Kristianoje visi tie retesni kainuoja išties daug. Sutikit, kad retas gali jais domėtis, sakykim tai yra "žmogus iš gatvės". Vien pasižiūrėjęs į tai, kad: 1. niekada nematė ar nežino tokių kvepalų, firmų, nematė reklamos ir t.t.  - pirmą kartą mato 2. buteliukų dizainas gan specifinis, kartais jie atrodo pigiai ar keistai (čia vėl gi, mano subjektyvus pastebėjimas) 3. kaina kartais astronominė (palyginus su šalia stovinčiais masinės produkcijos pvz.).

Nežinau, kuo Jus vaikystėj gąsdino iš selektyvų, kaina kaip ir "normalių" kvepalų.

Mes visas prekes pozicionuojam negudriai - tai, kas patinka man ir mano žmonai.

Domisi dažnas, turintis nosį. Negaliu paaiškint, bet skirtumą pastebiu ne aš...

Buteliukų dizainas visiškai joks, nes pinigai skiriami ne buteliukams, ir ne reklamai.

Astronominę kainą mielai priimsim...

P.S. Būt įdomu susipažint...

Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 01, 17:48)
Vėl gi tie selektyvai yra labai subjektyvus dalykas...Bois linija...Iš prabangios Creed serijos patiko vos vienas ar du, bet ir tai gerai pagalvočiau, ar verta pirkti, nes pvz. neselektyvinis komercinis kvepia nuoširdžiau ir jo kvapą įsimyliu greičiau.

Manau, svarbu atskirti, kai kvapą renkamės naudojimui ir kai mes uodžiame ne kaip vartotojai - čia vertintini skirtingi dalykai, pastaruoju atveju natūralios medžiagos, rankų darbas ir kt. Mano kvepalų lentynoje yra kvapų, kuriuos mielai purškiuosi kasdieną, taip pat tokių, kuriuos vertinu kaip kūrinius, bet naudoju retai.Tie patys Bois - mane žavi artimas antikvariškam buteliuko dizainas, aliejinis kvepalų pagrindas, įsivaizduoju jų gaminimo procesą ir pan., bet vargu bau ar jais norėčiau kvepėti. Bet jei kvapas patiktų, tikrai nesigąsdinčiau mokėti ir didesnius pinigus, nes žinočiau, už ką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 02 lapkričio 2008 - 13:12
QUOTE(FREDUCI @ 2008 11 02, 14:10)
Manau, svarbu atskirti, kai kvapą renkamės naudojimui ir kai mes uodžiame ne kaip vartotojai  - čia vertintini skirtingi dalykai, pastaruoju atveju natūralios medžiagos, rankų darbas ir kt. Mano kvepalų lentynoje yra kvapų, kuriuos mielai purškiuosi kasdieną, taip pat tokių, kuriuos vertinu kaip kūrinius, bet naudoju retai.Tie patys Bois - mane žavi artimas antikvariškam buteliuko dizainas, aliejinis kvepalų pagrindas, įsivaizduoju jų gaminimo procesą ir pan., bet vargu bau ar jais norėčiau kvepėti. Bet jei kvapas patiktų, tikrai nesigąsdinčiau mokėti ir didesnius pinigus, nes žinočiau, už ką smile.gif

Manu reikėtų pabandyt kaip galima sujungti du krantus...
Atsakyti
Pribrendo reikalas parasyt savo pastebėjimus, gal kuriai bus naudingi smile.gif

Frederic Malle- Le Parfum de Therese Lengva saldi žalia nata, man primenanti blakės kvapą. Vėliau išlenda silpnai užuodžiama šviežia slyva, o bazėje lašelis saldžios odos. Jei nebutu gaiviai saldu, butu visai neblogai.
Frederic Malle- Noir Epices Pradžioje nuostabūs prieskoniai su gėlėmis. Švelnūs ir truputį saldūs. Deja vėliau pradedu jausti gvazdikėlius, jie sugadina visą reikalą. Po geros valandos dar ir numuilėja. Jei visada būtų tokie kaip pradžioje, norėčiau viso kibiro. Tiesa, gaila, bet cinamono neradau.
Frederic Malle- Iris poudre Motes kosmetinės kvapas smile.gif truputis pudros, dar lengvai per pudrą lendančių gėlių, lupdažio kvapas. Net neatrodytų kad tai kvepalai. Tiesiog jaunos, savimi besirūpinančios moters kvapas, švelnus, aksominis, lengvai pakibęs ant odos plaukelių.
Frederic Malle- Brigarade Concentree Citrusai citrusai citrusai. Bazė labai primena No. 19 EDP. Daugiau negaliu nieko rašyti, citrusai ne man.
Frederic Malle- L'eau d"Hiver Cukraus pudra, medus, saldžios gėlės. Bet tai nėra labai saldu, nes visa tai tarsi gerokai atskiesta vandeniu, tyru ir vėsiu. Labiausiai tikru šaltam sausam orui, pilnam spengiančio šalčio.
Atsakyti